29 august 2013

Mullah Krekar har kastet seg inn i valgkampen

- og sosialistene danser av glede! Nå får de skikkelig drahjelp de siste ukene mot valget. Det er vel slik at Arbeiderpartiet etterhvert er totalt avhengig av Krekars tilhengeres stemmer, for å holde på makten. Pøs på med innvandring fra ikkevestlige land og øs raust ut av den norske befolkningens penger til disse, og valgstemmene er kjøpt og trygge! Det er mange måter å kjøpe seg makt på.
Innvandrere blir instruert på norsk-kurs de blir sendt om at de må stemme på Arbeiderpartiet, med beskjed fra de sosialistiske lærerne at det er det beste partiet for de. Den informasjonen kommer fra innvandrere selv, som har deltatt på kurs.

- og jeg skal si deg hvem du er.

Tidligere i uken gikk hotellbaron Olav Thon ut i media med klar melding om at han velger FrP. Olav Thon har skapt hundrevis av arbeidsplasser, ja vi snakker kanskje om tusenvis. Hvor mye skatt har arbeidere under han, betalt til staten? Uten næringslivstopper som Olav Thon, som skaper arbeidsplasser ville det blitt fattigslig med skattekroner i statskassen, som sosialistene kan øse av til de nye landsmenn som er kommet til landet som lykkejegere for å leve med sugerøret i statskassen, eller sende i strie strømmer ut som bistandsmidler til mer og mindre korrupte regimer.
Når da sjef for Rikskonsertene og tidligere kulturminister Turid Birkeland, som driver konserter som er finansiert med blant annet pengene fra Olav Thon, sender klar melding ut at hun ikke sjekker inn på Thons hoteller mer som følge av hans politiske valg, da blir det i grunnen ganske paradoksalt der hun selv og musikerne hun administrerer er lønnet av staten med skattene fra blant annet Thon. De får kanskje kulturstøtte også, som Olav Thon sterkt har bidratt til med sine skatter fra bedriftene han eier? Man biter ikke hånden som gir en mat Turid Birkeland.
Når politikken til sosialistene har nådd slik lavmål, da er det sannelig på tide å se på om det er politikk eller maktsyke som er drivkraften i arbeidet de legger ned i sine maktposisjoner for Arbeiderpartistaten.

I år gjør jeg som Olav Thon, jeg stemmer FrP! Nå må den endeløse galskapen og svindelen av befolkningen ta slutt, og inn må folk med normalt gangsyn i økonomi og samfunn, som forstår at midler kommer av arbeid, og ikke av å flytte rundt på andres penger. Vi sees på et av Thons hoteller i godt selskap!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.