21 mars 2013

Skattedirektøren og trollmennene hans.

En nydelig vårmorgen hvor solen skinner fra skyfri himmel, fugler som synger og en dag med mange gjøremål på dagsorden, men først en runde i nettavisene for å se om det kan ha dukket opp noen flere avsløringer av kjeltringstreker fra Arbeiderpartileiren. Joda, den som leter finner. Man kan ikke forvente å finne slike nyheter og avsløringer i verken VG, Dagbladet eller Adresseavisen. Arbeiderpartipampene har for mange venner og innsatte i de avisene, til at de bringer slike delikate saker frem for almuen. Det journalistiske arbeidet som folkeopplysere må vel med rette kunne settes under kritisk lys, slik de skjøtter sitt arbeid, i redaksjoner og i feltet i pressen.
Facebook er tingen med samfunnsengasjerte venner som tar for seg alternative nyhetskanaler, hvor den ene avsløringen etter den andre ruller opp. Mer åpenhet sa Jens Stoltenberg. Jeg skal bidra så godt jeg kan med å få svineriet frem i lyset. Få trollene frem i lyset, sa Adresseavisas røde redaktør Arne Blix. Siden Blix sensurerer meg sterkt i Adresseavisens kommentarfelt, får jeg heller kommenter litt her på bloggen min, her han ikke får til å drive partivalgkamp for Arbeiderpartiet ved å sile meninger som kommer til syne.

I disse dager har mange fått skatteoppgjørene sine, og mange har fått restskatter. Sure penger å stå i gjeld med, der man er blitt flådd til skinnet av skatter og avgifter gjennom hele året, hvor Arbeiderpartiet  har tatt de pengene og korrumpert de bort på svært klandreverdige vis. Heller ikke det ville avisene som nevnt, skrive om. Tenk og hatt en skattedirektør som venn, som bare sendte skattekravet over til sin venn i skatteetaten og fikk slettet hele gjelden... Noen komma her og trekke fra noen nuller der og vipps.. så ble hele kravet borte. Trollmannen fra Os.
TV2 avslørte på tampen av året i 2010 at flere tidligere polititopper hadde jobbet svart i en hemmelig overvåkingsgruppe ved den amerikanske ambassaden. En av agentene hadde tjent 1,8 millioner kroner svart. Skatt Øst mente saken var så alvorlig at de anmeldte disse gutta for grovt skattesvik. Det ble dårlig likt og de engasjerte advokat Einar Harboe, som krevde at skattedirektør Svein Kristiansen flyttet skattesakene til et annet skattekontor, for han hadde ikke tillit til saksbehandlingen. Skattedirektør Svein Kristensen og skattedirektoratet bestemte så at kravene fra advokaten skulle etterkommes og saken ble flyttet til Skatt Sør. I april 2012 henla Østfold politidistrikt sakene mot de tidligere polititoppene som intet straffbart forhold. TV2 avslørte i oktober samme år at Østfold politidistrikt ikke hadde etterforsket sakene i det hele tatt! Dermed slapp de unna fengselsopphold, og blir nå ilagt en tilleggsskatt på 30%, noe de også skulle ha betalt tidligere. Jammen er det forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomo i dette landet! Om det var Jørgen Hattemaker som ikke hadde betalt skatten sin, så ville Namsmannen blitt kontaktet og fått oppdraget med å innkreve skatten. Jørgen Hattemaker måtte trolig selge bilen sin eller la eiendeler gå på tvangsauksjon for å gjøre opp for seg. Hvorfor gikk skattedirektør så aktivt inn og flyttet skattesaken til annet skattekontor, enn dit de ligner? Hva var det ansatte i Skatt Sør kunne gjøre bedre enn ansatte i Skatt Øst? Arbeiderpartiets svindel og bedrag av befolkningen begynner å bli ganske synlig etterhvert, og denne saken bør etterforskes grundig helt til ytterste ledd i dette som kan se ut som nok en korrupsjonsskandale i statlig forvaltning under Arbeiderpartiet.

Riksrevisjonen undersøker hele saken for å se om det er brudd på god forvaltningsskikk. Det kan vel allerede vi andre konstatere, der loven tydeligvis ikke er lik for alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.