16 november 2009

Med staten som hallik.

I disse dager er det storstilt aksjon i Trondheim for å ta sexkundene. Hele 60 mannfolk er tatt mer eller mindre med buksa nede! Tenk det.. 60 menn som har vært syndige og hatt sex, mot å gi noen kroner. De kunne jo vært smarte og spandert drinker for samme summen på byen, spandert middag på et av byens fasjonable spisesteder, men i stedet så valgte disse mennene å gi damene pengene rett i hånda, så de fikk bruke de på noe de syntes de hadde mer bruk for.
Nå skal statsministeren og hans kumpaner i buksa på folk og virkelig ta tyren ved hornet, når det gjelder sort arbeid! Man kan vel ha delte meninger i moralen, som gjelder å selge høna for en slant! I gitte situasjoner kan det vel virke lukrativt å få seg et nummer og attpå til betaling! I vertfall om man kan være selektiv når det gjelder kjøperen.
Men ærlig talt... hvor anstendig er det av staten og luske rundt for å fakke mannfolk som er så ærlige tross alt at de betaler en anstendig sum for sin hyrdestund?
Det som plager statsministeren og cirkusartistene hans på Løvebakken er nok helst at de ikke får grafse i disse hønene i form av skattepenger! Det er jo en betenkelig holdning når de da går ut å setter politifolk etter disse, som da heller kan skatte de med saftige bøter for "umoralen". Dette er nok kjærkomne penger til statskassen!
Halliken har så mange fremgangsmåter, for å få sine penger. Hvilken lønnsom bedrift kunne ikke dette blitt, om statsministeren fikk drive en slik hallikvirksomhet offentlig med loven i hånd?
Det ville nok slått ut aksjekjøpene for de 42 milliarder i 6 av verdens ledende medinsinprodusenter med åpen glans!
Huff.. det må være flaut. Politiet flyter over av kriminalsaker som ikke blir løst, for de skolerte politimennene flyr rundt på strøket for å fakke mannfolk med buksa nede. I Stavanger har politiet startet et prosjekt for å fange kjøperne og hallikene. De kler seg ut som horer og fakker sexkjøperne. Til nå er 20-25 tatt og disse har fått bot på 9000 kroner.
Hva gjør politiet med disse pengene? Staten tjener jo med dette på sexsalget som foregår, ved å kreve inn bøter langt større enn det en hallik vil tjene på hyrdestund med en av horene. Om staten skal være moralister, så håper jeg de har anstendighet til å føre de innkrevde "hallikpengene" tilbake til kvinnene som de mener lider under prostitusjon, ved å opprette et fond, som kvinner som vil ut av prostitusjonen kan nyte godt av om de vil omskolere seg, og få tilskudd av et slikt fond så de blir i stand til å komme ut av "uføret" som Stoltenberg og co mener er årsaken til prostitusjonen. For regjeringen vil vel hjelpe horene?

15 november 2009

Forsmådde kvinner slår tilbake.

Kvinner er seg kvinner likt! I fare for å bli beskyldt for å være kvinneforakter, så tillater jeg meg å skrive noen ord likevel, om dette "kvinnefenomen".
Tidligere i høst utga Karita Bekkemellem bok, hvor hun arresterte tidligere partikollegaer og regjeringsmedlemmer fra den innerste sirkel, etter at hun ble kastet ut i kulden fra Arbeiderpartiet.
Nå er de Aslaug Hagas tur. Hun har gitt ut bok disse dager med tittelen I de innerste sirkler, hvor hun tar et oppgjør med regjeringen og samarbeidet i romanform, hvor hun bruker regjeringsmedlemmene hun tidligere jobbet tett med som rollefigurene. Sponheim omtaler henne som feig, som tar oppgjør med politikken på en slik måte.
Men er noen overrasket? Feighet har vel vært varemerket hos de rødgrønne politikere så lenge man kan se tilbake og har fulgt med i politikken. Innvandringspolitikken? Manglende evne til å sette ord på problemene offentlig. Problemene innen NAV, hvor den røde statsminister har glimret med sitt fravær hele tiden. Hijabdebatten, hvor den røde statsministerene hadde gjemt seg som best han kunne fra medienes søkelys for uttalelser.
Det som forundrer meg er at disse ivrige skriveføre damene ikke har utlevert noe verdt å skrive om før sitt liv som politikere. Hvor er erfaringene fra livet? Er det makten som hele tiden var drivkraft? Det å spise kirsebær med de riktige personer, så de fikk en smule oppmerksomhet og sole seg i den offentlige glansens aura som samfunnets ledere omgir seg med hvor enn de ferdes? Var det dette å bli sett som var drivkraften og målet? Politikken omslutter mange personligheter med ulike motiver, og det gjenspeiles i den politiske agenda daglig.
Vel.. man må vel ha penger å leve av når man ikke lenger kan fleske seg i fete stortingslønninger også. Man må overleve som best en kan, alle og en hver! Hva om de prøvde NAV, fikk erfare den sosialpolitikk de har vært med å utforme? Da tror jeg de ville gått ut av politikken som bedre samfunnsborgere tross alt, blitt beriket mer, om enn ikke på penger, så på visdom, som de kunne gjort bruk av senere i sine comeback i sine yrkeskarrierer.
Fra skoletiden lærte man at det lå makt hos den som behersket pennen. Kanskje ligger det noe der tross alt. Jeg får vel sette på meg brillene...

12 november 2009

De små skal flåes!

Ukentlig så kan man lese i en eller annen avis om mennesker tilknyttet NAV har ervervet seg noen "lusekroner" på ulovlig vis. Som oftest har dette vært mennesker som har levd av en eller annen trygdeform og jobbet ved siden av, og således mottatt mer penger enn de har "krav" på. Det har ført til anmeldelser og de stakkarene som er tatt, har fått valg mellom fengsel eller samfunnstjeneste. Da en samfunnstjeneste som har satt de i stillinger så alle borgerene kunne se at de var en synder fra NAV, som skal gjøre opp for seg. Velstandssamfunnets gapestokk!
Samtidig kan man lese om mennesker på høyt plan i samfunnet, mennesker som tidlig fikk sin skjerv i livet, som ble løftet frem av ressurssterke foreldre, fikk den beste skolegang og fikk toppjobber med årslønninger i millionklassen. Det er disse som har satt og fremdeles setter reglene og de lover som skal gjelde for "undersåttene". Det er enda godt de passer på å sørge for seg selv og sine, så de selv ikke kommer inn under disse regelverk, som ikke er til å leve av for de sofistikerte, bedrestilte, som har dyre interesser som operabesøk og som frekventerer teaterene, mer for å vise seg frem at de tilhører de kultiverte, mer enn de er oppriktig interessert.
Man skulle jobbet i Norges Bank, for der er ordningen lukrativ, der kan man jobbe så mye man vil ved siden av i annen statlig jobb, uten å få kutt i pensjonsutbetalingene. Det innebærer at blant annet Kari Gjesteby, som er vår nye riksmekler, i tillegg til sin beskjedne riksmeklerlønn på 1,4 millioner kroner, kunne tatt imot vel 600 000 kroner i tillegg fra Norges Bank i årlig pensjonsinntekter. For hun har loven med seg. De store mektige som styrer landet Arbeiderpartiet og LO, har laget reglene slik, så de selv skal overleve på de knepne marginer de har satt for øvrig befolkning.
De sier vi andre må stramme inn livremma, og vi må vel det, om disse fete overvektige menneskene som har spist fra de rikes bord hele livet, fortsatt skal kunne velte seg i overflod, på innbyggernes bekostning, som knapt har penger igjen til smør på skiva, når skatter og avgifter er betalt.
Det må nevnes at Kari Gjesteby takket nei til den ekstra pensjonen, og det står det stor respekt av! Det viser at det finnes en og annen sjel der oppe i administrasjonen av Norge, som fremdeles har skamvett intakt!

Det er hardt å være go'kar!

Nå har man vel i hundre år servert blondinevitser. Blondiner, de lekre bærtene med langt lyst hår som folder seg i lokkende fossefall rundt ørene, hvor de forførerisk rammer inn et nordisk hvitt ansikt med friske eplerøde kinn, underbygget to uskyldige blå øyne. Hvor uskyld trolig kan diskuteres i det lange og brede i enkelte tilfeller, men blonde, attraktive og tiltrekkende på menn er de da endog. Disse yppige nordiske kvinner blir ofte brukt i bilreklame, for å trigge potensielle kjøpere helt ned i den trangeste bokser. Sprenger det der så vet man at mannens sedler er lettere å trekke ut, for å gjøre plass til all den manndom som kan komme for en dag! Ja, enda til i restaurantbransjen så er de lyse lekre blondine svært ettertraktet. Ingen selger bedre enn en lys, deilig blondine bak baren og de yngre menn trekker stadig til baren for å få en prat og et glimt av den lett avdekkede blondine med lekne sminkede, uskyldige blå øyne. Det handler om salgstriks!
Nå har Stoltenberg skaffet seg en viseminister. Karl Eirik Schjøtt-Pedersen har fått tittelen samordningsminister. Statsministeren kan vel trenge en mann med litt tak, som tør, og som evner å ta de tunge takene slik det forventes en statsminister, som undersåtter i landet. Det kan vel være krevende å reise rundt i Norge og resten av verden, og smile og lokke nye velgere. Man har jo lenge vært klar over at mannfolk er mer sekvensielle av natur, og at det er krevende å håndtere mange ting på en gang. Hvordan skal man kunne forvente at en stor mann som en statsminister skal kunne makte å følge med i politikken, når han må reise rundt og smile rundt til damene overalt? Man skulle bare vite hvor krevende det er å stadig lokke på nye kvinner gjennom en hel yrkeskarriere! Og når kinnene ramler ned så gjør det ikke arbeidet lettere! Det ser man jo! Men nå som statsministeren har fått seg en egen viseminister til å tenke og handle, da blir det vel ordning tenker jeg! Det er jo litt synd på statsministeren, han er jo tross alt passert 50 år, og er ingen ungsau lenger! Når går blondinene ut på dato? Dolly Parton har fått silikon både her og der, og hun holder fremdeles koken. Ja, nå som statsministeren har fått seg en hjelper til å ta de tunge takene, så han slipper å ligge søvnløs så bekymringsrynkene får prege sitt tilårskomne fjes, så tenker jeg han atter vil få tilbake sin spenst, så han får sin rennesans blant kvinnene som stemmer på han år etter år!

11 november 2009

Et barnevern ut av kontroll

Man leser stadig om maktmisbruk og overgrep mot mennesker. Overgrep mot det frie mennesket. Barnevernet skal være der for å kunne søke råd og hjelp hos, om man møter problemer som forelder, eller at barnet selv kan ta kontakt. Mange ganger er det "bare" slitne foreldre som trenger en hjelpende hånd, noen gode råd, eller avlastning en gitt periode pga omstendigheter de ikke rår med selv. Jeg har snakket med mange foreldre som har slitt, de har vært alene med omsorg og har til tider følt at foreldreoppgaven har vært tung og stri med alene, og således kunne hatt behov for en avlastningshelg en gang i blant, for å hente seg inn. Men de stakkars menneskene som er helt utslitt tør ikke kontakte barnevernet, de er redd for å bli umyndiggjort som foreldre, miste kontrollen over egne barn og at barnevernet skal kjøre de helt ut på sidelinjen og tvangsoverta omsorgen for barna og ikke slippe unna "klørne" på barnevernet i ettertid. Den tyske landslagskeeperen, Robert Enke var et slikt tilfelle. Han begikk selvmord foran et tog pga depresjoner. Han var livredd for at barnevernet skulle ta barna fra de, om de fikk vite om depresjonene, fortalte hans kone Teresa til Dagbladet.
Når vi har et barnevern som fungerer slik, som et skrekkens organ man gjør alt for å unngå, har vi da et reelt vern å henvende oss til, som kan hjelpe foreldre og barn, på en god måte, slik at de sammen kan greie hverdagene etter litt veiledning og hjelp i kortere eller lengre perioder?
Slik jeg ser det ut fra manges fortalte erfaringer, er barnevernet rundt om i kommuner blitt en fryktinstans som barn og foreldre blir lidende under, så lenge denne etaten ikke kan være der på foreldre og barns premisser. Innen enkelte barnevernsdistrikt så drives regelrett heksejakt mot foreldre om de har sett seg nødt å ta kontakt med barnevernet.
Man kan stille stort spørmål om det er foreldrene, eller de ansatte i barnevernet som er mest uskikket til å skjøtte sine roller overfor barna.
Selv vil jeg påstå det er alt for mange mennesker på feil plass ansatt innen barnevernet. Mennesker som aldri burde hatt stillinger til å jobbe så tett inn på barn eller mennesker generelt. For mange av de mangler de menneskelige kvalifikasjonene som bør være på plass for å kunne skjøtte slike ansvarsfulle, beslutningstakende stillinger.

08 november 2009

Vaksinasjoner, APs nye statsinntekter?

I dag står å lese i VG at oljefondet (Statens pensjonsfond -utland) har investert i aksjer for til sammen 42 milliarder kroner i seks av verden største produsenter av vaksiner og medisiner mot svineinfluensa. Børsanalytikere mener Oljefondet vil tjene mellom 2,9 og 4,2 milliarder kroner på disse aksjene i løpet av 2009. Fortjenesten vil dekke inn Norges samlede kostnader ifbm. svineinfluensaen. Etterspørselen etter vaksiner og medisiner skal ha blitt en gullgruve iflg. artikkelen. Norge har aksjer for 8,5 milliarder kroner i legemiddelgiganten GlaxoSmithKline ved utgangen av 2008. Med en kursoppgang på drøyt 7 prosent gir det en gevinst på 600 millioner kroner, står det videre. Norske myndigheter har iflg. disse tall som er lagt frem snart tjent inn de 650 millioner de har brukt på "vaksinepandemien".
I Statsministeren Jens Stoltenbergs nyttårstale 2009, så sier han at han "har lett etter den riktige balansen for å beskrive virkningene av den internasjonale finanskrisen for Norge. På den ene siden er det viktig å skildre alvoret. Det er ingen tvil om at vi opplever et dramatisk tilbakeslag i verdensøkonomien. For første gang siden 1945 vil den samlede produksjonen i industrilandene gå ned. - La oss opprettholde vår innsats for dem som har minst. Vi skal fortsatt stille opp der barnedødeligheten er høy, og der det å føde barn er noe av det farligste en kvinne kan gjøre. Og vi skal fortsette arbeidet med å vaksinere alle verdens barn."
Det er da naturlig å spørre om vaksinasjoner skal bli Arbeiderpartiets løsning på nasjonale inntekter, når sjøen er tom for olje, når de vedstår å ha investert flere milliarder i legemiddelindustrien! Kjøre vaksiner i folk, som gjør at folk får mange bivirkninger, så de blir syke og trenger ytterligere mere og andre medisiner. Ved en slik måte skape en avhengighet av legemidler på linje med dop. Er det spekulasjoner i folks helse som skal bli Norges nye nasjonale inntektskilde etter oljeeventyret? Kanskje har denne galskapens "vaksinasjonspandemi" hatt en misjon tross alt, ved å vekke mennesker, til å tenke, til å se galskapen som er satt i system av myndigheter på høyt plan!