25 august 2013

Fokus på pengebruken til politikere

Pressen frykter tydelig regjeringsskifte og at hånden som gir de mat (AP-regjeringen) forsvinner, da gjelder de å starte gravende journalistikk, for å holde seg inne med de blå, så pressestøtten ikke blir tatt fra avisene og merverdiavgift ikke blir innført som følge av partisk dekning av samfunnsbildet, de leverer. Jeg liker den endringen som skjer i redaksjonene. Man får bare håpe de fortsetter på den kurs. Pressen har i alt for mange år fortiet snusk og fanteri som sosialistene har holdt på med i maktposisjoner de har hatt.

Bergens Tidende har satt fokus på hvordan politikere selv forsyner seg av folkets penger, der de hevder å reise i embets ærend. Befolkningen blir stadig påmint at man må stramme inn livreima. Det mens politikere etterhvert sprenger bluseknappene av velstand i matfat og delikatesser, der de ikke kan beherske seg selv i tilgangen på de goder de bevilger seg av befolkningens midler.
Betal din skatt med glede, det går til fellesskapet. Det sier vertfall Arbeiderpartiets representanter. Jeg vet ikke helt hvilket "fellesskap" de assosierer seg med, for denne pengebruken er da langt fra folks standard.
Her kan det komme mange linker med avsløringer som blant annet Bergens Tidene frembringer.
Jeg vil oppdatere denne bloggen etterhvert, så se innom igjen.
Her skriver Bergens Tidene at de vil gjøre et dypdykk i pengebruken og at de trenger din hjelp for å granske politikernes pengebruk. Oppfordrer mine lesere til å hjelpe BT med det arbeidet, og gjerne sende meg beskjed også om det er saker du kommer over, eller er kjent med. Det må kunne dokumenteres, om det skal være verdt å publisere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.