01 august 2013

I år stemmer vi FrP!

FrP er de høytlønte mennenes parti skriver Aftenposten.
Det er vel ganske naturlig det. Folk med høye lønninger har sjelden kommet til inntektskilden av seg selv, det er det bare storkjefta politikere som har, som er bredere i kjeften enn de er over skuldrene. Se bare til fiolinkassene i AP.

For å gjøre suksess i næringslivet, så må det nødvendigvis både fornuft og forretningssans til, det er slike mennesker som burde vært i politikken. Men de holder hjulene i gang i Norge, skaper arbeidsplasser og vekst. De har ikke tid til tåkepratet i politikken. Da er det naturlig at de stemmer på et parti som fører samfunnsnyttig fornuftig politikk! For min del kan FrP godt skifte ut lederen, som har stått ved roret i partiet i de årene hvor partiet så og si har renset partiet for ekte FrP'ere. Man hyller ikke politikere som tidligere har dolket gode politikeremner i ryggen, der de har gått i spissen og tatt støyten i samfunnet der de har forfektet politikk som lederne i partiet har vært for feige til å fronte selv. Det ser ut til at FrP nå er tilbake på den gamle kursen som Anders Lange la til grunn, og Carl I. Hagen videreførte.


Ønsker FrP lykke til med årets valg!
Oppfordrer mine lesere til å stemme taktisk på de, dette valget, for å knuse AP!

Gir du din stemme til Høyre så blir det ikke annen politikk. Forskjellen på AP og Høyre er så liten at det vil ikke føre til bedre forhold for vanlige folk i landet. Høyre er globalistenes parti som vil ha Norge inn i EU. FrP får bare en sjanse til å vise at de duger. Svikter de med løgner slik de andre partiene har gjort, skal jeg være en av de aktive til å rive de vekk fra makten igjen.


Tiden er inne for å få redelige politikere med både kunnskap og alminnelig sunt bondevett inn i regjeringslokalene, der landet i dag ser ut til å herjes av maktsyke mennesker som aldri har klepet i et fornuftig arbeid i hele sitt liv! Slike kan ikke forstå vanlige folks behov i et samfunn, der de har dyrket seg selv og sitt eget ego hele livet, blinde for de henvendelser folket har gitt de. Nå er det flere av de som har bekjent sine lese og skrivevansker og man kan undre om hvor alvorlig tilstandene er, der det ser ut til at det er lite som er gått inn av informasjonen som er tilgjengelig i medier og henvendelser fra folk.
Storting og regjering er ingen læringsarena eller opptreningsapparat. Der skal folk komme når de har skaffet seg så mye kunnskap og bred erfaring fra samfunnet at de har noe å øse av til befolkningen. Slikt kan man ikke lese seg til på universitetet i statsvitenskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.