29 april 2022

Politisk aktivisme i Facebook-teamet

Still ikke spørsmål til bilder som florerer på Facebook, for da svarer de politiske aktivistene i FB-teamet med straffesanksjoner. Legg merke til at sanksjonene varer i "minst" 90 dager. Så de kan tydeligvis endre dette etter eget forgodtbefinnende disse aktivistene gitt makt som moderatorer i Facebook-teamet. Det virker som de jobber intenst for å hindre informasjon i å nå ut til folk, av saker som mainstreammedia holder skjult for folk ved å la være å belyste det som skjer. Jeg får stadig vekk slike meldinger og blir tuppet ut i kortere og lengre perioder, så jeg har nok minst en stalker i teamet der. Dette går ikke på algoritmer lenger.

"Bare du kan se dette", skriver Facebook som standard beskjed på forsiden til kontoen. Men dere skal også få se. Jeg driver ikke med hemmelighetskremmeri. Det bør ikke Facebook heller.
  






Facebook vil ikke at jeg skal skryte av Anneli Rønning sine flotte drivvedprodukter. Hun er også journalist i Alternativ Media, som har fokus på mange saker som mainstream-media ikke dekker i Norge. De har sending onsdager, fredager og søndager på Dlive. Mer informasjon finnes på deres nettsted, Alternativ Media.
Facebook vil heller ikke at jeg skal fremsnakke den kanadiske journalisten Eva Karene Bartlett, som dro ned til Syria og avdekket at ingen i Syria hadde hørt om White Helmets


Ingen tvil om at det er politiske aktivister som er gitt makt til å sensurere og eliminere bruker av Facebook som ikke samsvarer med deres politiske syn.


Skjermen blir for liten til at jeg får tatt skjermdump av hele rekka som denne aktivisten i FB-teamet har lagt ved, der de har gått 1,5 måned tilbake i tid på mine innlegg. På denne sanksjonen går det ikke an å klage. 



For få dager siden tok jeg flere skjermdumper av Dagbladets nettside, der det var reportasjer om hvordan mannfolk skulle kunne holde på sæd'n lenger, naken bilder av noe kunstnerisk kvinnfolk som lå og breiet seg, og flere andre fjåsreportasjer i samme sjanger. Et av skjermdumpene inneholdt det nakne kvinnfolket. Med det svarte Facebook 3-dagers utestengelse fra Facebook. Det var ikke mulig å klage skrev de pga. av manglende ressurser pga. covid. Men jeg kunne klage til tilsynsrådet. Noe jeg så gjorde. Men alle blir ikke plukket ut for gjennomgang av de som klager, så det blir mer som bingospill.

Jeg vil anbefale alle som søker sannhet, om å søke opp den kanadiske journalisten Eva Karene Bartlett, som rapporterer direkte fra Ukraina. Så vidt jeg er kjent med er hun også blitt stengt ute fra Facebook. Usikker på om det var for intervaller, eller for godt. Dere finner henne på Twitter og Telegram. Hun dekker nå krigen i Ukraina. Googler man henne så ser man "makten bak makten" har redusert henne til en aktivist og blogger på Wikipedia. Gå på Youtube, så finner du flere videoklipp med henne. Og søk andre kilder enn Wikipedia, som hvem som helst kan legge inn opplysninger på. Det er tydelig at det også er politiske krefter som jobber intenst for å begrense informasjon som ligger også der. De samme kreftene snakker om Russlands sensur og ensidige informasjon ut til verden. 
Det er ikke lenge siden gamle Gro Harlem Brundtland gikk ut med at hun var bekymret over hva folk blir fortalt. Folk skal vel ikke få vite sannheten, og få vite om alt svineriet som ligger og ulmer under det globalistiske maktimperiet, fylt opp av korrupte og råtne "politikere".


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.