28 april 2010

Hvem sa du løy, Rita?I Trondheim kommunestyre tirsdag kveld beskyldte ordføreren Rita Ottervik, Siv Jensen for løgn i sin landsmøtetale til FrP. Siv Jensen satte søkelys på enkeltskjebner og bl.a Trondheim kommunes mislighold i eldre og sykehjem.
Rita Ottervik benektet hardnakket at det var mislighold eller kritikkverdige forhold i eldre og sykehjemsinstitusjonene i Trondheim under hennes rødgrønne styre. Hun påsto enda til at Siv Jensen fremsatte løgner fra talerstolen, til landsmøtet og folket som hørte talen.
Dette tross at helsetilsynet har levert en utfyllende rapport på manglende oppfølging i to navngitte sykehjem i Trondheim. Når den røde og venstrevridde presse så setter NRK og Midtnytt på saken, og intervjuer gamle AP folk i andre eldrehjem, -som ikke er sykere enn at fullt ut er i stand til å kreve sin rett selv, da kan en sannelig snakke om styrt presse og unndragelse av virkeligheten og sannheten!
Adresseavisen skrev også om denne vanskjøtselen av eldre syke, i en reportasje 19.12.09
Anbefaler alle å lese rapporten fra Helsetilsynet, som bekrefter de tilstander Siv Jensen belyste i sin landsmøtetale og hvor tilstander i syke og eldreomsorg i Trondheim er under kritikkverdige forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.