24 mars 2010

Melhuspolitikeres vurderingsevne!

For en tid tilbake stod det en artikkel om økologisk mat i Trønderbladet. Kommunen vurderte å endre forbruket av økologisk mat i kommunens kjøkken fra 10% til 20% - noe som ville fordyret kjøkkendriften med en halv million kroner.
På den andre side lever mennesker som er avhengig av sosiale ytelser, som knapt har penger til å gi sine barn en frukt om dagen, langt mindre et middagsmåltid hver dag, pga sosialens satser er så lave i kommunen, at folk ikke greier å få dekket ernæringsmessige grunnleggende behov på satsene.
Det er de samme politikere som bevilger og styrer.

Samtidig leser man i Trønderbladet at kommunen velger å stenge bassenget som alle våre skolebarn i nedre del av kommunen benytter, da det har en kostnad på 100.000 kroner pr. måned å drifte, noe disse røde politikerne ikke finner forsvarlig.
”Den økologiske maten som politikerne ville gi barna, ville da altså spist hele 5 måneder stengt basseng for å kompensere. Man kan jo måle helse opp mot hverandre i disse tilfellene.
I dagens samfunn er fedme blitt en stor folkesykdom, både blant barn og voksne. Da må politikere legge til rette for ungene som vokser opp, har et tilbud som bidrar til at denne folkesykdommen bekjempes. Det fører til bedre helse og mindre sykefravær på sikt.
Jeg tenker med avsky på bildet av den glisende statsminister Stoltenberg med vannbøtten under valgkampen i åpningen av bassenget, og hvor han annonserte for hele Norge at alle landets bassenger nå skulle fylles med vann, under hans herskevelde. Like stor avsky, når jeg ser hva enkelte politikere får seg til av handlinger mot folket i Melhus i kraft av makten som ligger i sine signaturer.

Lovnader, løgn og bedrag fra Stoltenberg og lakeiene hans! Maktmisbruk kalles dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.