30 mars 2013

Hvem setter moralsk standard?

Anniken Huitfeldt er i disse dager på jakt etter trygdemisbrukere. Tidligere er det meldt fra AP om at menigmannsen bør angi naboer og venner, om man vet av noen som utnytter velferdssystemet i Norge, som gjør at de skaffer seg noen kroner ekstra.
Man kan spørre seg hva som gjør at mennesker senker grensen i moralske handlinger, men svaret er vel allerede gitt. Folk ser hvordan politikere legger føringen. Ledelse krever noe, også at man må fremstå som gode forbilder. Leve redelig og utvise en god moralsk holdning overfor sine medmennesker. Integritet, når det er samsvar mellom ord og handlinger. Hvordan ligger det an med denne i Arbeiderpartileiren? Et dypdykk i arkivet bringer frem mye tarvelig moral blant Arbeiderpartipolitikere. Skal de endre samfunnet og trygdemisbruk og heve moralen blant folk, så bør de kanskje rydde i egen leir, for råtne elementer i staben?
I 2003 skriver VG at Stortinget forsøkt å kaste ut Trond Giske (Ap) fra hans statsrådsbolig på fornemme Gimle terrasse, i nesten et helt år, før han aktiviserte å flytte ut. Først åtte måneder på overtid flyttet han ut. Staten har hatt ledige stortingsleiligheter i denne perioden og dermed betalt for to i stedet for en.
Trond Giske hadde siden 1994 eid en stor leilighet på Grünerløkka som han leide ut og tjente penger på etter at han fikk flytte inn i en statsrådbolig på Gimle, et av Oslos mest fornemme strøk, da han ble kirke og utdanningsminister i mars 2000. Statsråden som eide bolig i Oslo, hadde denne behov for en gratis leilighet å bo i, kostet av staten? Da han gikk av som statsråd i 2001 fikk han fremdeles beholde statsrådleiligheten som hadde høy standard. Siden han hadde bostedadresse i Trondheim hadde han krav på gratis stortingsleilighet. Disse har lavere standard, men Giske fikk en statsrådbolig med høyere standard.
Giske skylder på at det tok så lang tid å flytte for samboeren var gravid. Ja, hvem har vel ikke vært gravid og vært på flyttefot. Vi andre har ikke fått dekket flytting heller, slik Giske fikk, slik at han og den gravide samboeren slapp og pakke, løfte og flytte en eske i flyttearbeidet. Trond Giske fikk dekket alle kostnader. Ja, hvor hjelpesløs kan ikke statsråder være, når det gjelder å gjøre et ærlig arbeid for egen eksistens!? Omsider fikk staten han ut av leiligheten.

Den gang stortingsdirektør, Hans Brattestå ønsket ikke å kommentere saken, men sa på generelt grunnlag at man primært skal bo i en stortingsleilighet, men at det er ikke alltid lett å flytte hele tiden.
Man må som selvstendig individ i dette landet kunne spørre hvor problemet ligger, om en statsråd som får dekket alle flyttekostnader ikke besitter evner til å planlegge og gjennomføre noen flyttinger, der andre gjør alt fysisk arbeid med flyttingen.
Når Anniken Huitfeldt disse dager jakter trygdesnyltere og andre lurendreiere, så kanskje det er tid for å rydde opp i moralen i eget parti! En råtten regjering sender råtne signaler, som gir en symbioseeffekt, hva moral i samfunnet angår. Under denne råttenskapen som i dag styrer landet, må en og hver klare seg som best en kan selv.


For å friske opp hukommelsen når det gjelder moralen i Arbeiderpartiet, kan man også her les om den gang statsminister Jens Stoltenberg rygget inn i en bil og påførte den bilen skader for 8000,- Han lot som han skrev beskjed til bileieren og hengte denne under vindusviskerne, og stakk av. Lappen var derimot blank. Hvor tarvelig er det av selveste statsministeren å gjøre noe slikt? Late som han tar ansvar  og tilsynelatende opptre ordentlig for forbispaserende og andre vitner til uhellet, for i realiteten å bevisst snike seg unna sin egen handling. Denne skaden var vel småpenger for Jens Stoltenberg, med sin fete stortingslønn å betale, men mye penger for den som ble utsatt for skaden.


Fortell meg mer om moral dere i Arbeiderpartiet og dere skal få speile dere i min blogg.
Jeg blir kvalm av slike hyklere!


28 mars 2013

AP-befester makten

Det begynner å bli mange etterhvert som er blitt karakterdrept etter ha snakket svinmakta mot. Denne stasministeren har mange medløpere i media. Adresseavisens journalist Knut Okkenhaug og redaktøren- den tidligere advokaten Arne Blix er to av dem som har vært med å slakte folk med pressens makt.

Russiske KGB- Steklov var hans navn.

Mer om spioner i Arbeiderpartiet er å lese her fra en artikkel til Dagbladet


Christopher Andrew skrev boken om den hemmelige historien til KGB, hvor han avdekket flere norske agenter i Arbeiderpartiet som jobbet for den russiske etterretningen. Bokens navn er "The Sword and the Shield". Den ble stoppet av Arbeiderpartiet. Mer åpenhet sa Jens Stoltenberg. Hvorfor jobber da AP febrilsk for å skjule de handlinger flere av toppene i AP har vært delaktig i for russerne? 
Thorbjørn Jagland med kodenavnet "Jurij" i russisk etterretning. Sigbjørn Johnsen med kodenavnet "Rick". Den som omtales som "Martin", er det Martin Kolberg? Hvilken rolle hadde de for KGB og hva drev de med? Arne Treholt ble dømt, hans kone Kari ble overvåket gjennom flere år i sitt eget hjem. Treholt ble nektet å gjenoppta saken, men det ser nå ut som han får saken opp igjen, der beviser er blitt skjult i rettergangen tidligere.  Hvilken rettsikkerhet!! Domstoler som er gjennomsyret korrupte og en statsmakt som bedrar folket! Viktige bevis som "tilfeldig" blir borte underveis, er det ikke tilfeldig? Bedraget og maktovergrepene på rekke og rad.
Hvem står bak Anders Behring Breiviks attentat på Utøya, og hvorfor fikk ikke befolkningen høre forsvarstalen hans? Jeg fikk hørt den, der den lå ute på Youtube.
Hvem drepte det eldre ekteparet på Orderud gård og den tidligere sekretæren for en av forsvarsministerene, og hvem sørget for å få Synnøve Taftø Fjellbakk, som også var sekretær for en av forsvarsministrene, erklært sinnsyk og sperret inne? Norulv Øvrebotten, som også var tidligere personlig sekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, er stengt ute fra å skrive og poste innlegg i media og må leve under beskyttelse, etter å ha røpet "hemmeligheter" om dobbeltstaten der han hevder russerne legger føringene bak makten. Øvrebotten har en artikkel liggende på Vesterålsliv.


"Du skal ikke så inderlig vel, godta den urett som ikke rammer deg selv!"
~ Arnulf Øverland ~

26 mars 2013

Norske barn er ikke verdt behandling under Arbeiderpartiet

Betal din skatt med glede, har vi alle hørt fra Arbeiderpartiets utsendinger i valgkamper, der de har stått og hoppet i iver for å overbevise tilhørerne om at Arbeiderpartiet er de beste og de eneste som prioriterer nettopp deg, og sørger for å bruke dine skattepenger på mest fornuftig og riktige måte. Statsministeren selv ramler nesten ned av talerstolen der han i feberglans av sin egen fortreffelighet vifter med armene og gestikulerer som om han dirigerte et stort orkester i sin iver etter å lure folk.
Nylig leste vi i VG at tuberkulosesmittede kommer ens ærend til Norge for å få gratis sykehusbehandling i millionklassen. Norske skattebetalere betaler regningen. Hvert år kommer mellom 2 og 7 utenlandske personer hit for behandling. Pasientene visste de fikk gratis behandling bare de kom seg over grensa. Det koster mellom en og to millioner for å behandle en person.
Det er jo flott at Stoltenberg vil hjelpe syke utlendinger, men hvordan står det til med folk i eget land herr stasminister?

På den annen side skriver VG at det blir født 120 barn hvert år med leppe- ganespalte. Den medfødte misdannelsen krever flere kirurgiske inngrep og behandlingen skal helst være avsluttet i tenårene. Per i dag står 300 ungdommer i kø for å få en slik operasjon. Noen av barna har ventet helt siden 2004 sier seksjonsoverlegen ved Haukeland universitetssykehus, Hallvard Vindenes.
En kvinne og mor jeg snakket med i dag, Unni Anita Iversen har brukt 350.000 kroner selv på en ganespalteoperasjon på sin datter, utført i USA. Hadde hun ikke gjort det ville datteren måtte brukt tegnspråk til en årlig kostnad på noe over 1 million kroner, for hvert skoleår, i følge henne. I dag er datteren 100% frisk og synger til og med i kor.
Ventelistene er også omtalt på NRK her.

Hvordan kan det få skje, at denne mor som har betalt skatter og avgifter i alle år i dette landet, skal være nødt å betale for en slik operasjon selv, mens utlendinger som ramler innom skal få alt dekket av hennes innbetalte skattepenger?

Stoltenbergregjeringen er gjennomsyret råtten!!

Loven lik for alle?

Disse dager har media kastet seg over omstendighetene til begravelsen av Wenche Behring Breivik, som gribber. En mor en sønn, familiebånd. På nettavisens side på Facebook har flere hundre lagt inn kommentarer til hva som burde vært gjort med Anders Behring Breivik. Hetsing, mobb og det er ikke grenser for hva disse prektige mennesker lirer ut av seg. Mange av de skrek trolig også sine stemmer ut i hylekoret som oppstod parallellt med rosetoget? Hvor de påstod seg så fulle av kjærlighet til menneskeheten. Hvor er PST, hvor er politiet, der det sjikaneres fritt frem mot et menneske? Er det greit å sjikanere og oppfordre til voldelige handlinger mot noen, mens andre skal man bli hundjaget av å ytre seg tilsvarende mot, tross at de har gjort ugang, om enn med andre metoder?
Opp av terroren steg kjærligheten mente Arbeiderpartibevegelsens represenanter. Når ble mobb og lynsjing forenelig med kjærlighet? Siden terroren har mobben og klappjakten fra disse kjærlighetsfylte hyklerne bredt om seg som sport blant den sosialistiske del av befolkningen.

En gang var også Anders Behring Breivik en uskyldig gutt, som krøp opp i sin mors fang. Likefremt hva han har gjort, så har også Anders følelser og kjærlighet til de han er glad i. Så langt i skrivende stund, vil myndighetene nekte han å gå i begravelsen til sin mor. Hvorfor?
Har ikke Anders fått sin straff og soner denne? Hvorfor og hva tjener det å straffe han ytterligere med å nekte han å delta i den sorgens dag, ved å ta det siste farvel med sin mor?

På den annen side sitter voldtektsmenn, drapsmenn, terrorister og islamister fengslet, som får bestemme menyen sin selv i fengslene. Halal skal det være! Mens en massemorder får ikke lov til å gå i begravelsen til sin mor. Loven er ikke lik for alle i dette justisembedet! Noe er pill gjennom råttent i dette landet.

Det er så mange måter å drepe mennesker på. Vi har politikere i den rød-grønne regjering som har langt flere liv på sin samvittighet, enn Anders Behring Breivik. Der de indirekte har tatt livet av flere tusentalls mennesker opp gjennom årene de har herjet landet politisk, med makten som ligger i å styre pengesekken og midlene som blir gitt. Var det likhet for loven i dette landet så satt Stoltenberg i celle ved siden av Anders, for de drap som indirekte er begått av han og hans regjering.

Jeg tar avstand fra vold, undertrykking og hykleri. Derimot står jeg opp for likhet for loven.

For de som enda er i stand til å tenke selv...

"Du skal ikke så inderlig vel, tåle den urett som ikke rammer deg selv!"
~Arnulf Øverland~

23 mars 2013

Tiggerforbud velkommen!

Nå er vi snart inn i en ny sommersesong, hvor rumenske tigger herjer storbyene i Norge i hopetall. De sitter året gjennom i gatene med teaterkostymene sine og rasler med beger etter penger. Enkelte dager er de så hissige at de går etter deg på gaten og kommer med begrene helt opp i ansiktet på en mens de rasler og ynker seg. Vi har alle en personlig sone, hvor vi ikke liker at fremmede tråkker innenfor. Når disse stikker begrene frem helt inntil nesen på en så vekker det en naturlig reaksjon, og mange vil naturlig nok be disse menneskene dra seg unna, når de kommer slik opp i ansiktet på en. Der opplever man at de freser som villkatter og ytrer tydelig sinne der de ikke blir gitt penger. Det stopper ikke med dette, der lovbrudd og kriminalitet følger de over hele landet. I løpet av årets elleve første måneder i fjor ble 1054 rumenske statsborgere pågrepet av politiet, bare i Oslo, for kriminalitet, en dobling fra 2011. Da kan man bare spekulere i hvor stor økningen blir i år.
Antallet rumenere som er mistenkt for kriminalitet her i landet har økt med over 60% ved utgangen av 2012. Tall som er hentet inn fra et utvalg politidistrikt viser at det er mistenkt 600 flere personer med rumensk statsborgerskap det siste året, totalt 1.734 personer. Mest økning er det i Oslo, der de topper pågripelsesstatistikken av utlendinger som gjør lovbrudd.

Politiet fortviler og sier det ikke kan fortsette. Hvor stor del av politiressursene brukes på dette pakket som er kommet til landet? Hva koster det norske skattebetalere? Eldre damer kan ikke gå på gata i fred, uten å bli overfalt av disse og frastjålet smykker de måtte ha rundt halsen, hvor politiet har advart om problemet.
"- Noe må gjøres. Vi kan ikke ha en slik sommer til sier visepolitimester Roger Andresen til Aftenposten." Men politikerne som sitter i kommunene rundt om i storbyene tror visst at befolkningen er der for de, og skjønner visst ikke at de er folkets tjenere, som skal handle i tråd med folkets interesser. Hvem er disse herskesyke politikerne som vil overkjøre folkene som har valgt de inn? De fikk da ikke fullmakt med til å fatte vedtak og handle mot folkets interessers og ønsker for landet! Det er mange politikere som ikke har skjønt sin rolle i politikerarbeidet, der de i dag handler som forrædere. Det kalles forræderi når politikere går mot egen befolkning! La de få sin rettmessige benevnelse!

I Trondheim går debatten hett i Adresseavisa, som har lagt inn en spørreundersøkelse om folk vil forby tigging. Resultatet i skrivende stund viser at over 18.000 mennesker har svart på undersøkelsen, hvor de fleste, hele 93% mener at man må forby tigging. Det må man kunne påstå er et signifikant resultat!
Politikerne blir ikke enige om hvilke grep de skal gjøre, for de har prøvd alt, mener de selv.
Hvilke politikere er det vi har, og hvilke fullmakter innbiller de seg at folket har gitt de? Politikerene i Trondheim som resten av landet er folkets tjenere og skal handle i tråd med befolkningens ønsker! Det ser ut til at de folkevalgte som herjer landet i samme stil som disse rumenerne har misforstått sine roller som politikere. "To store romfamilier i Trondheim har i flere år delt tiggermarkedet mellom seg. Nye tiggere får beskjed om å fjerne seg.
Høyres Yngve Brox, mener partiet må foreta en opptelling i eget parti, om partiet skal støtte et forslag om å forby tigging. Kjære Yngve Brox; folket som er dine arbeidsgivere har vel talt? Eller er det noe galt med oppfatningsevnen? Så vidt jeg vet er du både lesekyndig og skolert, så du kan lese av en statistikk?

I Trondheim og Melhus har tiggere gått fra dør til dør, men det er ikke ulovlig det de holder på med sier politiet. Mange føler utrygghet med disse pågående menneskene, utkledd som skabberakkel på dørene. Tidligere har politiet advart folk om å låse dørene sine, der de tar seg til rette og går rett inn i hjemmene til folk.
Straffelovens § 390a.  kan her brukes: "Den som ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd krenker en annens fred eller som medvirker hertil straffes med bøter eller fengsel inntil 2 år. Offentlig påtale finner bare sted når det begjæres av fornærmede og finnes påkrevet av almene hensyn."

Jeg anbefaler alle lesere å ta seg tid til å se denne timelange dokumentaren om tiggere, som BBC har laget. Den er veldig interessant og avdekker mye vondt, som man blir en del av ved å gi penger til disse menneskene. Vil man se hvor pengene havner og ikke har tid å se hele filmen så se 55 minutter ut i filmen:



21 mars 2013

Skattedirektøren og trollmennene hans.

En nydelig vårmorgen hvor solen skinner fra skyfri himmel, fugler som synger og en dag med mange gjøremål på dagsorden, men først en runde i nettavisene for å se om det kan ha dukket opp noen flere avsløringer av kjeltringstreker fra Arbeiderpartileiren. Joda, den som leter finner. Man kan ikke forvente å finne slike nyheter og avsløringer i verken VG, Dagbladet eller Adresseavisen. Arbeiderpartipampene har for mange venner og innsatte i de avisene, til at de bringer slike delikate saker frem for almuen. Det journalistiske arbeidet som folkeopplysere må vel med rette kunne settes under kritisk lys, slik de skjøtter sitt arbeid, i redaksjoner og i feltet i pressen.
Facebook er tingen med samfunnsengasjerte venner som tar for seg alternative nyhetskanaler, hvor den ene avsløringen etter den andre ruller opp. Mer åpenhet sa Jens Stoltenberg. Jeg skal bidra så godt jeg kan med å få svineriet frem i lyset. Få trollene frem i lyset, sa Adresseavisas røde redaktør Arne Blix. Siden Blix sensurerer meg sterkt i Adresseavisens kommentarfelt, får jeg heller kommenter litt her på bloggen min, her han ikke får til å drive partivalgkamp for Arbeiderpartiet ved å sile meninger som kommer til syne.

I disse dager har mange fått skatteoppgjørene sine, og mange har fått restskatter. Sure penger å stå i gjeld med, der man er blitt flådd til skinnet av skatter og avgifter gjennom hele året, hvor Arbeiderpartiet  har tatt de pengene og korrumpert de bort på svært klandreverdige vis. Heller ikke det ville avisene som nevnt, skrive om. Tenk og hatt en skattedirektør som venn, som bare sendte skattekravet over til sin venn i skatteetaten og fikk slettet hele gjelden... Noen komma her og trekke fra noen nuller der og vipps.. så ble hele kravet borte. Trollmannen fra Os.
TV2 avslørte på tampen av året i 2010 at flere tidligere polititopper hadde jobbet svart i en hemmelig overvåkingsgruppe ved den amerikanske ambassaden. En av agentene hadde tjent 1,8 millioner kroner svart. Skatt Øst mente saken var så alvorlig at de anmeldte disse gutta for grovt skattesvik. Det ble dårlig likt og de engasjerte advokat Einar Harboe, som krevde at skattedirektør Svein Kristiansen flyttet skattesakene til et annet skattekontor, for han hadde ikke tillit til saksbehandlingen. Skattedirektør Svein Kristensen og skattedirektoratet bestemte så at kravene fra advokaten skulle etterkommes og saken ble flyttet til Skatt Sør. I april 2012 henla Østfold politidistrikt sakene mot de tidligere polititoppene som intet straffbart forhold. TV2 avslørte i oktober samme år at Østfold politidistrikt ikke hadde etterforsket sakene i det hele tatt! Dermed slapp de unna fengselsopphold, og blir nå ilagt en tilleggsskatt på 30%, noe de også skulle ha betalt tidligere. Jammen er det forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomo i dette landet! Om det var Jørgen Hattemaker som ikke hadde betalt skatten sin, så ville Namsmannen blitt kontaktet og fått oppdraget med å innkreve skatten. Jørgen Hattemaker måtte trolig selge bilen sin eller la eiendeler gå på tvangsauksjon for å gjøre opp for seg. Hvorfor gikk skattedirektør så aktivt inn og flyttet skattesaken til annet skattekontor, enn dit de ligner? Hva var det ansatte i Skatt Sør kunne gjøre bedre enn ansatte i Skatt Øst? Arbeiderpartiets svindel og bedrag av befolkningen begynner å bli ganske synlig etterhvert, og denne saken bør etterforskes grundig helt til ytterste ledd i dette som kan se ut som nok en korrupsjonsskandale i statlig forvaltning under Arbeiderpartiet.

Riksrevisjonen undersøker hele saken for å se om det er brudd på god forvaltningsskikk. Det kan vel allerede vi andre konstatere, der loven tydeligvis ikke er lik for alle!

20 mars 2013

Skammens kappe i den norske kirke!

Det står ikke på pengebruk i kirken, når det skal komme enkeltansatte til gode!
I Norge stenges kirker. Det er ikke penger til vedlikehold. Det er kirker som ikke kan holde åpent, for det er ikke penger til oppvarming. Kollekt samles inn til drift av kirker og annen veldedighet som kirken gir til.
På den andre side er vi her vitne til at preses Helga Byfuglien får en bispedrakt, designet av Astrid Reppe og Lise Skjåk Bræk til svimlende 300.000 kroner! Det glade vanvidd er nådd kirken!
"I en forsamling av geistlige fra store deler av verden, regner Byfuglien med at den nye kåpen vil markere at Norge har en nøktern tradisjon."
Om denne vanvittige pengesløsingen på et klesplagg å betegne som nøktern. Da vet ikke denne presesen hva nøkternhet er!

En skam for den norske kirke! Det må virkelig være andre ting pengene som tilkommer kirken bør brukes på, heller enn designerkapper som slett ikke er verdt den vanvittige prisen, som enkeltmennesker bevilger seg. 

19 mars 2013

Medisinmafiaen, som dreper de unge

Mennesker med psykiske problemer overmedisineres. Nå skal helseminister Støre undersøke om dette er tilfellet. Medikamenter pakkes i unge som voksne, gir bivirkninger med senvirkninger som vi ikke kjenner. Eller kjenner våre myndigheter disse og fórer folk med de bevisst? Det ligger penger i legemiddelindustrien og leger lar seg kjøpe. Vi har hørt om skrekktilfellene ved Gaustad sykehus, der mennesker ble lobotomert. Driller ble brukt og borret gjennom hodebarken, så hjernen til pasientene ble lammet i deler av. De lobotomerte ble rolige og apatiske, og gjorde ikke lenger motstand. Alle fordømmer lobotomeringen. Men hva skjer i psykiatrien i dag? Fremdeles lobotomering, men nå med rensligere metoder, medisiner! Mange psykiatriske pasienter blir tvangsfóret med denne revegifta, som ødelegger mennesker. Et helsevesen med bemanningsmangel og ressursmangel. Da er det enklest å dope ned mennesker, så de ikke gjør motstand eller viser misnøye?
Med et dypdykk i arktive fra mars 2009 skriver TV2 at tidligere Helsedirektør Lars E:Hanssen er sjokkert over lovbruddene på de psykiatriske sentrene. Hvor forholdene beskrives som livsfarlige.
Tankene går til skrekkfilmen om Frankenstein, som eksperimenterte på mennesker, videre til Josef Mengele som var Hitlers lege under krigen, som forsket på smertefull tortur av mennesker. I dag så er det også leger som forsker og gjør inngrep på foster. Hva er senvirkningene på slike foster, som normalt ville blitt abortert, om naturen fikk gå sin gang? Premature barn med ADHD og andre diagnoser som følge av forskningens resultat av muligheter. Har det en sammenheng?

"Da 20 år gamle Silje tok livet sitt i november, hadde hun tilgang på hele 7 forskjellige medikamenter med økt selvmordsfare som mulig bivirkning. Dette til tross for at hun var suicidal."

Erik på 17 år ble også sterkt medisinert, og tok sitt eget liv. Helsedirektoratet anbefaler ikke medikamentene brukt på unge, likevel valgte Sykehuset Innlandet å trosse alle advarsler. 

En pille kan ikke erstatte et trygt menneske, sier Tina Rødde Paulsen (47) etter mange års tvangsmedisinering. Hun har slitt etter en traumatisk barndom med seksuelle overgrep. Hun var innlagt i psykiatrien i mange år og hun opplevde det som at hun var kjemisk lobotomert. Hun tror ikke psykiaterne orker å gå gjennom de grusomme historiene som en person som er utsatt for overgrep opplever. Hun hadde ikke mimikk. Gleden og livslysten var borte og da ble hun kronisk suicidal.

Folk rundt omkring i samfunnet spiser medikamenter som om det skulle være sukkertøy. Hva er årsaken til all denne medisinbruken som er kommet til de senere år? Jeg lurer på om det kan ha noe med alle vaksiner og annen revegift som blir kjørt i mennesker. All denne medisineringen som strider så til de grader mot kroppens naturlige måte å lege seg selv, som gir bivirkninger.
Det naturlige imunforsvaret blir helt ødelagt som følge. Man trenger ikke være rakettforsker i noe sykehus for å forstå det! Hvilken effekt på kroppen har disse syntetiske vitaminene og mineralene som folk knasker til frokost, middag og lunsj, på sikt?
I Norge vaksinerte 45% av befolkningen seg, mens ingen vaksinerte seg i Polen. Likevel var det flere som døde av svineinfluensa i Norge.
Barn og unge som har fått svineinfluensa-vaksinen har utviklet søvnsykdommen narkolepsi.
Når barn og unger blir å slite med sykdom over så lang tid, vil det kunne utvikle psykiske problemer, som fører de inn i psykiatrien? I en overbefolket verden, kan man sannelig spørre om det er en høyere plan med dette medisineringsverket av mennesker. Mine tanker om saken går dit hen.

Jeg er ingen lege, og skriver ut fra sunt vett og forstand. Hadde jeg hatt små barn i dag og visst det jeg vet, så hadde ikke mine barn skulle fått en eneste vaksine, før de var myndige og voksne til å ta egne valg for sitt liv når det gjelder å la norske myndigheter kjøre i dem denne revegifta av vaksiner.
Litt av en røre mener du? Jeg tror det er mange sammenhenger her og jeg stoler verken på våre myndigheter eller politikere når det gjelder legemiddelindustrien!


Vaksiner, hvor medisinmafiaen tjener store penger på eksperimentering med folks liv og helse, og tjener store penger. Penger... penger... penger! Norge har aksjer for flere titalls milliarder i legemiddelgigangten GlaxoSmithKline, og statsministerens mål er å vaksinere alle verdens barn. 

18 mars 2013

Sort sløyfe, markering mot politikeres og domstolenes overgrep mot befolkningen

Den senere tid er det mange som har satt inn sort sløyfe i sine profiler på Facebook. Mange lurer på hva dette markerer.
Det er en markering som ble startet i gruppen NORM. Det er mennesker som protesterer mot denne (i skrivende stund AP) regjeringens og domstolenes overgrep mot befolkningen. Der rettsikkerheten for vanlige folk ikke lenger eksisterer. Uheldige koblinger innen norsk rettsvesen som sidestilles med korrupsjon. Overgrep fra barnevernet, som griper inn i familier og skiller barn fra sine familier uten grunnlag godt nok, til at fraskillelsene kan forsvares. Økokrim som herjer med mennesker og bryter de ned i sin jakt. Mennesker som sloss for sine rettigheter i NAV.
Mennesker får ikke prøvd sine saker for rettsystemet, der gebyrer er satt så høye av denne regjeringen at vanlige folk ikke har råd å få ført de overgrep de blir utsatt for i norske domstoler.

Vi er etterhvert blitt mange, og vi finner oss ikke i statens overgrep mot folk. Vi har fått nok! Det markerer vi med svart sløyfe. Mange av oss møter også opp i rettsaler, som støtte for de som kjører sivile saker, som støtte, og for å følge med det som skjer i rettsalene. Flere bloggere vil skrive om slike saker fremover, der norsk presse er tause i de overgrep som skjer mot folk. Der de støtter denne regjeringen og skriver minst mulig ufordelaktig for den politiske berme som herjer slik med befolkningen i de politiske kretser.

Vil du ha den på din Facebookprofil så finner du den her.


Man kan se en annen gruppering som jobber mot islam også bruker sort sløyfe som logo. Den er ikke lik denne. Denne side og engasjement, har ingen ting med den organisasjon å gjøre!

Eldreomsorgen til AP en skam!



De har betalt sin skatt og sine avgifter gjennom et langt liv. Alle skal yte, og få etter behov, sa Jens Stoltenberg i sin nyttårstale. Han sa derimot ingen ting om hvor mye folk skulle få, og behovet ser det ut som han har store problemer med å forstå, når det gjelder eldre mennesker. Tross at mannen er passert midt i livet og en skulle tro det var vokst frem noe vett etter flere tiår med opplysningsarbeid fra befolkningen.
"Noe av det verste vi opplever er at pasienter må ligge i lange tider med sin egen avføring fordi pleierne ikke har tid til å ta det, sier hovedverneombud i Kragerø, Gry Elisabeth Nilsen til NRK.no"
Arbeidspresset blant hjemmehjelpen og sykepleierne er så stort i kommunen at de har ikke lenger tid til å ta seg av de eldre på en faglig forsvarlig måte. Pleierne må be de eldre om å drite i buksene i stedet for å følge de på toalettet, fordi de ikke har tid å følge dem.
"Bleier gir høy risiko for urinveisinfeksjon, som igjen gir høyere dødelighet. Likevel bruker to av tre beboere bleier ved norske sykehjem, uten at alle har behov for det." viser forskning basert på data fra Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag.
I jula ramlet 95 år gamle Ola på gulvet og ble liggende på gulvet i 14 timer før han fikk hjelp. Han har jobbet og slitt hele livet og betalt sine skatter og avgifter til fellesskapet. Han trenger sykehjemsplass, men det får han ikke, for det er ikke plass! Hva skal dette bety Jens Stoltenberg? Vi leser ikke noe om at det ikke er plass når du slipper inn bataljoner med asylsøkere, da er det ikke spørsmål om penger! Da forsyner du deg frekt av Ola's penger og bygger asylmottak som den selvfølgeligste ting i verden! Du er den største svikeren og svindleren som har bekledd en statsministerstilling i vår tids historie Jens Stoltenberg. Må du få den rettmessige straff du fortjener for den ondskap du øver mot det norske folk! Dette lar du skje med vitende og vilje, uten å gjøre grep for å rydde opp!
Hvor er verdigheten Jens Stoltenberg? Det er folkets egne penger du holder igjen. Det er ikke slik folk i Norge vil at skattepengene skal bli brukt!!



AUFs kriminelle yngel

Eplet faller ikke langt fra stammen.
Arbeiderpartiets svindel og bedrag av befolkningen er godt kjent. AUF'erne har gått en god skole i så måte av sitt moderparti.
I november 2012 var to unge jenter på 13 år på handletur på Oslo City. Mens de stod i køen kom et par unge gutter bor til jentene og spurte om de ville skrive under papir på å støtte gratis skolebøker. Jentene ble lurt, der det senere dukket opp en giro i posten. Våkne foreldre reagerte.
Leder for AUF, båtflyktningen fra Utøya, Eskil Pedersen sier at det er ikke slik AUF skal verve medlemmer. Når man ser deres tidligere medlemsjuks på 1990-tallet må man kunne påstå at læringskurven er flat. Intet er lært, eller kan man påstå at dette er AUF's måte å drive medlemsverving på? Med svindel og bedrag følger de sitt moderpartis praksis.
Dette er ikke første gang i senere tid at AUF'erne er ute for å svindle unge mennesker. Ved Ski storsenter ved Follo, i høstferien i 2012 ble en 13 år gammel jente og noen venninner forsøkt lurt. Det kom to yngre damer bort til de og sa de kunne få billigere bussturer og kino. Det eneste de trengte å gjøre var å betale ti kroner for å bli medlemmer. Jentene trodde det var en god ting med billigere buss og kino, og ikke medlemsskap i AUF.
Drammens tidene avslørte 2007 at mennesker i byens rusmiljø er forsøkt kjøpt for å avgi forhåndsstemmer til AP. Andre er tilbudt gratis kebab ved enkelte av byens gatekjøkken for å gjøre det samme. Virksomheten med kjøp og svindel med stemmer rammes av § 105 i straffeloven, og straffes med fengsel eller bøter.

Er det dette som forespeiler seg og bli morgendagens politikere i Norge? 

Valgkampen i AP og AUF er startet. Kan man stole på løgnere?
Les litt historisk stoff fra AUF, hvordan de har svindlet Oslo kommune med å trikse med medlemstall. Det ligger mange linker videre i denne linken.
Flere sentrale AP-politikere har i sine ungdomsår og unge voksne år vært med på svindel og bedrag i AUF. Anbefaler alle å lese denne artikkelen. På løgn og bedrag har AP bygget partiet!

Se denne videoen hvor 
Himanshu Gulati (FPU) blir bedt om å se seg i speilet. AUF respekterer ikke hans meninger for han er innvandrer og mørkhudet, og strør om seg med rasistkort. Er dette virkelig akseptabelt når det kommer fra disse stakkarene i AUF? Hvor mye skal andre politiske motstandere tåle av hets fra den kanten på grunn av at de har vært utsatt for et politisk attentat? Det får være nok av hets fra sosialistisk hold nå!
En tidligere AUF-leder skriver bok om "terroristreiret" Utøya. skriver Bergen

s Tidende.
"Rød Ungdoms sommerleir har lang tradisjon for å samle inn penger til politiske bevegelser organisasjonen driver solidaritetsarbeid for. Tidligere har pengene blant annet gått til Kurdistans Arbeiderparti og maoistpartiet i Nepal. Innsamlingsmidlene fra årets leir, som startet på Utøya tirsdag, går til den palestinske frigjøringsbevegelsen PFLP."

5. januar 2015 kan man lese at AUF'ere flyr rundt i Trondheim å lurer unger til å tegne medlemskap i denne sosialistdigelen. De har tydeligvis ikke lært noe av tidligere kjeltringstreker. Tidlig krøkes som effektiv bedrager skal bli.
 



Skjermdump fra Adresseavisen

Tidlig krøkes som stor svindler og bedrager skal bli. I Fredrikstad går AUF'erne på små unger i Torvbyen kjøpesenter for å få de til å verve seg. Det tross at man må være 15 år for å la seg melde inn i AUF.
 
Saken kan leses på Nettavisen her
Hvem er det i Arbeiderpartiet som instruerer denne kriminelle yngelen i partiet? De er blitt snakket til rette tidligere skal man tro den tidligere "båtflykningen" som var leder for ungdomsorganisasjonen. Tross at de skal ha blitt snakket til rette så fortsetter denne svindelen av barn og unge mennesker. På løgn og bedrag skal AP med AUF bygge landet. Det har vært nok av kjeltringstreker fra den sosialistiske leiren!


Nrk.no dekker saken her



Les også:


14 mars 2013

"Vinterens vakreste eventyr"

I disse dager går Finnmarksløpet. "Vinterens vakreste eventyr", kaller hundekjørerne det. Hundekjørere fra mange land deltar med store kobbel av hunder, 8-16 hunder i spannene. I mine øyne er det slett ikke vakkert, denne dyremishandlinga som de driver med. 16 hunder i kobbel som drives over 100 mil over Finnmarksvidda på rundt 5 dager. Hunder som blir kjørt så hardt at de er bare skinn og bein når de kommer i mål. Hunder som drives så hard at de segner om og hunder som blir så stive i bakparten at de ikke greier å løpe, som må legges i sledene, så dere superegoister av hundekjørere som dyrker dere selv får vist dere frem. Dere står og gliser og er stolte med isklumper i bartene foran kamera, mens de stakkars hundene ligger mer eller mindre segnet opp på halmflekkene og er så apatiske av utmattelse at de knapt orker å løfte hodet når reportere er der for å filme. Disse hundene logrer ikke ut i løpet. Glade hunder som liker det de gjør, de logrer og viser glede. Den pinsel som lyser ut av øynene på disse huskyene smerter å se, der de ligger i ekstremkulden. Stakkars dyr! Dere kaller dere hundevenner. Denne ekstremsporten hvor dyra lider burde vært forbudt med slike lange turer. Dette synes dere er flott selv, der dere henger bak på sleden.
Jeg har ikke noe som helst mot hundekjøring i normale forhold. Har sett hunder i kobbel som uler i iver etter å ut å løpe, men dette løpet har ingen ting med kjærlighet til hunder å gjøre der de drives til de stuper gjennom flere dager i strekk.

Løpet burde vært forbudt ved lov slik hundeierne herjer med hundene gjennom mange dager!

01 mars 2013

Han fikk folk til å våkne på mange måter

Enn så brutalt, så fikk Anders Behring Breivik det norske folk til å våkne opp. Mye snusk og fanteri er blitt avdekket i statstyringen etter terroraksjonen. Nei, ingen takker for drapene, de kan ikke forsvares, men jeg takker for avsløringene som er kommet som følge i rettsapparatet, i den råtne pressen, i den råtne politikken.  Folk trenger å våkne og se hva som foregår i vår statsforvaltining. Det er så alt for mye som skjer, som ikke tåler dagens lys. "Nå skal trollene frem i lyset" -skrev Adresseavisen i en artikkel. Hvor lite skulle vel redaktøren og journalisten i Adresseavisen ane om hvilke flere troll som skulle bli trekt frem. "Det kommer mere"- stod det på skjermen, og det gjorde det. Trollene i pressen som ikke lenger kan gjemme seg og ha monopol på det frie ord og informasjonsflyten. For mange går de i næringen, etter sannhetssøking, der pressen skjuler det som skjer i samfunnet ved å underminere viktige saker i pressen, som ikke taler sosialistenes sak fordelaktig.
Alt som ikke er politisk korrekt, ties ihjel i pressen. De har åpnet mer det siste året, der det har tvinget seg frem fra befolkningen, der pressen har blitt kraftig kritisert for sin venstresympatiserende dekning. Etter at organisasjoner på nett har omtalt viktige saker som pressen har skjult ved å la være å dekke de.

Ole Jørgen Anfindsen skriver på Verdidebatt.no om hvilke følger det fikk for han å utføre sin borgerplikt i forbindelse med rettsoppgjøret etter Utøya. Hundset og jaktet, mobbet og stengt ute fra "det gode lag", og sparket fra jobben. Han er er ikke den eneste.

Tar her noen utdrag av det han skriver på verdidebatt.no:
"Vi som står i opposisjon til rådende oppfatninger på det ene eller andre området må selvsagt være innstilt på tøff kritikk og hard motbør. Slik bør det være i et levende demokrati. Men når man ser hvordan media valgte å dekke Breivik-saken, mener jeg at enkelte redaksjoner nå bør koste på seg litt selvransakelse. For min egen del ble det slik at det å utføre min «fordømte borgerplikt», kostet meg jobben."

"Dette er ikke seriøs journalistikk. Dette er hetsing av en person som har sagt og skrevet ting man misliker. Dette er maktspråk fra Norges største ekkokammer. Og det er kynisk utnyttelse av tragiske omstendigheter. Slik bør det ikke være i et levende demokrati, som jo forutsetter ytringsfrihet. Og slik bør det ikke være i en rettsstat, siden denne forutsetter at borgerne kan utføre sin vitneplikt uten å risikere dramatiske konsekvenser for seg og sine nærmeste."

Jeg anbefaler alle mine lesere å lese hele stykket som Ole Jørgen Anfindsen har skrevet her. For å reflektere hvilken rolle man selv har i heksejakten på mennesker, når man setter seg selv som moralske bødler og deltar i mobbing og herjing med andre mennesker.

Per Edgar Kokkvold i Journalistlaget uttalte: Ytringsfrihet, det innebærer også å høre ting man ikke liker å høre, om ikke har ikke ytringsfriheten noen verdi!
Jeg oppfordrer alle mine lesere til å si hva de mener, ikke legge bånd på seg for å tekkes de få som mener seg utvalgt til å sitte med de eneste og korrekte meninger. Vi er alle produkter av vårt liv! Vær du den som går foran, så vil andre følge på. Folk er lei av å bli kneblet til taushet i dette meningsdiktaturet.