06 april 2013

Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Grethe Faremo og Harald Sunde er politianmeldt.

"Disse er anmeldt for brudd på folkeretten ved å gå til krig mot Libya i strid med FN-pakten og norsk rett. Vi ønsker i tillegg å anmelde en rekke brudd på norske lover om krigsforbrytelser som det kan påvises at NATO begikk under krigen eller som det kan sannsynliggjøres at Norge direkte eller indirekte medvirket til." -resten kan leses på Hanne Nabintu Herlands hjemmeside som linket til over.

For to år siden besluttet denne regjeringen å sende kampfly til krigen i Libya. Norske F-16 piloter tok bombeoppdrag som andre land sa nei til. Se dokumentaren på Brennpunkt her.

De store tabloidavisene dekker ikke anmeldelsen, de var ikke interessert. Påskevær og annet "Se og Hør-stoff" har veid tyngre. Eller har det ikke vært politisk positivt for Arbeiderpartiet å publisere? Som folk etterhvert har forstått så styres mediene av Arbeiderpartiet.

Hanne Nabintu Herland ga et intervju til NRK. Journalisten som intervjuet henne fortalte henne at hun hadde laget en sak på det og oversendt den til vaktsjefen. Saken ble aldri lagt ut på sidene til NRK. Hvorfor gikk den ikke gjennom statskanalen?
ARK, ble den kalt av Carl I. Hagen, kanskje ikke uten grunn?

Mer om saken på Dagsavisen her.

Omtalt også her.

Lurer du på hvem Hanne Nabintu Herland er så kan du se et utdrag av henne her:Oppdatert:
Riksrevisjonen varsler utvidet kontroll av NRKs arbeid med presseetikk, skriver Dagens Næringsliv. Dette liker ikke pressens tungvektere. Det er på høy tid spør man meg, der både NRK og den øvrige pressen har vært Arbeiderpartiets ropert i alt for mange år, og fungerer som Arbeiderpartiets propaganda-apparat.
Har man sin sti ren, så trenger man vel ikke frykte en kontroll, så hvorfor raser pressen over dette varsel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.