01 mars 2013

Han fikk folk til å våkne på mange måter

Enn så brutalt, så fikk Anders Behring Breivik det norske folk til å våkne opp. Mye snusk og fanteri er blitt avdekket i statstyringen etter terroraksjonen. Nei, ingen takker for drapene, de kan ikke forsvares, men jeg takker for avsløringene som er kommet som følge i rettsapparatet, i den råtne pressen, i den råtne politikken.  Folk trenger å våkne og se hva som foregår i vår statsforvaltining. Det er så alt for mye som skjer, som ikke tåler dagens lys. "Nå skal trollene frem i lyset" -skrev Adresseavisen i en artikkel. Hvor lite skulle vel redaktøren og journalisten i Adresseavisen ane om hvilke flere troll som skulle bli trekt frem. "Det kommer mere"- stod det på skjermen, og det gjorde det. Trollene i pressen som ikke lenger kan gjemme seg og ha monopol på det frie ord og informasjonsflyten. For mange går de i næringen, etter sannhetssøking, der pressen skjuler det som skjer i samfunnet ved å underminere viktige saker i pressen, som ikke taler sosialistenes sak fordelaktig.
Alt som ikke er politisk korrekt, ties ihjel i pressen. De har åpnet mer det siste året, der det har tvinget seg frem fra befolkningen, der pressen har blitt kraftig kritisert for sin venstresympatiserende dekning. Etter at organisasjoner på nett har omtalt viktige saker som pressen har skjult ved å la være å dekke de.

Ole Jørgen Anfindsen skriver på Verdidebatt.no om hvilke følger det fikk for han å utføre sin borgerplikt i forbindelse med rettsoppgjøret etter Utøya. Hundset og jaktet, mobbet og stengt ute fra "det gode lag", og sparket fra jobben. Han er er ikke den eneste.

Tar her noen utdrag av det han skriver på verdidebatt.no:
"Vi som står i opposisjon til rådende oppfatninger på det ene eller andre området må selvsagt være innstilt på tøff kritikk og hard motbør. Slik bør det være i et levende demokrati. Men når man ser hvordan media valgte å dekke Breivik-saken, mener jeg at enkelte redaksjoner nå bør koste på seg litt selvransakelse. For min egen del ble det slik at det å utføre min «fordømte borgerplikt», kostet meg jobben."

"Dette er ikke seriøs journalistikk. Dette er hetsing av en person som har sagt og skrevet ting man misliker. Dette er maktspråk fra Norges største ekkokammer. Og det er kynisk utnyttelse av tragiske omstendigheter. Slik bør det ikke være i et levende demokrati, som jo forutsetter ytringsfrihet. Og slik bør det ikke være i en rettsstat, siden denne forutsetter at borgerne kan utføre sin vitneplikt uten å risikere dramatiske konsekvenser for seg og sine nærmeste."

Jeg anbefaler alle mine lesere å lese hele stykket som Ole Jørgen Anfindsen har skrevet her. For å reflektere hvilken rolle man selv har i heksejakten på mennesker, når man setter seg selv som moralske bødler og deltar i mobbing og herjing med andre mennesker.

Per Edgar Kokkvold i Journalistlaget uttalte: Ytringsfrihet, det innebærer også å høre ting man ikke liker å høre, om ikke har ikke ytringsfriheten noen verdi!
Jeg oppfordrer alle mine lesere til å si hva de mener, ikke legge bånd på seg for å tekkes de få som mener seg utvalgt til å sitte med de eneste og korrekte meninger. Vi er alle produkter av vårt liv! Vær du den som går foran, så vil andre følge på. Folk er lei av å bli kneblet til taushet i dette meningsdiktaturet.
                                                           


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.