26 mars 2013

Loven lik for alle?

Disse dager har media kastet seg over omstendighetene til begravelsen av Wenche Behring Breivik, som gribber. En mor en sønn, familiebånd. På nettavisens side på Facebook har flere hundre lagt inn kommentarer til hva som burde vært gjort med Anders Behring Breivik. Hetsing, mobb og det er ikke grenser for hva disse prektige mennesker lirer ut av seg. Mange av de skrek trolig også sine stemmer ut i hylekoret som oppstod parallellt med rosetoget? Hvor de påstod seg så fulle av kjærlighet til menneskeheten. Hvor er PST, hvor er politiet, der det sjikaneres fritt frem mot et menneske? Er det greit å sjikanere og oppfordre til voldelige handlinger mot noen, mens andre skal man bli hundjaget av å ytre seg tilsvarende mot, tross at de har gjort ugang, om enn med andre metoder?
Opp av terroren steg kjærligheten mente Arbeiderpartibevegelsens represenanter. Når ble mobb og lynsjing forenelig med kjærlighet? Siden terroren har mobben og klappjakten fra disse kjærlighetsfylte hyklerne bredt om seg som sport blant den sosialistiske del av befolkningen.

En gang var også Anders Behring Breivik en uskyldig gutt, som krøp opp i sin mors fang. Likefremt hva han har gjort, så har også Anders følelser og kjærlighet til de han er glad i. Så langt i skrivende stund, vil myndighetene nekte han å gå i begravelsen til sin mor. Hvorfor?
Har ikke Anders fått sin straff og soner denne? Hvorfor og hva tjener det å straffe han ytterligere med å nekte han å delta i den sorgens dag, ved å ta det siste farvel med sin mor?

På den annen side sitter voldtektsmenn, drapsmenn, terrorister og islamister fengslet, som får bestemme menyen sin selv i fengslene. Halal skal det være! Mens en massemorder får ikke lov til å gå i begravelsen til sin mor. Loven er ikke lik for alle i dette justisembedet! Noe er pill gjennom råttent i dette landet.

Det er så mange måter å drepe mennesker på. Vi har politikere i den rød-grønne regjering som har langt flere liv på sin samvittighet, enn Anders Behring Breivik. Der de indirekte har tatt livet av flere tusentalls mennesker opp gjennom årene de har herjet landet politisk, med makten som ligger i å styre pengesekken og midlene som blir gitt. Var det likhet for loven i dette landet så satt Stoltenberg i celle ved siden av Anders, for de drap som indirekte er begått av han og hans regjering.

Jeg tar avstand fra vold, undertrykking og hykleri. Derimot står jeg opp for likhet for loven.

For de som enda er i stand til å tenke selv...

"Du skal ikke så inderlig vel, tåle den urett som ikke rammer deg selv!"
~Arnulf Øverland~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.