11 juli 2013

Det brenner under beina på Jens

Tiden for stortingsvalg går fort, og det begynner å brenne kraftig under beina på Jens Stoltenberg. Vi kan se de ser temmelig slitne ut der de møter tv-studio avmagret og askegrå i ansiktet, som om de lider av alvorlig sykdom, både statsministeren og helseministeren. Det er ingen ting som vitner om god helse og godt mot lenger. Litt empati har en, så en forstår årsakene. Folk har våknet i så store mengder at de ikke lenger greier å undra seg sitt manglende ansvar i statsstyringen. Hva har de greid å få til av det de har lovet oss borgere foran de to siste valg? Ingen ting har de innfridd. Jo, noen flere arbeidsplasser- men det i byråkratiet, og det var slett ikke der det var bruk for flere folk. Landet trenger flere hender i helse og omsorgssektoren og i skolen, vi trenger folk til å bygge boliger og veier. Vi har stor boligmangel i landet, hvor hushaiene skor seg fett på dette. Veiene er så hullete og nedslitt i asfaltdekket at de ødelegger bilene. Klima og miljø, hva koster det miljøet og stadig lage nye biler og bildeler som følge av at de blir ødelagt av dårlige veier? Hva koster ulykkene samfunnet av dødsfall, skader og ødeleggelser, der dårlige veier er årsaken?
I fjor så kjørte en trailer ut like ved her jeg bor. E6 var så nedkjørt og dårlig vedlikeholdt at veidekket hadde kraftige flerrer og store stygge humper i veibanen, som ga sleng på bilene. Slik har veien vært i flere år. Veien var så nedkjørt at den hellet ut mot en bratt skråning. En trailer full av hengende griseslakt fikk sleng på slaktet som følge. Noe som endte med at traileren veltet i svingen. Sjåføren hadde heldigvis englevakt, så han fikk ingen fysiske skader. Alle de flere tusen tonn med griseslakt ble sendt til destruksjon som følge av ulykken. Hva koster det miljøet å avle frem så mye gris, med kraftfór som skal til, når det må kasseres som følge av dårlige veier i landet? Under ligger noen bilder tatt med mobilkamera, fra hendelsen.
10 august -13, kan vi lese i Adresseavisa at en semitrailer med griseslakt er kjørt utfor veien i Grong. Var det dårlig veibane som var årsaken til utforkjøringen med trailerveltet også der? Hva koster Arbeiderpartiet velgerne og miljøet?

Jens Stoltenberg lovet også vann i alle landets svømmebasseng. Nå, åtte år etter så kan halvparten av landets tiåringer enda ikke svømme. Denne statsministeren som representerer Arbeiderpartiet har ikke bare sviket, han har regelrett bedratt befolkningen! Det er renspikket løgn han har lurt til seg stemmer fra befolkningen med! På godt norsk så kalles det for svindel og bedrag! Hvor står det i bibelen at politikere er fritatt for å snakke sant, at de har lov til å lyve og stjele? Han har tatt skattepenger fra oss, men han gir ingen ting tilbake, som han lovet for de pengene. Da er det tjuveri Jens Stoltenberg! En mann som kaller seg politiker og statsminister kan ikke ha en slik stilling, når denne ikke vet forskjell på rett og galt. Når en toppolitiker ikke kan såpass om et samfunns spilleregler, hva duger han da til?

Det er ikke bare i skolen han har lovet og løyet så til de grader grovt for befolkningen.
Han lovet at det skulle bli 12.000 flere sykehjemsplasser og omsorgsboliger også innen 2015. Men han har ikke skaffet mer enn 2000 plasser de siste fem årene. Visst har han skaffet noen flere arbeidsplasser, men de har han etablert i byråkratiet. Det er ikke der vi trenger flere folk Jens Stoltenberg. Norge trenger flere hender til å vaske gamlinger og syke i rumpa!
Før stortingsvalget i 2009 så lovet Jens Stoltenberg at alle eldre som trenger det skal få sykehjemsplass. AP skulle sørge for full sykehjemsdekning innen 2015 skrev han på APs nettsider.
Les om Vidar på 86 år som er helt fortvilt der han ikke får plass til sin demente kone. Det er bare ett eksempel. Eldre og syke som ikke får gå på toalettet og må sitte og ligge i bleier med urin og avføring på timesvis. Jeg kan vise til eksempler på rekke og rad ditt svik
Kristin Halvorsen som regjerer sammen med han lovte at det skulle skinne av eldreomsorgen, og at fattigdommen skulle fjernes med et pennestrøk. Den dama må ha tullet seg helt bort, for hun ser visst ut til fremdeles å lete etter den pennen, åtte år etter! Om hun ikke kan finne en penn, eller skaffe en ny penn, hva duger hun da til, som toppolitiker i Norge?
I disse dager begynner små barn på skolen og har ikke klær og ha på kroppen, etter at familien deres er flådd eller staten med NAV har sviktet de. Innsamlingsaksjoner for at de små skal få klær, er dette sosialisme Jens Stoltenberg? Det er trollskap, ondskap, det er grovt svik mot de små og befolkningen, av voksne politikere! Du mener deg den beste til å herje videre med makten i dette landet?! Spar oss, spar de små!Tenk hvor ille det blir i landet med en blå regjering! - Du har hørt hykleren tale?
Det kan ikke bli verre enn det er nå med den politiske styringen, det er ikke mer å stjele fra befolkningen! Jens Stoltenberg og hans mafiakobbel har ranet til seg det meste av verdier fra befolkningen, der folk aldri har vært mer gjeldstynget enn i dag, og kommunene snart er oppe i en gjeldsgrad på nær 75%
Et gjeldstynget folk, tør ikke opponere. Det har for mye å miste. Slik tar AP makten fra folk. Tross det, er de frekke nok til å kalle den svindelen av befolkningen de driver med for demokrati!
Nei, godeste Jens Stoltenberg, det er ikke dette folket har stemt frem, det er DU som har misbrukt tilliten folket har gitt deg! Må du få svare for dine handlinger overfor det norske folk!!

Betal din skatt med glede. Pengene går til felleskapet. Hvem er det Jens Stoltenberg "vi'er" seg med i dette han kaller fellesskap? Han representerer ikke "oss". Han jobber mot folket han er så frekk og freidig at han "vi'er" seg med. Det såkalte fellesskapet ser knapt en krone igjen av det de betaler inn av skattepenger i forhold til det som betales inn. I tillegg eier folket oljeinntektene og naturressursene!
Folk står gjerne opp for familien, naboen, kollegaen og de som ikke er så sterke at de greier seg selv, men svindlet av staten, det finner ikke folk seg i!

Les også:
Oppdatert 11.05.14
Vegvesenet hemmeligholder ulykkesrapporter for de etterlatte, så de ikke skal få vite at det er huller og feil i veibanen som er årsak til at ulykker er skjedd. Les hele saken på VG- her.
(skjermdump fra VG, samme dag)


Aftenposten skriver at i 27 % av dødsulykker i trafikken er dårlig standard på veinettet en medvirkende årsak til ulykkene:
(Skjermdumpen er fra Aftenposten, lastet 11.05.14)

**************************************************

40-ukers ventetid for å bli utredet for tarmkreft, i ett av verdens rikeste land. Arven etter Arbeiderpartiet!Lørdag 17.01.15 kunne man høre på nyhetene at Norge har kjøpt opp eiendommer i utlandet for 73 milliarder kroner, samtidig som de selger ut skoger i Norge for store summer til utenlandske oppkjøpere. Det samtidig som denne "Stortingsmakten" raner befolkningen med bompenger for å kunne ferdes på folkets egne betalte og bygde veier i landet, finansiert med folkets egne skattepenger. Landsforræderne i Stortinget bør svare for sine handlinger mot land og det norske folk, der de frarøver kommende generasjoner livsarven! Man husker krigsoppgjøret og straff for landssvikere!

"Mennesket er født fritt, og det er overalt i lenker." 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.