16 mars 2018

Stortinget helt ut av fatning. Hvor går veien videre?

Hei dere i utenlandsk presse, 

Norsk presse svikter dessverre sitt samfunnsoppdrag i å vokte vårt Storting og våre statsråder, der de nå forsøker å overlevere råderetten over norske kraftressurser til EU, ved Agency for the Cooperartion of Energy Regulators(ACER). Organisasjonen "Nei til EU", har en god informasjonsvideo om hva ACER er, og hva det vil bety for det norske folk og vårt land på sikt.
(Anbefaler alle lesere, å dele den på sine Facebooksider, om man ikke vil dele bloggen.)


https://www.nrk.no/norge/jusprofessor_-_-prosessen-er-grunnlovsbrudd-1.13941290

Nå har norske medier hatt full fokus på «meetoo», sextrakassering og vissvassjournalistikk i et halvt år. Dette har nå fylt debatter i TV-sendinger og statsmediene hele samme tidsrom. Nå holder «meetoo-kampanjen» på å brenne ut og avløses av fullt kjør i media om krenkelser, fornærmede politikere  og heksejakt på justisminister Sylvia Listhaug, som bare fremmer majoriteten i befolkningens interesser, og fronter folkeviljen. For folket ser det ut som at norske stortingspolitikere har avskaffet demokratiet. Norske medier gjør alt de kan for å holde fokus unna ACER, og fyller mediene med vissvassjournalistikk, og meningsløs heksejakt på justisminister Sylvi Listhaug. Der de turer frem uten vilje til å lytte til befolkningen som er sterkt mot at statsmakten skal overgi råderetten over naturressursene til ACER, og følge folkeviljen i landet.
Sylvi Listhaug står på folkets side, og vil begrense innvandrere med doble statsborgerskap, som er dømt for terrorvirksomhet, for å begrense og trygge landet og det norske folk. For dette driver nå stortingsrepresentantene med norske media til hjelp, regelrett heksejakt på Sylvi Listhaug. Dette vies nå full fokus i alle store norske landsdekkende aviser, med førstesideoppslag, mens Stortinget blir skjermet av media, fra fokuset med landsforræderiet, der de vil overføre makten over norske energiressurser til ACER.
Nå sitter stortingspolitikerne der og vet ikke hva, eller grenser for hvilke hetsende merkelapper og brunstempler de skal bruke på Justisminister Sylvi Listhaug, for å diskreditere henne som justisminister. Listhaug kjemper for et trygt samfunn for oss og våre etterkommere, og har stor støtte i den norske befolkningen.- Men politikerne vil ikke lytte til befolkningen lenger. De forfekter ikke lenger demokratiet. Listhaug har også statsminister Erna Solbergs tillit. Så får man håpe den vedvarer, og at statsministeren støtter sin statsråd, når denne står i denne stormen av hets fra sine kolleger i Stortinget.
 Norges øverste styresmakt, Stortinget, bruker tiden på å debattere sextrakassering og verbale krenkelser, mens makten flyttes ut av landet med å signere ACER, overgir råderetten over norske kraftressurser til EU, fremmede makter. Norske medier lar det mer som stille få skje, uten å rette fokus den vei.
Nå har da endelig frimurer og tidligere stortingspresident Ole Michael Thommessen gått av etter glatt å ha skuslet vekk svimlende 2,3 milliarder kroner av folkets penger. (https://www.dagbladet.no/kultur/snipp-snapp-snute/69589712) Penger som kunne vært brukt på syke mennesker i landet, som de samme politikere nekter livsgivende medisiner og helsehjelp. Fattige i landet som knapt har til smør på skiva, og lever i mugne boliger, da alternative boliger ikke finnes i et sprengt boligmarked, der de samme politikere grafser til seg med begge hender. De mener visst selv at de gjør en viktig jobb for land og folk, der de stadig bevilger seg høyere stortingslønninger og frynsegoder.
Vi har en regjering og Storting, som fremstår aldeles hormonforstyrret, som et eneste stort bordell. (https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/01/25/195366623/professor-arbeiderpartiet-prover-vaske-sine-hender) Representanter som fremstår som et kostebinderi helt uten kompetanse på noe som helst. Helt ut av både fokus og kontroll, der dømmekraften virker å være helt fraværende, der politikere flyr rundt som gra hannkatter om våren og tar for seg med ul og hyl. – De der skal man som borger i landet vise respekt? De skal styre landet? Gud hjelpes… Hvor er norsk statsstyring tatt veien? Mens folket/flokken er på vandring, uten noen til å vise vei. En vei en trenger med tro, håp og tillit til at fører til trygge liv, for sine familier og etterkommere. Kan utenlandsk presse vise vei, og sette fokus på galskapen i norsk politikk, når norske medier ikke kan?

Nå ignorerer politikere og norske medier befolkningen i ACER-saken også. Jeg mener de skal ta opp til vurdering i Stortinget om Norge lenger er tjent med parlamentarismen. Det kostnadsdrivende kostebinderiet er ikke noe som verken Norge som stat eller befolkningen som bor her, er tjent med lenger. I ACER-saken så bryter de Grunnloven om de går for denne, mot folket. (http://www.nationen.no/tekstkommentar/kommentar-i-vart-demokrati-er-det-stortingets-plikt-a-folge-grunnloven/) Å gå mot folket i en sak som dette er politisk forræderi. Når makten så føres ut av landet er det ens med landsforræderi. Politikerne opptrer som kriminelle. Om de ikke følger Grunnloven her i landet, hvorfor skal andre borgere og jeg, her i Norge, følge de lover og regler som de pålegger oss fra Stortinget?

Går de nå for ACER, så har de innført anarki i landet.

Å være vitne til hvordan politikerne driver på i manglende politiske arbeid, gjør at man føler at man sitter og ser på en såpeserie av Monte Pyton, blanding av satire og absurditeter. – De skal styre landet? Gud hjelpes… tror ingen andre kan! Man får hive innpå en tablett med nitroglyserin og håpe på at man overlever galskapen!

Hilsen, med bønn om hjelp fra Norge,
Ann Tove Buklev

Gruppen Stopp ACER har i skrivende stund nesten 90.000 medlemmer. En protestgruppe som ble opprettet for under 14 dager, siden. Det viser den massive motstanden fra befolkningen til maktoverdragelsen av naturressursene våre til ACER. Men de norske mainstreammediene ignorerer protesten i befolkningen. Søk opp gruppen på Facebook du også. Der ligger også underskriftskampanjen mot denne maktoverdragelsen, som stortingspolitikerne prøver seg på, mot folkeviljen.

Mobben på venstresiden når nye høyder i heksejakten på Listhaug, der en går på blomsterleverandør. Vet ikke om flere blomsterleverandører har mottatt lignende meldinger. Send meg gjerne skjermdump i så fall, så skal jeg legge det ut her. Blomsterleverandører som kun selger og leverer blomster, som til i dette tilfellet Listhaug, bestilt og betalt av kunder. Det er ikke til å tro! Her har man Inger Heidi Francker fra Arbeiderpartiet som hekser løs mot Interflora, der hun forsøker å mobilisere mobb og frata firma borgerlig aktelse. Den eneste aktelse hun frarøver noe med slik oppførsel, er nok seg selv og Arbeiderpartiet? Er man mentalt frisk når man holder på slik?
 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.