18 mars 2013

Eldreomsorgen til AP en skam!De har betalt sin skatt og sine avgifter gjennom et langt liv. Alle skal yte, og få etter behov, sa Jens Stoltenberg i sin nyttårstale. Han sa derimot ingen ting om hvor mye folk skulle få, og behovet ser det ut som han har store problemer med å forstå, når det gjelder eldre mennesker. Tross at mannen er passert midt i livet og en skulle tro det var vokst frem noe vett etter flere tiår med opplysningsarbeid fra befolkningen.
"Noe av det verste vi opplever er at pasienter må ligge i lange tider med sin egen avføring fordi pleierne ikke har tid til å ta det, sier hovedverneombud i Kragerø, Gry Elisabeth Nilsen til NRK.no"
Arbeidspresset blant hjemmehjelpen og sykepleierne er så stort i kommunen at de har ikke lenger tid til å ta seg av de eldre på en faglig forsvarlig måte. Pleierne må be de eldre om å drite i buksene i stedet for å følge de på toalettet, fordi de ikke har tid å følge dem.
"Bleier gir høy risiko for urinveisinfeksjon, som igjen gir høyere dødelighet. Likevel bruker to av tre beboere bleier ved norske sykehjem, uten at alle har behov for det." viser forskning basert på data fra Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag.
I jula ramlet 95 år gamle Ola på gulvet og ble liggende på gulvet i 14 timer før han fikk hjelp. Han har jobbet og slitt hele livet og betalt sine skatter og avgifter til fellesskapet. Han trenger sykehjemsplass, men det får han ikke, for det er ikke plass! Hva skal dette bety Jens Stoltenberg? Vi leser ikke noe om at det ikke er plass når du slipper inn bataljoner med asylsøkere, da er det ikke spørsmål om penger! Da forsyner du deg frekt av Ola's penger og bygger asylmottak som den selvfølgeligste ting i verden! Du er den største svikeren og svindleren som har bekledd en statsministerstilling i vår tids historie Jens Stoltenberg. Må du få den rettmessige straff du fortjener for den ondskap du øver mot det norske folk! Dette lar du skje med vitende og vilje, uten å gjøre grep for å rydde opp!
Hvor er verdigheten Jens Stoltenberg? Det er folkets egne penger du holder igjen. Det er ikke slik folk i Norge vil at skattepengene skal bli brukt!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.