21 september 2009

Ut på tur aldri sur?

Derfra til klesvasken...

Hvem kjenner ikke igjen seg når man putter litt toalettpapir i lommen på turbuksen før utfart, sånn i tilfelle nøden skulle komme påtrengende blant lyng og granskog?
Man kommer sliten hjem, og skal være smart og økonomisk. Putter turbuksen i vaskemaskinen med alle de oppsamlede t-skjortene og andre mørke klær, for å spare strøm og miljø. Man åpner maskinen for x-antall gang og skal henge opp det ferdigvaskede tøyet, og finner hele klesvasken hvitsmusset av papirrester.
I morgen skal symaskinen frem og alle lommer syes igjen! Nå er jeg så inn i gampræva lei av alle disse lambirestene på alle mine sorte klær!
Jeg lurer på om Dressman har økt omsetning på disse klesrullene med klisterlapper i disse dager...

Dagens tips: Vreng lommene før vask!

09 september 2009

Rop om rasisme.

Nok en gang er det en politiker fra annet parti som proklamerer i det vide og brede om at FrP er et rasistisk parti. Denne gangen er det en ung yppling fra Høyre. Hva kjenner vel denne "pjokken" til livet? Norge står overfor utfordringer de ikke lenger greier å håndtere med naivitet og snillisme, vi har stått der i flere tiår. Nå er innvandringsproblemene så store at svært mange mennesker føler direkte forakt. Bare ordet "muslim" nevnes, eller mennesker med synlig tilknytning til Islam synes, så tenner mange etniske nordmenn, uavhengig av partitilhørighet. Forakten er blitt til et rått hat hos mange, det inkludert mange AP, KrF og Høyre -velgere.
Stoltenberg lar likevel døren inn til Norge stå på vidt gap. Kriminaliteten som mange av de ikke vestlige innvandrere bringer med avdekkes i media omtrent daglig. Likevel ser ikke "dåren" av en statsminister og hans "lekekamerater" trusselen mot Norge i sitt "eksperiment". Virkeligheten er der, Stoltenberg! Det nytter ikke å stå med blekt ansikt og applaudere seg selv med at "alle skal med" i valgkampen!
For det første greier du ikke å få med de som er født av etniske nordmenn.
For det andre greier du ikke å få integrert de ikke vestlige innvandrere som allerede er her og enda lar du det pøse på med flere tilreisende kriminelle, som har spist opp passene sine under flyturen, filt vekk fingeravtrykkene sine for å slette sine identiteter.
Du får ikke tvunget etniske nordmenn til å elske et folk som er overrepresentert av kriminelle. Og de mange innvandrere som er kommet hit til Norge i beste hensikter får du heller ikke til å ønske denne gruppen velkommen. Du kan ikke få et helt folk til å tenke som du vil, indoktrinering funker ikke. Er det hasjen i ungdomstiden du benyttet som har gjort ditt hode så vrangt at du ikke evner å se dette, eller er det mangelfullt utviklede sjelsevner? Vi mennesker ser, og tenker selv! Og følelsene våre kan du aldri endre, selv hvor iherdig du forsøker. Du har tydelig vist at du ikke bryr deg om ditt ettermæle i politikken. Hva med dine etterkommere? "Min oldefar var en av de menn på stortinget som var sterkt delaktig i forsøk på islamisering av Norge."
Quisling.. Bjoner.. Stoltenberg.. Storberget.. Gahr Støre..
Slik jeg ser det er det landsforrædere av samme kaliber alle sammen. Det de har utrettet i innvandringspolitikken og Norge er ugjenopprettelig.

Rasist jeg?
Kall meg hva du vil! Jeg vil ha ut alle kriminelle innvandrere, om så de må bøte med sine hoder i sine respektive hjemland. Og de som legger igjen sine fanatiske religioner som oppfordrer til kvinneundertrykking og lar seg styre av galskapens guder, de ønsker jeg integrert som likeverdige nordmenn.

07 september 2009

Velstandsnorge til Stoltenberg, "Alle skal med" - han burde kanskje startet med det for flere tiår siden! Det er vel sent å komme med slike søtsaker uten hold, en måned før valget! Trondheim kommune, AP-styrt, de kutter ene tilbudet etter det andre; for rusmisbrukere, incestmisbrukte og nå blir det også avdekket at barn som er inn under barnevernet også blir kuttet i støtte. Barn som trenger langt mere økonomiske ressurser for å få hjelp i en vanskelig hverdag enn de allerede får i dag! "I februar vedtok trondheimspolitikerne å kutte tre millioner kroner i barne- og familietjenesten. Neste år kuttes seks millioner. Kuttene rammer barnevernstjenestene i de fire bydelene i byen. Det er de so skal hjelpe barna som av ulike årsaker ikke fjernes fra hjemmet. Seks av barna som venter på fosterhjem bor fortsatt i hjem preget av vold, omsorgssvikt og rus."
Hatet og foraktet mot Stoltenberg og alt som Arbeiderpartiet står for og representerer, blir bare større og større for hver dag som går. Hva er det som bor i mennesker som styrer Arbeiderpartiet? Jeg kan ikke medisinske diagnoser, men for meg så er dette mennesker med mangelfullt svekkede sjelsevner og bør fjernes med makt snarest, om de ikke går etter 14. september. Norge har masse penger og har råd til å hjelpe disse stakkars barna!
Måtte djevelen ta Stoltenberg og alle hans kumpaner som lar slikt skje!!

"Snart er det krig"

I går kom jeg i snakk med en godt voksen lærerinne i barneskolen.
Hun har jobbet som lærer i småskolen i ca 40 år, og har således mange erfaringer på godt og vondt fra denne yrkesgreinen. Etter å ha fulgt opp egne barn i skole så har jeg gjort meg mange tanker, både om "åpne landskap" og det flerkulturelle miljøet som etter hvert har tatt overhånd på mange av byskolene.
Jeg ba denne lærerinnen fortelle meg hvordan det var og hvordan hun opplevde skolesituasjonen fra sitt ståsted.
Hun fortalte at det var fullstendig kaos i skolen. Det var 70 elever i småskolealder i samme areal-landskap, hvor de hadde hver sin "krok". Det var bråk og støy konstant. Hun var dødssliten når skoledagen var over, hver eneste dag. Mange barn hadde problemer, både diagnosert og barn med mer "alminnelige" problemer i hjemmene, ofte som resultat av skilsmisse og andre turbulente forhold i hjemmene, og hun måtte være støtte også for disse familiene, som ofte ringte å gråt på telefon, i frustrasjon der barna ikke maktet å henge med i skolehverdagen.
De rød-grønne har lovet max 15 elever pr lærer. På Sjetne skole i Trondheim så er det nå 23 elever på klassen, og kun en lærer. Det er barn med diagnose, og de har derfor en ekstra assistent i klassen for å ta seg av disse. Pga det kaotiske forholdet i skolen så er det ofte sykemeldinger. De yngre lærerne makter ikke presset og uroen i skolehverdagen og sykemelder seg. De eldre lærerne velger å gå av med pensjon ved 62 år, de makter ikke mer av kaoset, - de er utbrent! Når assistenter til barn med adferdsvansker eller handikap uteblir pga sykdom, så blir det ikke satt inn vikarer, så det faller ekstra arbeid på hovedlærer, som i alle tilfeller har hovedansvar for læringen. I mange klasser er det veldig mange innvandrerbarn som ikke behersker språket godt nok til å henge med i undervisningen. De faller av allerede når de starter på skolen. I hjemmene snakkes det bare deres morsmål.
Denne lærerinnen fortalte også om en episode hvor hun hadde måtte irettesette en liten 6 årig muslimsk gutt. Gutten nektet å gjøre som han fikk beskjed om, og svarte lærerinnen: "Det gjør ingen ting det, for snart er det krig i landet her og da er det vi som bestemmer!"Slike ord kommer ikke fra en 6 åring av seg selv, han må ha hørt det fra et sted!
De rød-grønne står på sine oppbygde stands og roper ut om viktigheten av klimapolitikk, bistandshjelp og andre narraktige lovnader, mens landets muslimer bygger opp makt for å overta. Måtte noen ta hodet og gnu nesen til statsministeren godt ned i jorden så han får føling med bakkekontakt, jorda og det som virkelig betyr noe her i landet!
Vi kan ikke legge ned alle ressurser i klima, ozonlag og andre "mot normalt" hendelser i verdensrommet, så lenge vi står over reelle farer her nede på jorda, som vil gjøre at vi verken får oppleve at pol-isene smelter og forårsaker "verdensflom", da vi alle kommer til å bli umyndiggjort om dette innvandringskaoset får fortsette. I en sunn prioritering, så tar man de viktigste oppgavene først. At det ikke finnes gangsyn blant dagens regjeringsmedlemmer til å vurdere såpass, det er skremmende. Vi må rydde skogen, før vi kan begynne å så!

03 september 2009

Lommemannen

Dette må være tidenes beste kommentar i politikken:
"- Jeg sa vel at Jens Stoltenberg har hendene så djupt i lommebøkene til folk at han kan kalles lommemannen".

Gir Mette Hanekamhaug en 6'er for den!