28 mars 2014

Bompunkter, bare penger?


Til ettertanke: 
Er bompunktsystemet i Norge ens for å samle inn penger under påskudd av å bygge vei?
Kan det handle om noe annet, som overvåking av borgere i landet? En statsmakt som etterhvert blir avslørt med så mye kriminelt at de må sikre seg folks bevegelser? Boken "Gro-gate", som ble hindret i å bli publisert av krefter i AP, er nå i omløp og avslører svært mye av Arbeiderpartiets mørkeste skjulte maktapparat i Norge. Boken skal være hemmeligstemplet frem til 2056. I norske lover, der Menneskerettighetene også er nedfelt, står det derimot at det er enhver borgers plikt å varsle fra om man er vitne til at statsmakten øver overgrep mot befolkningen. I boken kan en lese at mye tyder på at det ble produsert telefonavlytterutstyr, kamuflert i Norges første såkalte vernede bedrift for utviklingshemmede ved navn "Norasonde". De opplysningene er bare innledningen i boken. Der Gro Harlem Brundtlands far, Gudmund Harlem var daglig leder av bedriften og hennes onkel Ola Evensen, ansatt i E-staben, som jobbet tett opp mot bedriften.
De fleste tabloidaviser sitter med materialet, likeså de fleste partier på Stortinget. Der blir det trolig værende uten å røres ved, der norsk presse er endel av det skjulte maktapparatet. Konspirasjonsteorier? Tid for å våkne, det er ikke lenger teorier, det er virkeligheten rundt oss. Skal man kritisere, bør man vite!
Man skal ikke stille mange spørsmål rettet mot dette ormebolet, før man blir heksejagd for å bli diskreditert i den offentlige debatten. Oppdragsgiverne, hvem er de? Kan man stille spørsmål om det er tilfeldig at flere AP-topper rømmer landet?
For få år siden så fikk Arbeiderpartiet også stanset en annen bok fra utgivelse, Sword and the Shields, som avslørte flere topper i AP som KGB-agenter. 

Mer åpenhet sa Jens Stoltenberg i sin nyttårstale etter 22. juli. Ja, la oss endelig få det, kanskje får vi også vite hvem som står bak terroren på Utøya, sammen med Anders Behring Breivik. Hvilken dekkoperasjon var det som egentlig skjedde på Utøya?

Nok en bok er gjemt unna for offentligheten som omhandler edderkoppnettet til Arbeiderpartiet. Når man leser i den, kan man se et "ormebol" man har følt på, men ikke kjent rekkevidden av.
Last ned boken Gro-gate her.  På  høy tid norske journalister kommer på banen og ormene i redaksjonene trekker seg tilbake, så journalister får gjort jobben sin, som folkeopplysere! Dette er ikke materialer som bloggere skal være nødt å avdekke for befolkningen!

Jeg er blitt kalt, breiviking, rasist og det som tenkes kan av styggedommer av hirden av sosialister rundt AP. Kan bare gjenta meg selv, jeg tar sterk avstand fra drap på uskyldige forsvarsløse barn og mennesker.

Anbefaler å lese innlegg i Norgesavisen, skrevet av Roy Vega, som skriver om edderkoppnettet bak slagghaugene til Arbeiderpartiet her. Man finner også link til hans avis på høyre side i register over nettaviser verdt å følge.

Disse chippene som de tenker å plante på folks personlige eiendeler, hvilke andre muligheter gir de makthaverne? Kontaktløst... - med slike chipper vil de også kunne lese av hvor folk befinner seg? Hver en bevegelse det også lovlydige mennesket skal kunne overvåkes. 
Om samfunnet er blitt så fullt av kjeltringer også nede i systemet, der de største bandittene florerer på toppene, da må man begynne å gjøre grep der den økningen av kriminalitet er kommet. Man må gjøre grep om årsakene, så slipper man å bruke så mye ressurser på å etterforske og rydde opp i kriminalitet.


Skjermdump fra E24, 13.12.15


"I år 2000 jobbet det 98 byråkrater i Justisdepartementets lovavdeling, som den gang ivaretok styringen av politiet. I dag jobber til sammen 379 personer – 54 i departementet og 325 i Politidirektoratet (POD) – med å styre politiet, skriver Bergens Tidende. Ute i politidistriktene er det mange som er skeptiske."- skriver VG
Mens kriminaliteten bare øker i gatene, og den økonomiske kriminaliteten på toppene av statlige og private bedrifter er blitt stor del av det norske samfunnet, der korrupsjon, svindel og bedrag stadig avdekkes, så begunstiger politikere seg selv og sine venner med lukrative høytlønnede papirflytter-stillinger. 

***************************************************

Har man lest brukerinformasjonen om behandling av personvernopplysninger om man velger å kjøpe dagsabonnement på nett hos noen av Schibsteds aviser? 

"- i tillegg til eventuell annen informasjon som er nødvendig for å levere tjenester som du har bestilt (eksempelvis opplysninger om kjøp av produkter eller tjenester)."
Så med det har man altså "bestilt" opplysninger for reklame kan det forstås. Hva du kjøper og hvor du kjøper det blir også registrert. Om man ikke registrerer seg med brukerkonto hos SPID, så vil de lagre IP-adressen din for "sikkerhets- og driftsformål" i korte perioder. (Hva nå kort periode er for de. En uke? En måned? Et år? Alt er relativt.) De vil også registere teknisk informasjon om din pc og internett-tilkobling, står det og forstå.
Overvåkingsamfunnet. Er det dette folk vil ha? Kunne man tenke seg at om man gikk i en butikk for å handle en vare, så skulle hele butikkjeden med samarbeidspartnere der vite hva du nettopp kjøpte, og når du kjøpte det, og hvor du var når du kjøpte det? Det er kanskje fint og fortsatt betale med kontanter, for å verne om sin private sfære. Om man ikke har noe å skjule, så har alle mennesker behov for å føle seg som frie mennesker, uten å bli overvåket av andre. Spionasje kommer i mange former og omfang.
Hvordan vil slike opplysninger kunne brukes ellers om folk? Kobler man de opp mot register med bompunkter, så kan man tegne et kart over individets bevegelser fra man står opp om morgenen til man legger seg for kvelden. Ønsker man å bli slik brikke i makthaveres "spill"?

****************************************************

Skjermdump fra Journalisten.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.