08 mai 2019

Folk blokkeres fra Facebook og går over til nye sosiale plattformer:

Etter all sensur og blokkeringer fra Facebook har det i den senere tid vært en strøm av nye norske kontoer på de sosiale plattformene MeWe  (https://mewe.com/) og VK (https://vk.com/).

Man finner flere av interessegruppene man er medlem av på Facebook der, hvor folk etterhvert samles, uten sensur av venstresidens ekstremister, hva gjelder rikets tilstand og politiske føringer.

Stadig blokkerer FB. Er det politisk venstreaktivisme av den ekstreme typen som er gitt tillit og myndighet til å sitte med sensur og blokkeringsfunksjon på den sosiale plattformen? Det er blitt meg fortalt at venstreekstremister på FB går klappjakt på individ de vil eliminere fra den politiske offentlige debatten, med at de aktivt går inn og masserapporterer innlegg som de kan finne snev av av noe som kan tolkes som "hat".

Facebook prøvde seg på blokkering av meg igjen i dag (02.08.19), med hele 30 dagers blokkering. De åpnet kontoen raskt igjen, da jeg påklaget det. Der de beklaget at de hadde handlet feil. Man vet jo aldri lenger når og om en blir blokkert igjen, og at bevismaterialer i sakens gang blir fratatt en råderett over, så jeg finner det greit å ta skjermdump å legge ut, så folk selv får se hva som er skjedd, og hva man kan vente seg av FB fremover. Denne kommentaren skrev jeg på en artikkel hos NRK på Facebook, som skrev om politiet som måtte rykke ut med hele 17 politienheter i Oslo, som måtte stagge en ungdomsgjeng som skrek mot de og ropte Allah mellom skjellsord og fysiske angrep mot politiet. En av de høytropende sa i et intervju med samme medium at politiet snakket til ungdommene der som om de var dyr. Det var til det jeg la inn kommentaren i debattråden, som ligger til grunn for FB's aksjonering denne gangen. Retorikkformen la vel omtalte opp til selv?




Norge er blitt en røverstat, der kriminelle og kjeltringer blir beskyttet av FB, fremfor barn og andre sårbare mennesker i ulike situasjoner og områder. Barnas Trygghet offentliggjorde ingen navn.


Facebook blokkerer stadig. Like ofte beklager de avgjørelsene og skriver at de gjorde feil vurdering. Det kan virke som at de ikke er enige der bak kulissene, blant politiske ekstremister som har fått moderatormakt, og kan stenge ut folk som det passer seg selv. 


Kommentar av skjermdump under, med reaksjon fra FB. Den kommentar ble lagt inn på Aftonbladet, der den svenske avisen publiserte en artikkel om Per Jimmie Åkesson, som nå var blitt Sveriges tredje største parti. Man vet jo hvorfor Åkesson og Sverigedemokraterna fosser frem, men Gud forby å påpeke fakta. Samfunnsutviklingen er blitt så stygg at den ikke tåler dagens lys, den skal ties ihjel. På Facebook får ikke fakta nevnes. Et nettsamfunn og samfunn som minner mer og mer om innholdet man leser i boken "George Orwell 1984". (Boken er nå kommet ut også på norsk.)

Men da jeg postet denne skjermdumpen på Facebook, så blokkerte de sannelig igjen, og har stengt alle muligheter for tilsvar. Hvem er de, og hva bor i de individene som er gitt myndighet til å sensurere og stenge ute folk på Facebook? 

Kan ikke Facebook stå for de handlinger de utfører, offentlig, når de blokkerer på nytt, når man offentliggjør de feil de begår i modereringsutførelsen??
Daglig kan man lese om bilbranner , voldtekter, skyting og knivstikking der i Sverige. En ukes tid etter blokkering, som følge av min kommentar over, kan man lese i Aftonbladet igjen:


Neste dag har man en skyting, der en mann dør. Men hva er vel et menneskeliv verdt for de som modererer på Facebook og ellers den politisk sannhetsfornektende pressen?

Skjermdump fra Aftonbladet, 08.10.19



Men det er totalforbud på Facebook, mot å relatere slik volds og terrorkriminalitet til innvandringen, tross at det i nær 100% av tilfellene, er innvandrere som står bak slikt fandenskap. Det er blitt så politisk rett i mediene, at man ikke lenger kan skrive om virkeligheten, som utspiller seg i samfunnet. Hvem er det mediene og makta tror at de lurer, og hvilke tanker har de om konsekvensene av slik knebling av ytringsfriheten, og ihjeltielse av virkeligheten som utspiller seg i samfunn? Problemer forsvinner ikke ved å tie de ihjel. Man derimot mer eller mindre legaliserer volds- og terrorkriminaliteten i samfunn. Hva skal man lenger med politikerne som styrer, som fører en slik politikk?




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.