05 april 2013

Adresseavisen i Trondheims mørkemenn.

Adresseavisens redaktør og tidligere advokat Arne Blix er sammen med blant annet en av sine journalister Knut Okkenhaug svært Arbeiderpartistyrte i sitt politiske arbeid i pressen, hvor deres roller har gitt de stor makt, til å forme hva mennesker skal få lese og få opplysninger om.
De som truer deres integritet i det politiske arbeidet de driver ved hjelp av sine roller i mediet blir hengt ut på verste måte, for å elimineres fra samfunnsdebatten.
I fjor laget disse to Knoll og Tott, en reportasje i papirutgaven hvor redaktøren selv skrev omtalen som ble viet hele plassen i "Lederen", hvor han skrev at trollene skulle frem i lyset. De skulle lage en lengre reportasje om mange "troll som skulle frem i lyset", men det ble visst med den ene, etter at de ble politianmeldt og klaget inn for Pressens faglige utvalg. Det ble kanskje for hard kost for denne slu redaktøren og bedritne journalisten hans. I papiravisen så hevdet Knut Okkenhaug at endel kommentarer var av slik karakter at de ikke egnet seg på trykk i avisen.
Man skal ikke mye bort fra det politiske korrekte for at redaktøren finner kommentarer av slik art at de er uegnet på trykk i denne avisen, om de kan tale ufordelaktig for Rita Ottervik, Trondheims arbeiderpartiordfører. Tidligere var det to store aviser i Trondheim, Arbeideravisen og Adresseavisen. Arbeideravisen som man visste var rød, og den andre som var blå styrt. Etter at Arbeideravisen ble lagt ned har dessverre arbeiderpartimafiaen tatt over Adresseavisen, hvor denne gir oss borgere informasjon og samfunnsopplysning deretter, med sterk siling av skribenters meninger i kommentarfelt. Flere fra grupper i Facebook har utfordret avisen flere ganger, og det kan ikke underslås.
Mange skribenter blokkerer journalistene i Adresseavisen på Facebook, der redaksjonen jakter politiske motstandere.

I går hadde Adresseavisen en artikkel som omtalte kloakk som fløt oppi Nidelven i Trondheim. 
Jeg la inn en kommentar til denne, men den ble sensurert bort. Jeg la inn en ny i dag som lyder:
"Hvorfor trykker ikke Adressa innlegget mitt med opplysninger om at Trondheim kommune slipper ut all kloakk etter sesongen, hver sommer på Munkholmen rett i sjøen? Med spørsmål om at noe av den kan ha flytt opp, om dette er gjort nylig? Er det ikke politisk korrekt at det blir kjent? Er det den sensuren som er lagt inn igjen, der dere hevder endel av ytringene er av slik karakter at de ikke er egnet for almuen?"

- Hva er det i denne kommentaren som ikke tåler dagens lys, som er så ille at den ikke kan komme på trykk, annet enn å avsløre dobbelmoralen i Trondheim kommune, og hvordan de selv griser til?

Ja, få trollene frem i lyset! Adresseavisens redaksjonelle stab av mørkemenn på den sosialistiske siden, som skal drive en faglig journalistikk som samfunnsopplyser, men det de driver med er politikk for Arbeiderpartiet.Les også:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.