13 august 2013

"Brunskvetting og desinformasjon"

Jeg vil anbefale alle mine lesere å lese denne kronikken på Verdidebatt, som er skrevet av Tore B. Krudtaa, og Trond Skaftnesmo. Krudtaa skriver også på Monsanto.no

Les også hvordan en AP-representant opptrer svært så rasistisk med å si at det er latterlig at Per Sandberg (FrP) går sammen med en mørkhudet fyr i dress når de representere partiet. Kevin Ndungu synes det er latterlig at en mørkhuda person er engasjert politisk i partiet.
Man kan sannelig begynne å rette øyne på hvem som er rasister i dette landet og hvem som driver brunskvetting! Vi har svært mange ressurssterke også mørkhuda innvandrere som er representativ i norsk politikk, også for den blå siden. Dette er mennesker som gjerne bidrar selv i samfunnet, som tar avstand fra gratispassasjerer som er kommet til landet for å stikke sugerøret ned i statskassen med mål om å snylte til sin døende dag. Stortingskandidat Mazyar Keshvari (FrP) etterlyster antirasistene når mørkhudede blir hetset slik. De er tause som østers når det er deres egne som herjer løs med rasistiske tilrop. De bør holde seg for god til "brunskvetting" mot andre, der de fremstår som de største rasister selv.

Se stortingsrepresentant fra Ap kalle FrP for rasister under skolevalgene. Denne er fra 2009:

PS. Jeg kommer til å oppdatere denne tråden med nye linker, så se gjerne innom igjen senere for å oppdatere deg på de faktiske forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.