18 mars 2013

AUFs kriminelle yngel

Eplet faller ikke langt fra stammen.
Arbeiderpartiets svindel og bedrag av befolkningen er godt kjent. AUF'erne har gått en god skole i så måte av sitt moderparti.
I november 2012 var to unge jenter på 13 år på handletur på Oslo City. Mens de stod i køen kom et par unge gutter bor til jentene og spurte om de ville skrive under papir på å støtte gratis skolebøker. Jentene ble lurt, der det senere dukket opp en giro i posten. Våkne foreldre reagerte.
Leder for AUF, båtflyktningen fra Utøya, Eskil Pedersen sier at det er ikke slik AUF skal verve medlemmer. Når man ser deres tidligere medlemsjuks på 1990-tallet må man kunne påstå at læringskurven er flat. Intet er lært, eller kan man påstå at dette er AUF's måte å drive medlemsverving på? Med svindel og bedrag følger de sitt moderpartis praksis.
Dette er ikke første gang i senere tid at AUF'erne er ute for å svindle unge mennesker. Ved Ski storsenter ved Follo, i høstferien i 2012 ble en 13 år gammel jente og noen venninner forsøkt lurt. Det kom to yngre damer bort til de og sa de kunne få billigere bussturer og kino. Det eneste de trengte å gjøre var å betale ti kroner for å bli medlemmer. Jentene trodde det var en god ting med billigere buss og kino, og ikke medlemsskap i AUF.
Drammens tidene avslørte 2007 at mennesker i byens rusmiljø er forsøkt kjøpt for å avgi forhåndsstemmer til AP. Andre er tilbudt gratis kebab ved enkelte av byens gatekjøkken for å gjøre det samme. Virksomheten med kjøp og svindel med stemmer rammes av § 105 i straffeloven, og straffes med fengsel eller bøter.

Er det dette som forespeiler seg og bli morgendagens politikere i Norge? 

Valgkampen i AP og AUF er startet. Kan man stole på løgnere?
Les litt historisk stoff fra AUF, hvordan de har svindlet Oslo kommune med å trikse med medlemstall. Det ligger mange linker videre i denne linken.
Flere sentrale AP-politikere har i sine ungdomsår og unge voksne år vært med på svindel og bedrag i AUF. Anbefaler alle å lese denne artikkelen. På løgn og bedrag har AP bygget partiet!

Se denne videoen hvor 
Himanshu Gulati (FPU) blir bedt om å se seg i speilet. AUF respekterer ikke hans meninger for han er innvandrer og mørkhudet, og strør om seg med rasistkort. Er dette virkelig akseptabelt når det kommer fra disse stakkarene i AUF? Hvor mye skal andre politiske motstandere tåle av hets fra den kanten på grunn av at de har vært utsatt for et politisk attentat? Det får være nok av hets fra sosialistisk hold nå!
En tidligere AUF-leder skriver bok om "terroristreiret" Utøya. skriver Bergen

s Tidende.
"Rød Ungdoms sommerleir har lang tradisjon for å samle inn penger til politiske bevegelser organisasjonen driver solidaritetsarbeid for. Tidligere har pengene blant annet gått til Kurdistans Arbeiderparti og maoistpartiet i Nepal. Innsamlingsmidlene fra årets leir, som startet på Utøya tirsdag, går til den palestinske frigjøringsbevegelsen PFLP."

5. januar 2015 kan man lese at AUF'ere flyr rundt i Trondheim å lurer unger til å tegne medlemskap i denne sosialistdigelen. De har tydeligvis ikke lært noe av tidligere kjeltringstreker. Tidlig krøkes som effektiv bedrager skal bli.
 Skjermdump fra Adresseavisen

Tidlig krøkes som stor svindler og bedrager skal bli. I Fredrikstad går AUF'erne på små unger i Torvbyen kjøpesenter for å få de til å verve seg. Det tross at man må være 15 år for å la seg melde inn i AUF.
 
Saken kan leses på Nettavisen her
Hvem er det i Arbeiderpartiet som instruerer denne kriminelle yngelen i partiet? De er blitt snakket til rette tidligere skal man tro den tidligere "båtflykningen" som var leder for ungdomsorganisasjonen. Tross at de skal ha blitt snakket til rette så fortsetter denne svindelen av barn og unge mennesker. På løgn og bedrag skal AP med AUF bygge landet. Det har vært nok av kjeltringstreker fra den sosialistiske leiren!


Nrk.no dekker saken herLes også:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.