26 april 2010

Odvar Nordli med klar tale til Stoltenberg

"Det er fanden meg ingen krise her i landet. Dere må ikke innbille folk at det eksisterer noe sånt, sier Nordli til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB)."
Dette skulle vel være en klar melding til Stoltenbergregjeringen om at den skremselspropaganda de øver fra regjeringshold, når skatter og tvangsavgifter pålegges det norske folk er ren bløff og bedrag. Hvor lenge kan den fandens rødgrønne regjering holde folk nede? Tidligere var Arbeiderpartiet et parti for arbeidende folk, som la til rette for at folk i landet skulle leve, arbeide og ha det bra her. Nå, under Stoltenbergregjeringen er AP endret til: AS Norge -Svindel og Bedrag! I dag spiser folk i Norge mat kjøpt på krita med kreditkort for å overleve!

Nærmere en halv million mennesker i landet står og stamper i NAV systemet. Mange av disse er avhengig av sosialens tjenester, da trygdesatsene er så lave at de ikke er til å leve av med de høye bokostnader, skatter og avgifter som pålegges skammelig fra staten. Enda til arbeidende folk i fulle stillinger sliter med å ha penger igjen til livsopphold, når alle skatter og avgifter er betalt!
Nordli skriver at han i dag ser fornedrelsen som folk følte når de stod med kassene ved veien og fikk livsnødvendig mat fra den kommunens hjelpeinstans til fattige og arbeidsledige. Den gangen så han det som en lettvindt måte å få fra staten, det andre måtte jobbe for.
Det er synd Nordli ikke har greid å formidle dette til "prinsegutten" i partiet, som terroriserer folket ved å ta fra de alle penger til livsopphold, med skatter og avgifter i dag.
Infrastrukturen i landet er nedslitt og i transportplanen til regjeringen er det budsjettert med mellom 200-300 mrd kroner. Bare på bompenger så regner denne regjeringen med å ta inn rundt 700 mrd kroner i samme periode. Da kan man med god grunn spørre, hva i huleste bruker denne regjeringen oljepengene og statsinntektene på?
Den som gikk ut av skolen og fulgte med i historietimen, vet hvordan den franske revolusjon startet.
Hvor lenge er det før dette landet er der- under den rødgrønne Stoltenbergregjeringen?
Er det djevelskap, eller dumskap som ligger bak regjerende medlemmers grep?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.