08 mars 2014

Kornlagret selges ut

Stavanger Havnesilo er Norges største kornlager. Regjeringen vil nå selge dette ut og bygge det om til boliger. Petter Kvinge Tvedt (FrP) mener avkastninger på pengefondet sikrer oss mat i all fremtid. Når ble det mat av å flytte rundt på andre folks penger i det uendelige?
Kan spåmannen i synagogen ha rett, når han sier det vil komme en stor krig? Europas fyrster heier og ser muligheter til å legge Ukraina under sitt herredømme. Man kan sannelig spørre om det er rart at Putin forsvarer landet. Vi ser toppolitikere i Norge hyller opposisjonen ukritisk.
Finanseliten ute i Europa som suger pengene fra fondet som svamper. Vi leser om bankkollapser, der banker ute i Europa går konkurs. Vi leser om bankiere som tar selvmord, der det i kjølvannet ligger verdifall i pengeinstitusjonene. 
Vi leser om Monsanto og GMO (genmanipulert frø og korn), som gjør at såkorn som brukes er sterile og ikke kan tas frø av senere år, som tvinger norske bønder til å kjøpe alt dette svineriet fra Monstanto år etter år, som vi ikke vet hva gjør med folkehelsa på sikt. Oljefondet som de hevder er vår sikkerhet, der eget land forfaller og oljepengene sluses ut av landet i strie strømmer, for å bygge opp veier og kjøpe opp arealer i utlandetStore deler av Oljefondet består av lån til stater med store gjeldsproblemer. 
Dette er intet mindre en overføring av makt for å tilrettelegge for den nye verdensorden. Makten er der maten gror. Så vidt jeg vet er ingen blitt mett av å spise papirsedler og papirobligasjoner i krisetider.
Den nye regjeringen vil møte behovet for importert mat med å rette innsats for å bidra til et "velfungerende handelssystem".

Vi ser handelssystemet i dag i det nå pågående kystopprøret. Der Røkke har kjøpt opp bortimot hele fiskekvoten i Nord, hvor det ble bygget fabrikker på land som skulle ta inn fisken for å bearbeide den, skape arbeidsplasser og sørge for handel med fisk. Nå tråler han hele kysten der oppe, bearbeider fisken med importert arbeidskraft ombord i de store fabrikktrålerne, som kjører fisken ut av landet til videre foredling og salg derfra. 
Petter Kvinge Tvedt (FrP) skriver at Norge fremstår som en betydelig netto eksportør av matvarer og med høy kjøpekraft. Går man dypere i dette bokstavlig, og ser på blant annet lakseoppdrettsnæringen, som nå er så full av kjemikalier og giftstoffer at folkehelseinstituttet fraråder folk å spise oppdrettslaks mer enn en gang i uka, så må man også ta sikte på at de store importlandene etterhvert vil kutte handel med dette svineriet, de enda kaller matfisk. Kina har allerede kuttet importen av norsk oppdrettslaks betydelig. Russland truer med boikott av norsk oppdrettslaks som følge av at det er mye bakterier og parasitter i fisken. Tidligere har Russland stanset import etter å ha funnet høye bly og kadmium nivåer i oppdrettslaksen. Mattilsynet i Norge avviste den gang funnene. For å få bukt med det, tilsettes enda mer medikamenter med tungmetaller, som gjør fisken enda giftigere. Forsker på miljøgifter, Jérôme Ruzzin, anbefaler ikke noen å spise laks.
Det norske folk er allerede proppfull av miljøgifter og blant de giftigste i verden. 
Norge vil tillate enda mer gift i fisken som omsettes i dette handelssamarbeidet. Er planen å avfolke landet med å drepe befolkningen sakte? Det kan oppfattes slik! Leser man bøkene til Per-Aslak Ertresvåg, da spesielt den med tittelen "Makten bak makten", så kan den skremme fanden på flatmark, når man ser det man leser av opplysninger i boken i sammenheng med det som våre såkalte "folkevalgte politikere" foretar seg. Få lest den boken! (Her ligger et intervju med Per-Aslak Ertresvåg fra 4. mars 2014)

"Verdens matproduksjon går mot krise kan vi lese på Aftenposten. Det er problematisk også for Norge, fordi vi lever av importert mat." FN krever at Norge øker matproduksjonen med norske råvarer.


Nei, la oss få politikere i regjering og på Storting som vil kjempe for det norske folk og norsk suverenitet som selvberget nasjon. La oss få inn politikere som vil satse på jorda og naturressursene i eget land, fremfor å gjøre oss avhengig av verdenssamfunnet og EU som globalistene jobber for, der vi alle etterhvert mer og mindre lever som små fattige husmenn under disse politikere, som fungerer som marionetter for finanseliten ute i den store verden, der vi står i skyld og gjeld til bankene, til langt over pipa.

Jeg oppfordrer alle mine lesere til å handle mest mulig av sine forbruksvarer, som er produsert i Norge av norske arbeidstakere. Vær med å vern om norsk industri og det norske folks arbeidsplasser. Forbruk mindre, kjøp norskprodusert i dette landet, selv om det er dyrere alternativ. Ved å handle importert billig er vi med på å gnage bena av oss selv og våre barn, som skal ta over denne galskapens landsstyring.

Oppdatert, 4/7 -14

Landbruksminister Sylvi Listhaug er på kollisjonskurs både med bøndene og ellers egne velgere, der ni av ti nordmenn ønsker kornberedskapslager i landet. Når politikere i et demokratisk styrt land, handler mot befolkningens vilje, da er det ens med politisk forræderi. Det er folket som er Listhaugs oppdragsgiver. Hun kan ikke spille folket ut på sidelinjen. Hele saken kan leses på Norsk landbrukssamvirke

Les hele saken på E-24Når pressen ikke dekker det som skjer på en god måte, så er det kanskje ikke så vanskelig å forstå at tilliten til norsk presse er deprimerende lav, slik journalistenes eget fagblad skriver? Man snapper opp en artikkel her og der, og det er vel nesten bare den som har tid og mulighet til å saumfare avisene som får med seg det som skjer som kan få oversikt. Det går gjerne måneder og år mellom det kommer små drypp fra pressen, og mange mennesker glemmer det de leser etter en tid og ser det ikke i sammenheng. Samler man linkene og presenterer de samlet, så kan det se ut som konspirasjonsteorier. Et ord pressens mørkemenn og deres hærskare har yndet å bruke de senere år. Pressen selv vet inderlig godt deres egen makt i så måte, og de bruker den! (Les: misbruker den)

Anbefaler å lese:
Lørdag 17.01.15 kunne man høre på nyhetene at Norge har kjøpt opp eiendommer i utlandet for 74 milliarder, samtidig som de selger ut skoger i Norge for store summer til utenlandske oppkjøpere. Det samtidig som denne "Stortingsmakten" raner befolkningen med bompenger for å kunne ferdes på folkets egne betalte og bygde veier i landet, finansiert med folkets egne skattepenger. Landsforræderne i Stortinget bør svare for sine handlinger mot land og det norske folk, der de frarøver kommende generasjoner livsarven! Man husker krigsoppgjøret og straff for landssvikere!


Faksimile fra TV2, saken kan leses her

"I regjeringserklæringen står det at regjeringen vil «selge arealer fra Statskog tilsvarende det Statskog har kjøpt de siste årene». Dette er mer enn en million mål. Samtidig har Listhaug bedt Statskog om å utrede ytterligere utsalg av statens skoger. Statskog skal levere sin utredning innen 1. mars.
Mens regjeringen vil selge ut eiendommer i Norge, kjøper staten opp for enorme summer i utlandet. Og mer skal det bli.
Regjeringen legger opp til å øke de norske eiendomsinvesteringene i utlandet gjennom oljefondet til 250 milliarder kroner. I dag eier staten eiendommer i utlandet for 74 milliarder kroner.

Espen Farstad i NJFF roper varsku, men hvor er resten av den norske befolkningen som sitter på røva tause og lar landsforræderne i regjering og Storting få ture frem slik? Det er livsarven til barna våre, også DINE BARN!
Mange har kanskje mer enn nok med å hekse rundt og slenge ut konspirasjonskort og henge med hetserne rundt om i kommentarfelt på nett? På tide å trekke skylappene opp og ta samfunnsansvar! Du som leser her er et voksent menneske og det er din fordømte plikt å reagere når våre såkalte folkevalgte politikere driver regelrett landsforræderi!!

"Høsten -14 solgte staten seg helt ut av fiskeoppdrettsselskapet Cermaq, og har tidligere solgt seg kraftig ned i Entra. På listen over kommende nedsalg står blant annet Mesta, SAS, Telenor og Flytoget." Les mer om det på NA-24 her.
"– Det er ingen tvil om at vi nå går inn i en gullalder for meklere og advokater som jobber som mellommenn for regjeringens privatiseringsprosess, sier Senterpartiets Geir Pollestad." les mer på Klassekampen her.
 ****************************************

Uroen i verden hindrer ikke Europabevegelsen representert i Høyre og FrP i å bryte ned livsgrunnlaget for folk i eget land ved krisetider. Det er skremmende hvilken naivitet eller bevisst nedbrytning av nasjonalstaten de holder på med. Det norske folk er ikke tjent med disse aktører i politikken til å styre og lede landet. De burde vært kastet ut og vekk fra maktstillinger, før de får brutt ned mer!


Skjermdumpene fra Nationen er tatt fra denne artikkel.

**********************************************

Vi er kommet til 08.10.19 og den blå regjeringen med Høyre, FrP og Venstre har besluttet at det ikke er behov for noe beredskapslager for korn i Norge. Da vet man at det er svært store uroligheter i Midtøsten, og faren for krig er der. USA med NATO, - som Norge er medlem i, vil gå inn og med i den krigen, som eventuelt måtte komme. Og norske politiske maktforvaltere mener at vi ikke trenger beredskapslager for korn i Norge, mat til folket. Det er så man undrer på om de er rett navlet. 

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/10/08/195616860/regjeringen-dropper-beredskapslager-av-korn
(Jeg kunne bygd inn linkene, men linker har en tendens til å endres i div. saker som presenteres av mediene, og de forsvinner, så for at lesere skal kunne se teksten i linkene, så legger jeg de ved i sin helhet.)
***************************************"Mennesket er født fritt, og det er overalt i lenker." 

Jean-Jacques RousseauLes også:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.