22 april 2013

Avisene skjuler deler av politikken

Det er noen dager siden jeg fikk melding om at det rødgrønne samarbeidet har kollapset. Regjeringen er i oppløsning fikk jeg melding om. Jeg har søkt litt rundt i nettavisene, men verken VG eller Dagbladet skriver noe om saken. Forsiden til VG har latt prege av en et popidol for tenåringsjenter i se og hør format. Dagbladet skriver at Justin Biebers bestefar er lutfattig og syk på sin nettutgaves førsteside og har storoppslag om at det er etablert lavpristilbud på tannleger i Norge. Er dette viktige nyheter for den norske befolkning? Folk har reist til utlandet og fått billig tannlegebehandling i mange år, hvor annonser om slike reiser er å finne i alle avisene og lett tilgjengelig på nett. Dette er da ikke noe sensasjonelt å blåse opp på en forside i en av de mest leste avisene i Norge, samtidig som selve regjeringen står for fall??
Hva driver den norske pressen med i beskyttelsen av de rødgrønne og unnlater å opplyse befolkningen om de viktige tingene som skjer i samfunnet og statsapparatet?
Facebook og blogger har tatt over den seriøse nyhetsformidlingen i Norge. Det bør være flaut for landets redaktører og journalister som har gått tre år på journalisthøyskolen, for å levere "Se og Hør- sladderstoff om tenåringspopidoler".

Bergens tidene skrev i går, 21.04 at SV ber velgerne droppe AP. Audun Lysbakken, leder av samarbeidspartiet i regjeringen SV, ber velgerne om å vrake Arbeiderpartiet ved stortingsvalget i september, etter APs oljevedtak for områdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.
Han som del av regjeringen ber velgerne vrake sin egen regjering, som han er endel av.

Med de meldinger jeg har fått har avisene blitt instruert fra Arbeiderpartiet om ikke å skrive om dette.

Hva driver denne regjeringen med, som ikke tåler dagens lys. Tør Arbeiderpartiet slippe andre politiske parti til makten til høsten, som vil avsløre den svindel og bedrag de har holdt på med av befolkningen, siden krigens dager i landet? Eller vil det bli scenesatt et nytt terrorangrep for å befeste makten? Kan det tenkes renten blir satt så høyt opp at folk blir nødt å gå fra hus og hjem, så de ikke tør stemme annet?

Jeg ber pressen gjøre samfunnsoppgaven sin som folkeopplysere!
Hvor er Stortinget? Ser ikke de som er valgt inn der, den manglende dekningen i media?

Pressens tungvekter og generalsekretær i redaktørforeningen, Nils E. Øy har en artikkel i Dagens Næringsliv lørdag 20.04, hvor denne faksimilen er fra, sier til avisen:
"Det er borgerne som bør være bekymret. Når den naturlige og åpne demokratiske debatten er styrt av makthaverne som skal kontrolleres av allmenheten, er det en stor fare."
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.