05 juli 2013

Politietaten har kastet seg inn i valgkampen for AP

Når man leser Adresseavisen i dag så kan en sannelig spørre om seksjonsleder for etterforskning, Bjørn Are Kattem har kastet seg inn i valgkampen for AP. Eller er det nok en gang en blodrød journalist i Adresseavisen som går Arbeiderpartiets ærend med å vri på intervjuobjektets uttalelser ved å fordekke sannheten? For å beskytte AP med Rita Ottervik og innvandringspolitikken som føres av politikere i Trondheim, samt Schengenavtalen med vidåpne landegrenser med fri flyt av kriminalitet? I Oslo, Bergen, Trondheim og Drammen topper rumenere lista over utlendinger som blir tatt for vinningskriminalitet"I trønderhovedstaden ble 44 personer fra Romania mistenkt, siktet eller domfelt for 107 tilfeller av vinningskriminalitet i fjor. Det har kommet flere tiggere til Trondheim den siste tiden, og det vises også i kriminalstatistikken." 
Visepolitimester Roger Andersen sier til VG på tampen av fjoråret at rumenere topper pågripelsesstatistikken for utenlandske borgere soleklart. Det handler om alle former for vinningsforbrytelser, sier han og ramser opp nasking, innbrudd og lommetyveri. Kriminaliteten som følger rumenerne er et megaproblem som krever urimelig stor andel av våre ressurser, og legger til at det følger store problemer med folk som ikke har noe sted å bo. Når Kattem som politiets representant påstår på vegne av etaten at det ikke er sett en sammenheng mellom tiggere og kriminell aktivitet, så lyver han. Om han gjør jobben sin og ser litt utenfor skrivebordet sitt så finner han også fakta! Arresten i Trondheim er fylt opp av rumenere hver morgen og politiet kjører skytteltrafikk mellom transittmottaket på Persaunet. Det er opplysninger som kommer fra fotfolket i politietaten. Den blodrøde Adresseavisa dekker dårlig den kriminaliteten.
La oss få noe edruelige opplysninger fra politietaten nå før valget, og la politikere ta seg av valgkampen!


Les mer om tiggerproblemene i Trondheim her:
Fra Oslo og resten av landet kan en lese mer om problemene som følger med tiggerne:
Anbefaler å se denne dokumentarfilmen laget av BBC om tiggere fra Romania som opererer i London. Se hvordan de bruker sine barn i dette arbeidet. Se filmen helt ut, der filmteamet er med noen av de tilbake til Romania og filmer hvordan de lever der, når de ikke driver denne aktiviteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.