28 mars 2013

AP-befester makten

Det begynner å bli mange etterhvert som er blitt karakterdrept etter ha snakket svinmakta mot. Denne stasministeren har mange medløpere i media. Adresseavisens journalist Knut Okkenhaug og redaktøren- den tidligere advokaten Arne Blix er to av dem som har vært med å slakte folk med pressens makt.

Russiske KGB- Steklov var hans navn.

Mer om spioner i Arbeiderpartiet er å lese her fra en artikkel til Dagbladet


Christopher Andrew skrev boken om den hemmelige historien til KGB, hvor han avdekket flere norske agenter i Arbeiderpartiet som jobbet for den russiske etterretningen. Bokens navn er "The Sword and the Shield". Den ble stoppet av Arbeiderpartiet. Mer åpenhet sa Jens Stoltenberg. Hvorfor jobber da AP febrilsk for å skjule de handlinger flere av toppene i AP har vært delaktig i for russerne? 
Thorbjørn Jagland med kodenavnet "Jurij" i russisk etterretning. Sigbjørn Johnsen med kodenavnet "Rick". Den som omtales som "Martin", er det Martin Kolberg? Hvilken rolle hadde de for KGB og hva drev de med? Arne Treholt ble dømt, hans kone Kari ble overvåket gjennom flere år i sitt eget hjem. Treholt ble nektet å gjenoppta saken, men det ser nå ut som han får saken opp igjen, der beviser er blitt skjult i rettergangen tidligere.  Hvilken rettsikkerhet!! Domstoler som er gjennomsyret korrupte og en statsmakt som bedrar folket! Viktige bevis som "tilfeldig" blir borte underveis, er det ikke tilfeldig? Bedraget og maktovergrepene på rekke og rad.
Hvem står bak Anders Behring Breiviks attentat på Utøya, og hvorfor fikk ikke befolkningen høre forsvarstalen hans? Jeg fikk hørt den, der den lå ute på Youtube.
Hvem drepte det eldre ekteparet på Orderud gård og den tidligere sekretæren for en av forsvarsministerene, og hvem sørget for å få Synnøve Taftø Fjellbakk, som også var sekretær for en av forsvarsministrene, erklært sinnsyk og sperret inne? Norulv Øvrebotten, som også var tidligere personlig sekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, er stengt ute fra å skrive og poste innlegg i media og må leve under beskyttelse, etter å ha røpet "hemmeligheter" om dobbeltstaten der han hevder russerne legger føringene bak makten. Øvrebotten har en artikkel liggende på Vesterålsliv.


"Du skal ikke så inderlig vel, godta den urett som ikke rammer deg selv!"
~ Arnulf Øverland ~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.