26 mars 2013

Norske barn er ikke verdt behandling under Arbeiderpartiet

Betal din skatt med glede, har vi alle hørt fra Arbeiderpartiets utsendinger i valgkamper, der de har stått og hoppet i iver for å overbevise tilhørerne om at Arbeiderpartiet er de beste og de eneste som prioriterer nettopp deg, og sørger for å bruke dine skattepenger på mest fornuftig og riktige måte. Statsministeren selv ramler nesten ned av talerstolen der han i feberglans av sin egen fortreffelighet vifter med armene og gestikulerer som om han dirigerte et stort orkester i sin iver etter å lure folk.
Nylig leste vi i VG at tuberkulosesmittede kommer ens ærend til Norge for å få gratis sykehusbehandling i millionklassen. Norske skattebetalere betaler regningen. Hvert år kommer mellom 2 og 7 utenlandske personer hit for behandling. Pasientene visste de fikk gratis behandling bare de kom seg over grensa. Det koster mellom en og to millioner for å behandle en person.
Det er jo flott at Stoltenberg vil hjelpe syke utlendinger, men hvordan står det til med folk i eget land herr stasminister?

På den annen side skriver VG at det blir født 120 barn hvert år med leppe- ganespalte. Den medfødte misdannelsen krever flere kirurgiske inngrep og behandlingen skal helst være avsluttet i tenårene. Per i dag står 300 ungdommer i kø for å få en slik operasjon. Noen av barna har ventet helt siden 2004 sier seksjonsoverlegen ved Haukeland universitetssykehus, Hallvard Vindenes.
En kvinne og mor jeg snakket med i dag, Unni Anita Iversen har brukt 350.000 kroner selv på en ganespalteoperasjon på sin datter, utført i USA. Hadde hun ikke gjort det ville datteren måtte brukt tegnspråk til en årlig kostnad på noe over 1 million kroner, for hvert skoleår, i følge henne. I dag er datteren 100% frisk og synger til og med i kor.
Ventelistene er også omtalt på NRK her.

Hvordan kan det få skje, at denne mor som har betalt skatter og avgifter i alle år i dette landet, skal være nødt å betale for en slik operasjon selv, mens utlendinger som ramler innom skal få alt dekket av hennes innbetalte skattepenger?

Stoltenbergregjeringen er gjennomsyret råtten!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.