01 august 2013

Arbeiderpartiet forgifter befolkningen med sin politikk.

Norge råtner på rot. Forfallet dokumenteres i en sjokkerende rapport. 800 milliarder kroner trengs til en umiddelbar opprustning av vår infrastruktur, kan man lese på TV2 i en artikkel fra 2010.Når det gjelder avløpsanleggene sier ingeniørene at nettet må fornyes for å hindre skader på bygningsmasse og drikkevann. Ta en titt på hvilken forfatning vannrør er i, og hvordan de ser ut innvendig mange steder i landet. Er det rart folk blir syke rundt om i landet av vannet de drikker?
Aftenposten skriver gamle rør kan være kilden til legionella-smitte ved Radiumhospitalet. Vi blir forgiftet av denne regjeringens politikk! I Trondheim hvor APs Rita Ottervik herjer byen er endel av rørene over 150 år gamle, hvor det er vannrør fra helt tilbake til 1860 tallet. 41% av vannrørene består av eldgammelt støpejern. Man kan bare tenke seg til hvordan de ser ut innvendig etter å ha sett bildene på linken til VG over.
Hvilken arv er det å gi våre etterkommere, der AP stadig snakker om at vi må sylte ned penger i oljefondet til våre etterkommere. Har de i tankene de kostnader de overleverer våre etterkommere samtidig? Det er svindel av det norske folk, og ikke minst svindel av våre barn som får regningen for denne politiske vanskjøtselen! Om de da ikke har forgiftet alle før disse når voksenalder. 
"Folkehelseinstituttet tror vi vil få mer mage- og tarmsykdom i årene som kommer fordi vannrørene i Norge er gamle og lekker." Mange blir allerede syke på "merkelige vis", som godt kan tilskrives vannrørene.
Maren Haukedal havnet i rullestol etter å ha drukket vann fra springen. 1,5 millioner nordmenn risikerer å bli alvorlig syke av det som kommer fra kranen, skriver Aftenposten. Myndighetene styrt av AP vil vel kunne finne alle mulige unnskyldninger for hva som har ført til sykdomsutbruddene, men se til egen vanskjøtsel, det ønsker de vel ikke, der de lar være å bevilge midler til oppgraderinger av rørsystemene.

Ta deg en god slurk vann nå og tenk på Stoltenberg og politikken som han fører med Arbeiderpartiet, som hevder de er de beste til å styre landet og at det er bare de som fører en ansvarlig politikk. Det mens oljemilliardene sluses ut av landet og syltes ned som kostnader og gjeld til våre etterkommere.
Nei, det hjelper ikke å drikke flaskevann om vannet i springen frister lite etter å ha sett bildene, for det vannet du kjøper på flaske er tappet fra de samme vannrør!


Oppdatert: 22.07.07

Les hele saken på Nationen.no 


Spre gjerne linken til denne blogg så folk får se hva de hyller og stemmer frem når de går til valgurnen 9. september 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.