09 september 2009

Rop om rasisme.

Nok en gang er det en politiker fra annet parti som proklamerer i det vide og brede om at FrP er et rasistisk parti. Denne gangen er det en ung yppling fra Høyre. Hva kjenner vel denne "pjokken" til livet? Norge står overfor utfordringer de ikke lenger greier å håndtere med naivitet og snillisme, vi har stått der i flere tiår. Nå er innvandringsproblemene så store at svært mange mennesker føler direkte forakt. Bare ordet "muslim" nevnes, eller mennesker med synlig tilknytning til Islam synes, så tenner mange etniske nordmenn, uavhengig av partitilhørighet. Forakten er blitt til et rått hat hos mange, det inkludert mange AP, KrF og Høyre -velgere.
Stoltenberg lar likevel døren inn til Norge stå på vidt gap. Kriminaliteten som mange av de ikke vestlige innvandrere bringer med avdekkes i media omtrent daglig. Likevel ser ikke "dåren" av en statsminister og hans "lekekamerater" trusselen mot Norge i sitt "eksperiment". Virkeligheten er der, Stoltenberg! Det nytter ikke å stå med blekt ansikt og applaudere seg selv med at "alle skal med" i valgkampen!
For det første greier du ikke å få med de som er født av etniske nordmenn.
For det andre greier du ikke å få integrert de ikke vestlige innvandrere som allerede er her og enda lar du det pøse på med flere tilreisende kriminelle, som har spist opp passene sine under flyturen, filt vekk fingeravtrykkene sine for å slette sine identiteter.
Du får ikke tvunget etniske nordmenn til å elske et folk som er overrepresentert av kriminelle. Og de mange innvandrere som er kommet hit til Norge i beste hensikter får du heller ikke til å ønske denne gruppen velkommen. Du kan ikke få et helt folk til å tenke som du vil, indoktrinering funker ikke. Er det hasjen i ungdomstiden du benyttet som har gjort ditt hode så vrangt at du ikke evner å se dette, eller er det mangelfullt utviklede sjelsevner? Vi mennesker ser, og tenker selv! Og følelsene våre kan du aldri endre, selv hvor iherdig du forsøker. Du har tydelig vist at du ikke bryr deg om ditt ettermæle i politikken. Hva med dine etterkommere? "Min oldefar var en av de menn på stortinget som var sterkt delaktig i forsøk på islamisering av Norge."
Quisling.. Bjoner.. Stoltenberg.. Storberget.. Gahr Støre..
Slik jeg ser det er det landsforrædere av samme kaliber alle sammen. Det de har utrettet i innvandringspolitikken og Norge er ugjenopprettelig.

Rasist jeg?
Kall meg hva du vil! Jeg vil ha ut alle kriminelle innvandrere, om så de må bøte med sine hoder i sine respektive hjemland. Og de som legger igjen sine fanatiske religioner som oppfordrer til kvinneundertrykking og lar seg styre av galskapens guder, de ønsker jeg integrert som likeverdige nordmenn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.