18 august 2013

Fattigdommen under Arbeiderpartiet

Folk er pålagt å betale skatter og avgifter i bøtter og spann i dette landet under sosialistene med Arbeiderpartiet, Sosialistisk venstreparti og Senterpartiet, for at staten skal sørge for velferd for landets innbyggere. Men de sørger ikke for velferd for de som trenger av den. De fattige blir skjøvet ut, overlatt til frivillige organisasjoner. Skatten vi betaler som skal være vår forsikring i et "velferdssamfunn", den holder ikke som forsikring. Vi bør kanskje få beholde pengene våre og la være å betale så mye skatt og heller sørge for private forsikringer? Det bør ikke være nødvendig å være tvunget til å oppsøke fattighus for å kunne gi sine barn klær å ha på kroppen og alminnelig bruksutstyr til aktiviteter som er alminnelig eie i "velferdslandet" under Arbeiderpartiet i 2013. AP-staten som stjeler befolkningens penger og svikter oppgaven sin!
Vis ansiktet ditt i valgkampen Kristin Halvorsen (SV) og gjenta dine ord, du som skulle fjerne fattigdommen med et pennestrøk. Folk trodde på deg, du svindlet deg til makt med løgn og bedrag! Drammens Tidende skriver om store innsamlingsaksjoner for å skaffe noe så nødvendig som klær til de små barna våre i samfunnet til første skoledag. Barna som faller utenfor, som ikke får nyte godt av "velferden" vi har betalt inn skatter og avgifter i bøtter og spann til!
En mor til to små på fire og ni år, forteller at hun er glad barna har bursdager når det er sommer, for hun er så fattig at hun har ikke råd å lage bursdagsfest for de. Da slipper hun alle spørsmålen og kan forklare det med at folk er på ferie. To små barn, med en frarøvet amputert barndom. Kan de som er ansvarlige politikere for slike tilstander sove godt om natten? Hvor er empatien, hvor er evnen til å handle?

Jens Stoltenberg og resten av det glisende laget som fronter alle landets sosialistaviser disse dager foran valget bør skjemmes! Skamvett ser ut til å være et fremmedord i de kretser. Politikere, voksne mennesker- som mener seg både studert og kunnskapsrik, er klar over slike forhold, uten å løfte en finger!!
Du som forsvarer denne politiske styringen og kritiserer andre som våger å åpne munnen mot disse maktmisbrukerne, du bør ha såpass vett at du reagerer du også! Men du har det kanskje for godt der du sitter og mesker deg i din egen velstand, godt skolert, med en god trygg jobb, hvor du ikke våger å miste noe av godene dine ved å kritisere de som har lagt til rette for deg, der du i din usselhet lar andre ta kampen også folk du kjenner nyter godt av, - der du er med, og sitter og dømmer andre høyreekstremister, breiviker og annet fandenivoldsk, kun for at de kjemper mot denne uretten og våger å kritisere faensmakta!
Hvem er du, usle menneske? Se deg i speilet og tenk over hvem du er.

Blir du gitt en rose i valgkampen, en falskhetens rose, så knekk den. Tramp på den og vis din avsky.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.