01 april 2013

Hvem er Gro Harlem Brundtland?

Nei, dette er ingen aprilsnarr!


Herman J. Berge har vært utenlands og sett på hvordan Gro Harlem Brundtland bor, etter at hun rømte landet. Alt ved denne damen er falskt hevder han i videoen.
Hva får et kvinnemenneske til å vie hele sitt liv til politikken for å dirigere hvordan andre mennesker skal leve i landet, hvilke lover og regler vi andre skal følge, for så å rømme landet, når hun kan nyte dette verket hun selv har brukt hele sitt liv på kreere som pensjonist? Ville det ikke vært naturlig at hun ønsket å bo i et land hun har brukt all sin energi på å forme? Det begynner å komme frem mange opplysninger vi borgere ikke har kjent til. Mer åpenhet sa Jens Stoltenberg.

Jeg skal gjøre så godt jeg kan med å bringe frem saker, som det så absolutt bør være åpenhet om, som befolkningen bør få kjennskap til. Vi har en regjering som høyst trenger å bli overvåket, da av befolkningen! Det har vært nok svindel, bedrag og lurendreierier, hvor befolkningen blir rundstjålet av Arbeiderpartiregjeringen. Når makt blir sykdom.

Videoer som har vært oppe på Youtube blir fjernet. Samme skjer i aviser der uheldige forhold rundt APs kjeltringer blir avdekket, og kan sees i sammenhenger. Her viser Berge at denne arbeiderpartikvinnen lever under falsk navn i utlandet.(Skulle videoen bli slettet nok en gang, så søk på youtube med: "Herman J. Berge Gro Harlem Brundtland" så vil det komme opp igjen.)


Anbefaler å søke opp videoer og publiseringer av jurist Herman J. Berge, som lever i eksil i Tonga. Han skriver også bloggen Rettsnorge.

Det er sendt over til Arbeiderpartiet, Høyre, FrP og Senterpartiet på Stortinget og flere stortingspolitikere. Jeg fikk i kveld beskjed av en stortingsrepresentant om at denne ville få to av sine kollegaer til å se nærmere på saken sammen med han.

En artikkel på NA-24 fra 2006, "Gros dobbelmoral", der hun har operert som 0-skatteyter i flere arbeidsforhold.

En artikkel på NRK fra 2008:
"Etter sine år som statsminister i Norge får Brundtland 678.000 kroner i pensjon, men etter at hun flyttet til Nice med mannen Arne Olav Brundtland for fire år siden har hun ikke betalt et rødt øre i skatt av pensjonen sin.
En skatteavtale mellom Norge og Frankrike fra 1980 gjør nemlig at norske mottakere av statspensjon i Frankrike ikke trenger å betale skatt til noen av landene, skriver VG."
Man kan forstå at hun valgte nettopp Frankriket. Det etter å ha viet hele livet sitt på innføre skatter og avgifter for alle norske borgere. Det er til å bli kvalm av!! Fy for en kvinne og forbilde for organisasjonen AP og AUF, og dette mennesket blir omtalt i media som "landsmoder". Fri og bevare meg...!!

Nok en NRK-artikkel fra 2008, der det ble kjent at hun ikke hadde oppgitt inntektene fra rådgiverjobben for Pepsi til norske myndigheter. Hun hadde heller ikke oppgitt inntektene hun fikk fra sin internasjonale foredragsvirksomhet. I følge agenten hennes i London, tok hun 65.000 dollar (den gang 351.000 kroner) for et 45 minutters foredrag. Ikke nok med det, men reise og opphold for to personer kom i tillegg. NAV krevde at hun rapporterte inntektene sine. Dette burde hun vel visst fra før? Hva ville skjedd om det var et annet borgelig menneske i dette landet som hadde gjort noe tilsvarende? Fengsel, bøter og strengeste straff med tilbakebetaling. Hvilket forbilde og rollemodell for de unge AUF'ere, som hyller henne.Søk også opp boken "Gro-gate". Der det blir avslørt at hun, hennes far og onkel har administrert produksjonsbedriften "Norasonde", som produserte spionutstyr. Hennes far var daglig leder der. Bedriften var fordekt under å være en arbeidstreningsbedrift for psykisk utviklingshemmede. De hadde ikke vettet som skulle til for å stille spørsmål til arbeidet, hva det var de produserte og hva det ble brukt til. Den er stor og på over 1000 sider. Inndelt i oversiktelige kapitler som kan leses for seg. Skrevet av en tidligere statssekretær og en pensjonert major fra Forsvaret. Boken ble unndratt offentligheten til 2056. Den ligger nå likevel nedlastbar gratis på nett. Anbefaler å laste den ned! Der står mye mer interessant! Bjørgulf Mortensen  skriver her om Gro Harlem Brundtlands løgn om EØS-avtalen i 1990 Anbefaler å lese mer på hans blogg.

Gro Harlem Brundtland visste å sørge for sine: 
 
Skjermdump fra VG. Les hele artikkelen her.


Les også: 
"Gigantisk læk af hemmelige konti ryster politikere over hele verden." Robert Barrington fra Transparency Internasjonal sier at politikere i mange land må forklare skeptiske velgere hvorfor de bare lente seg tilbake og ikke gjorde noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.