30 juni 2015

Hva livnærer politikere seg med av aktiv arbeidsinnsats?

Har stortingsrepresentanter stortingslønn mens de flyr rundt i landet og sykler?
På slikt "tråkkearbeid" skal de bevilges stortingspensjoner til det flerdobbelte av vanlig arbeidsfolk etter 12 år i Stortinget? Sykling som dette skal man bruke fritiden sin på! Det er da vel folk rundt i kommunene som bør kunne levere rapporter om fremkommelighet på trampsykkel rundt om, uten at disse partypolitikerne på toppen skal fly rundt i kommuner og late som de jobber. Hva er verdien på det arbeidet?

Jeg vil mene at Norge er mer tjent med å ha en real diktator til å styre landet fremfor disse nissene som i dag har inntatt Stortinget og bevilger seg skyhøye lønninger for å utrette ingen ting, annet enn ugang. Jeg forventer noe av folk som sitter på Stortinget. Norges øverste maktorgan etter kongen (om da denne har noe han skulle ha sagt lenger her i landet, annet enn nyttårstalen). Når man kommer til Stortinget bør man ha tilegnet seg så stor kunnskap på mange felt at man kan øse av denne til befolkningen, ikke sitte på trampsykkel og sykle seg gjennom solskinn og regn og koseprate med folk.
Har ikke politikere bedre fóre, så send de på alders og sykehjem, så de kan underholde ensomme eldre heller, så gjør de vertfall noe nyttig for samfunnet.

Les også:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.