08 august 2013

Frekkhetens nådegave har AP-politikere

Ordfører Rita Ottervik åpner her Gåsaparken. Hun har hele tiden vært imot bevaring av Gåsaparken. Svein Otto Nilsen kjempet som representant for Demokratene for bevaring av parken i mange år mens AP, Høyre og Frp absolutt skulle bygge bolig på tomta. Selveste Carl I Hagen engasjerte seg i media mot bevaringen.
Ærefulle oppdrag for andres arbeid, det påtar de seg. Der de later folk tro det er deres verk, der de står å gliser stolt.


I dag leser vi i "Bodø Nu" at Trond Giske har vært i Bodø og tatt æren for Arctic Race of Norway. Arrangørene hadde fått skriftlige garantier fra ledelsen i ASO om at rittet ikke skulle politiseres. Næringsminister Trond Giske (AP) har nesten ikke bidratt med noe, sa en forbannet Tom Cato Karlsen til avisa. Han skal ha gått bort til Trond Giske og sagt: "Du har faen ikke skamvett!" AP har ikke bidratt med noe selv om staten ga rittet støtte via Innovasjon Norge. De ble nektet penger fra regjeringen da alle ordførerne i Arctic Race-kommunene søkte om midler. Giske snudde seg vekk da han ble konfrontert, og det kan jeg forstå! Denne ministeren til AP som flyr landet rundt på befolkningens midler og gjør seg til, hadde sannelig godt av å bli satt på potta av varaordføreren i Bodø!
Vennebemanningsminister Trond Giske ville ikke gi noen kommentar til avisa, det hadde han ikke noe behov for.

Investor og milliarder Arne Fredly betaler opp til 50 millioner kroner i skatt til Norge årlig. Men to tidligere AP-statsministere (Brundtland og Jagland) har flyttet ut av Norge og betaler ikke en krone i skatt til Norge og de får ikke kritikk for det. Han mener også at mellom ti og tjue prosent av statsbudsjettet renner bort i ineffektivitet og sløsing. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.