26 september 2014

Statsmenn som grafser til seg av dine skattepenger

I dag kan man lese på nrk.no at Jan Tore Sanner vil fjerne ventelønnen for statlige ansatte:


Ansatte i staten som blir overflødige kan i dag få ventelønn i inntil tolv år. Den blå regjeringen mener det er urettferdig særbehandling, og det skal jeg sannelig være enig i. De som er i ordningen skal få ha den ut avtalen som er inngått i følge Sanner til Nrk. Hvordan har slik forskjellsbehandling av folk i landet fått pågå i mange mange år uten at Storting har reagert? Vanlige arbeidsfolk i landet får arbeidsledighetstrygd i et par år. Storting for folket? 
(I disse dager hvor debatten går hett om å øke krav til lærerstudenter, så burde det vært et krav også for å bli stortingspolitikere!) Der de ser ut til å være mer opptatt av å reise på heisaturer og lære, enn å bidra med noe de burde kunne før de tiltredde slike roller, for befolkningen. Et fordummende Storting. Det bekymrer meg, mer enn lærerkvaliteten i skolen. Skal man vaske trappa må man starte fra toppen, for å få med all dritten.


Man vet fra før av at Arbeiderpartiet har innsatt sine i de fleste statlige maktstillinger lengst oppe i hiarkiet. Sannelig har de visst å begunstige seg selv og sine. Avdankede AP-politikere har gjerne havnet i stillinger som fylkesmenn. Vi husker den tidligere vennebemanningsminister Trond Giske som var svært så aktiv om å få sine inn i lukrative stillinger.
Disse tilårskomne slabbedaskene får altså ventelønn som er 66 prosent av den skyhøye lønnen de har hatt, i tre til tolv år. Alt etter alderen deres. Ikke nok med det, men i tillegg kan de ta seg en ny jobb, så lenge totalinntekten ikke overstiger 125 % av ventelønnen.
Til sammenligning vil en arbeidsledig som kan få seg et strøoppdrag og jobber mer enn 21,5 time per uke miste hele arbeidsledighetstrygden for rapporteringsperioden som er på 14 dager. Sannelig kan det få en ærlig borger til å se rødt, og gå i svart! De lurer på hvor politikerforakten kommer fra??? Er de stein stokk dumme som ikke forstår det?! Folk reagerer sterkt på slik urettferdighet. Folk jobber og sliter for å få endene til å møtes, og blir nedlesset av skatter og avgifter, mens man ser pampene forsyner seg frekt uten blygsel av det såkalte fellesskapets midler. Det er skattepengene til den hardtarbeidende befolkningen som disse begunstiger seg selv med.
Tidligere i år var det ropt høyt om at arbeidsledig ungdom måtte ha seg opp om morgenen og ut i aktivitet. Det var en styggedom at mennesker i frisk før alder skulle melke staten slik. Det ble foreslått plukke søppel og andre jobber som ikke er høyt verdsatt for folk flest. Disse godt voksne på fete trygdeordninger burde gått foran som godt eksempel. Lærte ikke de at man må bidra for å få?

Fagforeningen protesterer. Ser ikke de denne forskjellsbehandlingen av arbeidende folk i landet? Hva er de satt sammen av, som ikke kan forstå urettferdigheten, som er til å spy av!
Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud mener at det må finnes ordninger for statlige ansatte som blir rammet av omlegginger.
Hvorfor i himmelens navn skal statlige ansatte ha andre ordninger enn vanlige arbeidere i det private næringsliv? Er statlig ansatte en egen kaste, som trenger tilpassede jobber som i vernede bedrifter, siden de ikke kan konkurrerer på arbeidsmarkedet som vanlige folk? Man kan få inntrykk av det. Ser man hvor tregt denne statlige styringen jobber, så gir det et forsterket inntrykk av nettopp det.

Sanner skal ha kreditt for at han fjerner slike mafiaregler som begunstiger pampene! Selv om jeg kunne tenke meg at den ble fjernet med umiddelbar virkning også for de som er i ordningen.
De kan ha seg på NAV-sosial som andre arbeidere må, om de ikke får endene til å møtes etter å ha blitt arbeidsledig, så får de en føling med hvordan folk de har hundset med gjennom årrekker må leve!


- de får vel begunstiget seg litt ekstra med de styrehonorar?


Når folk skal være nødt å ha med seg gjeld, som i stor grad er forårsaket av høye bokostnader og skyhøye skatter og avgifter, så er det på høy tid at befolkningen reiser seg mot svinmakta som terroriserre befolkningen! Slaveriet ble stanset i 1865, ved Emansipasjonserklæringen, som den gang USA's president Abraham Lincoln utstedte. Det vi ser i dag er et gjeldsslaveri, hvor enkeltmennesker ikke lenger er frie mennesker. Man er slaver av finansmakten, som har fratatt mange mennesker råderett over egne liv. All den tid man er gjeldstynget på slik måte, så hindrer også det bevegelsesfrihet til mennesker, den tid man trenger penger for å forsere landeveisrøveriet ved bomstasjoner som er satt opp av statsmakten!

Les hele saken på VG her

02 september 2014

Hatefulle ytringer i Arbeiderpartiet og heksejakt

I dag har det vært skriving i aviser om alt dette forferdelige netthatet som Arbeiderpartiets toppolitikere adresserer FrP. Alle debattprogrammene i alle nyhetskanaler har hatt hatet på dagsordenen. Felles for de har programlederne tydelig vist hvor de selv står politisk der de ikke har styrt debattene nøytralt. Torp på Debatten gjorde en elendig jobb og en kunne høre at han hisset seg opp, i klar favør Huitfeldt, der Sandberg fra FrP svarte godt for Leirstein (han var på reise og kunne ikke møte selv), der han også tok Anniken Huitfeldt i løgn. Løgn er de gode på i AP, det skal de ha!

Denne heksejakten som AP har tatt til mot Ulf Leirstein kan man se i klar sammenheng med rettsikkerhetsgruppen som han har tatt initiativ til å opprette på Stortinget. Det faller mange makthavere tungt for brystet at folk med stor kunnskap og et vell av informasjonsmateriale blir tatt på alvor. Jeg vet rettsikkerhetsgruppens medlemmer sitter på mye informasjon av koblinger mellom finanseliten i landet og aktører som sitter med embeter i norske domstoler. Det skulle ikke forundre om det er noen sentrale navn i AP som ligger i de bunkene også. Hva er de redd? Er Leirstein og rettsikkerhetsgruppen blitt en trussel for de, som de vil eliminere? Den som følger med ser klare koblinger. De ynder å kalle det konspirasjonsteorier når man rører ved slike saker. Hadde det bare vært teorier...

Det ble ikke samme trolljakten den gangen, da en av Huitfelds egne parkerte henne på en hetsende måte. Dere skal vel få møte dere selv i døra flere ganger dere i Arbeiderpartiet, når det gjelder netthets. Ser dere ikke hetsen som har utspring fra eget parti, så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan, og få det belyst. Er det noen av mine lesere her som kjenner til saker utover det jeg har belyst under her, så send meg de gjerne.

Hele saken kan leses på Bergens Tidende, hvor skjermdump er tatt.

****************************************************



Arbeiderpartiets nestleder Helga Pedersen oppfordret medlemmene i partiet til å sverte den nye regjeringen under Arbeiderpartiet i Vadsø's årsmøte. Jens Stoltenberg ville ikke en gang kommentere oppfordringen til hets. Les saken på TV2 Etter den oppfordringen fikk hun øknavnet "Svertehelga".

**************************************************

Under valget -13, da AP ble kastet:
Politisk journalist i Aftenposten (tidligere VG) Lars M. Glomnes ytrer seg på Twitter.
Alle i den nye regjeringen ble omtalt her som "fantefølge". Skriver man derimot "fantefolk" om tiggere i kommentarfelt så blir man sensurert. Men regjeringens medlemmer, de kan glatt omtales som "fantefølge" av journalister i samme aviser. Er ikke det hets? Nå vet ikke jeg om Glomnes står i noe parti, men at både Aftenposten og VG er Arbeiderpartiets beskyttere, derom ingen tvil! AP som vil ta et oppgjør med hetsen på nett, burde derfor ta for seg egne rekker før de skyter med kanoner mot andre partis representanter.



**************************************************

Erna Solberg og Trine Skei Grande fikk ikke gjennomgå bare der, men også på Aftenpostens valg, der redaksjonen kommenterte. Man kan spørre om det var Glomnes som kommenterte også der? Skal man til livs med netthets så bør man kanskje gå inn i redaksjonene samtidig Huitfeldt? Men der går hetsen den vei dere blåser, så det er passelig for dere i AP at den får bli stående?


"Valget: Topptung Oslo-benk snekres på ny: Den nye Oslo-benken i Stortinget blir spekket med topptung... Er ikke dette personlig hets av de overvektige politikerne i ny regjering?"

*****************************************************


Her har vi noen hetsende kommentarer fra Arbeiderpartiets Øyvind Langaas, som er rettet mot andre debattanter. Han kaller de troll, mørkemenn, halvfascister og det som verre er. Tro hva han legger i det som verre er? Han følger opp med å kalle andre debattanter for møkkaspredende nepeskrell og hevder de ikke vet hvordan verden henger sammen. Han mener også at andre bruker kommentarfelt som spybøtte. Han skriver også at halvparten av debattantene ville solgt bestemora si, og aldri har løftet en stemmeseddel eller finger for andre i hele sitt liv. Han mener andre heller skal diskutere vårblomster, bunader og rock'n roll på kultursidene i VG. Det ville vel passe AP-representanten bra. Arbeiderpartiet har gjentatte ganger vist at de vil ha fasiten på meninger i dette landet. De såkalte politisk korrekte meninger, noe de også har brukt mainstream-media på å kjøre ut propaganda gjennom.


Fra gruppen "Venner av norsk landbruk" på Facebook har vi også et ivrig AP-medlem som ikke kan stagge sitt sinne. Petter Harald Kimo mener det jeg skriver er psykopatisk vrøvl. Med det kan tolkes som at han påstår jeg er psykopat. For man må jo være det om man skriver psykopatisk? Har aldri verken hørt eller lest om å skrive psykopatisk før. Hva kan man ikke lære av et AP-medlem?


Skjermdumpen er tatt fra VG her, men ser VG har fjernet kommentarfeltet i ettertid.
Trolig etter at jeg sendte de og andre aviser spørsmål om sensuren de benytter i kommentarfeltene ellers, der de sletter over en lav sko ytringer som ikke er politisk korrekt.


***********************************************

AUF'ere hetser jøder på Facebook. Les saken på Nettavisen her.


Skjermdump fra Hamar Arbeiderblad

***********************************************



Se stortingsrepresentant fra Ap kalle FrP for rasister under skolevalgene!



************************************************


Les også: Mobben til Arbeiderpartiet



Utdrag fra advokat Olav Syltes blogg.
Anbefaler alle som er opptatt av menneskerettigheter å følge hans blogg. Han tar opp mange dagsaktuelle saker, der norske myndigheter øver overgrep mot folk i landet.



************************************************

Jurist og leder av rettsikkerhetsgruppen, Marius Reikerås er også en av de som reagerer på Raymond Johansens angrep på andre for netthets, der Johansen klart og tydelig selv har gått ut og hetset mennesker:


Brevet i sin helhet fra jurist og leder av rettssikkerhetsgruppen, Marius Reikerås til AP-politiker Raymond Johansen. (Kopi med tillatelse fra Reikerås):

"Troll som ikke sprekker"
From: marius@reikeras.no
Date: Tue, September 2, 2014 12:46 pm
To: raymond.johansen@arbeiderpartiet.no

Til partisekretær i AP, Raymond Johansen.

Hei,

jeg kjenner ikke deg, og du kjenner ikke meg.

Men, vi er helt enig om at sjikane på nett er et betydelig og økende
samfunnsproblem.

Dette har også nådd Den europeiske menneskerettsdomstol i Strasbourg, som
i en fersk dom beskytter mot det vi folkelig kan kalle netthets.

I oktober 2013, avsa EMD dom i saken mellom Delfi og Estonia, der en
avis i Estland ble dømt for å ha publisert anonyme ærekrenkelser i et
kommentarfelt.

Avisen tok saken til EMD, der de hevdet at avisens ytringsfrihet var
krenket. EMD kom til at den som publiserer, har ansvar for anonyme
ytringer på siden den har opprettet. Det var følgelig altså ingen
krenkelse av EMK artikkel 10, når avisa ble dømt for ærekrenkelser.

Jeg er veldig glad for denne dommen, fordi den statuerer et klart eksempel
på at netthets ikke er akseptabelt.

Særlig er dommens generelle oppsummering i premiss 94, av stor
samfunnsmessig interesse for hvor grensene for hva man skal akseptere går:

"Based on the above elements, in particular the insulting and threatening
nature of the comments, the fact that the comments were posted in reaction
to an article published by the applicant company in its
professionally-managed news portal run on a commercial basis, the
insufficiency of the measures taken by the applicant company to avoid
damage being caused to other parties’ reputations and to ensure a
realistic possibility that the authors of the comments will be held
liable, and the moderate sanction imposed on the applicant company, the
Court considers that in the present case the domestic courts’ finding that
the applicant company was liable for the defamatory comments posted by
readers on its Internet news portal was a justified and proportionate
restriction on the applicant company’s right to freedom of expression.

There has accordingly been no violation of Article 10 of the Convention.

Jeg er derfor overrasket over måten du selv angriper mennesker du aldri
har møtt før i gårsdagens VG. Som du skriver i din kronikk av i går,
”Troll som ikke sprekker”:

”Vi glemmer ikke Leirsteins konstituering av «rettssikkerhetsgruppen» på
Stortinget i juni. Det er helt riktig som skribent Didrik Søderlind
påpekte i VG 27.08.14: «Disse medlemmene er så langt unna vanlige nordmenn
som man kan komme.»

Som sagt, vi kjenner hverandre ikke og meg bekjent, kjenner du heller
ingen av de andre medlemmene av den gruppa du offentlig angriper.

Det er mange måter å tolke det utsagn du her fremmer. Blant annet kan vi
som rammes av utsagnet ditt, oppfatte det rasistisk, da vi, i følge deg,
altså er så langt unna en vanlig nordmann som man kan komme.

Følgelig reiser dette et par grunnleggende spørsmål som jeg ber deg svare
på:

For det første; hva mener du er en ”vanlig nordmann”?

For det andre; er det ditt syn at de som, i følge deg selv, ikke er
”vanlige nordmenn”, heller ikke har rett til å delta i samfunnsdebatten på
like vilkår?

Jeg imøteser dine svar.

Kopi av denne vil også gå til samtlige av gruppens medlemmer samt til Ulf
Leirstein og Glenn Simon Nerdal.

Denne vil også bli lagt ut på sosiale medier til allmenn informasjon.

Med vennlig hilsen

Marius Reikerås


****************************************


På  TV2-nyhetskanalen 2.09.14, kl. 15.45 kunne man høre Jakobsen, politisk kommentator i VG i studio, uttale at rettsikkerhetsgruppen "som Leirstein omgir seg med" er "raringer". Er det greit å kalle folk man ikke deler synspunkter med for "raringer" i negativ form? Hva legger Jakobsen i å være "rar" i slik setting? Skulle gjerne sett han utdype dette nærmere.

********************************************

Skremt til taushet. 
"Ytringsfrihet innebærer at man må tåle å høre meninger man ikke liker. Om ikke har ikke ytringsfriheten noen verdi." - sitat: Edgar Kokkvold.

******************************************


Les saken på Nrk.no her
****************************************

Slik journalister hekser rundt og sprer hat på nett og redaktørene lar det skje, så er det ikke det spor merkelig at de ikke lenger har tillit blant store deler av befolkningen. Når hele 1/3 ikke lenger har tillit til disse politiske propagandistene for AP og venstresiden, så burde de kanskje heller se seg om etter annen jobb? Hvilken verdi har en journalist for en avis og befolkningen, om folk ikke lenger tror på det denne skriver? Med statstøtte kan de vel fortsette å innbille deler av befolkningen at det er journalistikk de driver. Den som søker sannhet vet annet.

Dårlig økonomi og et moralsk forfall i mediene fører til overfladisk og fordummende journalistikk som burde bekymre oss alle- skriver Finn Sjue, dokumentarforfatter, tidligere lektor i journalistikk, i sin kronikk i Aftenposten her.


Oppdateres