18 mars 2013

Sort sløyfe, markering mot politikeres og domstolenes overgrep mot befolkningen

Den senere tid er det mange som har satt inn sort sløyfe i sine profiler på Facebook. Mange lurer på hva dette markerer.
Det er en markering som ble startet i gruppen NORM. Det er mennesker som protesterer mot denne (i skrivende stund AP) regjeringens og domstolenes overgrep mot befolkningen. Der rettsikkerheten for vanlige folk ikke lenger eksisterer. Uheldige koblinger innen norsk rettsvesen som sidestilles med korrupsjon. Overgrep fra barnevernet, som griper inn i familier og skiller barn fra sine familier uten grunnlag godt nok, til at fraskillelsene kan forsvares. Økokrim som herjer med mennesker og bryter de ned i sin jakt. Mennesker som sloss for sine rettigheter i NAV.
Mennesker får ikke prøvd sine saker for rettsystemet, der gebyrer er satt så høye av denne regjeringen at vanlige folk ikke har råd å få ført de overgrep de blir utsatt for i norske domstoler.

Vi er etterhvert blitt mange, og vi finner oss ikke i statens overgrep mot folk. Vi har fått nok! Det markerer vi med svart sløyfe. Mange av oss møter også opp i rettsaler, som støtte for de som kjører sivile saker, som støtte, og for å følge med det som skjer i rettsalene. Flere bloggere vil skrive om slike saker fremover, der norsk presse er tause i de overgrep som skjer mot folk. Der de støtter denne regjeringen og skriver minst mulig ufordelaktig for den politiske berme som herjer slik med befolkningen i de politiske kretser.

Vil du ha den på din Facebookprofil så finner du den her.


Man kan se en annen gruppering som jobber mot islam også bruker sort sløyfe som logo. Den er ikke lik denne. Denne side og engasjement, har ingen ting med den organisasjon å gjøre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.