29 mars 2011

Per Arne Olsen snakker om bløff...

I siste utgave av Fremskritt på side 15 i partiavisen til Fremskrittspartiet har Per Arne Olsen funnet det festlig å skrive "Eventyret om bløffmakerne". Man må si det kom på særs passende tidspunkt disse dager hvor løgnene i eget parti avdekkes for hele den norske befolkning. Han skulle vel ha nok av stoff til å skrive en eventyrbok om bløff, bare fra eget parti.
FrP's lederskap har mistet all integritet. Ikke er de ærlige, ikke er de etiske og ikke er de pålitelige. Folk må kunne stole på lederes vurderinger. Når de blir avkledd slik med løgner, svik og bedrag gang på gang, hva står da igjen? Hvem husker Søviknessaken, hvor Siv Jensen satt og grein på TV av sine egne avslørte løgner? Nå har hun løyet igjen! Geir Mo hadde saken om Birkedal. Hvilken rådgiver er det, som får lederen til å lyve, for atter å avsløre Siv Jensen med løgn? Det er ikke mye anstendighet og moral å skilte med, ei heller sunn fornuft!
Det er blitt sagt om amerikanske presidenter at det er to typer av dem; de som vil gjøre noe, og de som vil være noe! I FrP er det dessverre overflod av sistnevnte karikaturer i dag. Personlig maktorientering gjelder fremfor sosial maktorientering. I det lange løp så undermineres en leders legitimitet ved personlig maktorientering som rår i FrP. Geir Mo trengte bare et par år på dette, fra han inntolk stillingen som generalsekretær i FrP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.