22 august 2013

Hvor ble det av vannet i svømmebassengene, Stoltenberg?

Valgkampen er godt i gang, og Stoltenberg med hans hirde står med fårete blikk i valgboder landet over. Hvordan kan hele 27% fremdeles tro på en politiker som stort sett ikke har fart rundt med annet enn løgn og bedrag? Er det det våre nye landsmenn som er blitt velgergruppen, og de som ikke ble så oppvakt at de evner å følge med i samfunnet og politikken som føres med kritisk blikk og stille spørsmål?
Nå skal vi se litt på hvordan det ble med alle svømmebassengene som Jens Stoltenberg skulle fylle med vann, bare han fikk makten ved de forrige valg. Det var ikke måte på lovnader og bredt glis, der han stod på talerpallene og skrøt ut alt han skulle gjøre for oss, folket. Alle landets svømmebasseng skulle fylles med vann.

Jeg gir ikke fem flate øre for løgnhalsen!
"Slike ord bruker man ikke- slikt sier man ikke om mennesker offentlig" påstår noen politiske korrekte, som er ute av stand til å åpne kjeften sin i den offentlige debatten. Være seg de er redd for å berge eget skinn i stillinger de er tilgodesett for å være politisk korrekte, eller har autoritetskrekk! Nå er det på høy tid og overtid at man kaller løgn og bedrag ved sitt rettmessige navn, og også de som driver slik aktivitet ens for å bedra mennesker for å tilegne seg makt!
Vi kan ikke ha politikere i dette landet på toppen i regjeringen som turer frem som lystløgnere. Slikt kan ikke stå frem som forbilder for oppvoksende generasjon. De voksne som har lært forskjell på rett og galt må reagere.


Stor i ord og liten på jord. En ting er de gode på i Arbeiderpartiet: LØGN!
Les om de brutte lovnadene om 1200 sykehjemsplasser på nrk.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.