19 mars 2013

Medisinmafiaen, som dreper de unge

Mennesker med psykiske problemer overmedisineres. Nå skal helseminister Støre undersøke om dette er tilfellet. Medikamenter pakkes i unge som voksne, gir bivirkninger med senvirkninger som vi ikke kjenner. Eller kjenner våre myndigheter disse og fórer folk med de bevisst? Det ligger penger i legemiddelindustrien og leger lar seg kjøpe. Vi har hørt om skrekktilfellene ved Gaustad sykehus, der mennesker ble lobotomert. Driller ble brukt og borret gjennom hodebarken, så hjernen til pasientene ble lammet i deler av. De lobotomerte ble rolige og apatiske, og gjorde ikke lenger motstand. Alle fordømmer lobotomeringen. Men hva skjer i psykiatrien i dag? Fremdeles lobotomering, men nå med rensligere metoder, medisiner! Mange psykiatriske pasienter blir tvangsfóret med denne revegifta, som ødelegger mennesker. Et helsevesen med bemanningsmangel og ressursmangel. Da er det enklest å dope ned mennesker, så de ikke gjør motstand eller viser misnøye?
Med et dypdykk i arktive fra mars 2009 skriver TV2 at tidligere Helsedirektør Lars E:Hanssen er sjokkert over lovbruddene på de psykiatriske sentrene. Hvor forholdene beskrives som livsfarlige.
Tankene går til skrekkfilmen om Frankenstein, som eksperimenterte på mennesker, videre til Josef Mengele som var Hitlers lege under krigen, som forsket på smertefull tortur av mennesker. I dag så er det også leger som forsker og gjør inngrep på foster. Hva er senvirkningene på slike foster, som normalt ville blitt abortert, om naturen fikk gå sin gang? Premature barn med ADHD og andre diagnoser som følge av forskningens resultat av muligheter. Har det en sammenheng?

"Da 20 år gamle Silje tok livet sitt i november, hadde hun tilgang på hele 7 forskjellige medikamenter med økt selvmordsfare som mulig bivirkning. Dette til tross for at hun var suicidal."

Erik på 17 år ble også sterkt medisinert, og tok sitt eget liv. Helsedirektoratet anbefaler ikke medikamentene brukt på unge, likevel valgte Sykehuset Innlandet å trosse alle advarsler. 

En pille kan ikke erstatte et trygt menneske, sier Tina Rødde Paulsen (47) etter mange års tvangsmedisinering. Hun har slitt etter en traumatisk barndom med seksuelle overgrep. Hun var innlagt i psykiatrien i mange år og hun opplevde det som at hun var kjemisk lobotomert. Hun tror ikke psykiaterne orker å gå gjennom de grusomme historiene som en person som er utsatt for overgrep opplever. Hun hadde ikke mimikk. Gleden og livslysten var borte og da ble hun kronisk suicidal.

Folk rundt omkring i samfunnet spiser medikamenter som om det skulle være sukkertøy. Hva er årsaken til all denne medisinbruken som er kommet til de senere år? Jeg lurer på om det kan ha noe med alle vaksiner og annen revegift som blir kjørt i mennesker. All denne medisineringen som strider så til de grader mot kroppens naturlige måte å lege seg selv, som gir bivirkninger.
Det naturlige imunforsvaret blir helt ødelagt som følge. Man trenger ikke være rakettforsker i noe sykehus for å forstå det! Hvilken effekt på kroppen har disse syntetiske vitaminene og mineralene som folk knasker til frokost, middag og lunsj, på sikt?
I Norge vaksinerte 45% av befolkningen seg, mens ingen vaksinerte seg i Polen. Likevel var det flere som døde av svineinfluensa i Norge.
Barn og unge som har fått svineinfluensa-vaksinen har utviklet søvnsykdommen narkolepsi.
Når barn og unger blir å slite med sykdom over så lang tid, vil det kunne utvikle psykiske problemer, som fører de inn i psykiatrien? I en overbefolket verden, kan man sannelig spørre om det er en høyere plan med dette medisineringsverket av mennesker. Mine tanker om saken går dit hen.

Jeg er ingen lege, og skriver ut fra sunt vett og forstand. Hadde jeg hatt små barn i dag og visst det jeg vet, så hadde ikke mine barn skulle fått en eneste vaksine, før de var myndige og voksne til å ta egne valg for sitt liv når det gjelder å la norske myndigheter kjøre i dem denne revegifta av vaksiner.
Litt av en røre mener du? Jeg tror det er mange sammenhenger her og jeg stoler verken på våre myndigheter eller politikere når det gjelder legemiddelindustrien!


Vaksiner, hvor medisinmafiaen tjener store penger på eksperimentering med folks liv og helse, og tjener store penger. Penger... penger... penger! Norge har aksjer for flere titalls milliarder i legemiddelgigangten GlaxoSmithKline, og statsministerens mål er å vaksinere alle verdens barn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.