01 juli 2013

Eskil Pedersen lyver

"- Jeg er stolt over at vi nå tar steget og arrangerer vår første sommerleir siden 22. juli-angrepet. Men vi frykter ikke at dette vil ta all oppmerksomheten politikken, sier Pedersen til VG.Men det er da ikke sant at dette er første sommerleir som AUF arrangerer etter 22.juli!
I fjor var det sommerleir på Vesleøya ved Fagernes, hvor også Eskil Pedersen deltok. Leder av Oppland AUF, Ingrid Marie Vaag Endrerud gledet seg til fire dager på Vesleøya. Det var forventet at bortimot 100 AUF'ere kom. Det var et alternativ til Utøya, hvor også Norsk Folkehjelp og LO skulle delta. Hvor mange de endte opp meg, vet jeg ikke. Over hele landet ble det arrangert sommerleire for disse ungdommene.
Avisa skrev i fjor at AUF-erne gledet seg til å tilbake til Utøya men at det i fjor ikke var praktisk mulig med leir der. Man kan sannelig undre over hvordan ungdommer kan gledes over å feste og disputtere på et sted hvor flere titalls ungdommer og venner er blitt brutalt drept.

Les også:
AUFs kriminelle yngel


Historisk stoff fra AUF, hvordan de har svindlet Oslo kommune med å trikse med medlemstall. Det ligger mange linker videre i denne linken. På løgn og bedrag er Arbeiderpartiet bygget, hvor ungdommene i ungdomspartiet blir drillet på dette fra tidlig ungdomsår.

Flere sentrale AP-politikere har i sine ungdomsår og unge voksenår vært med på svindel og bedrag i AUF. Anbefaler alle å lese denne artikkelen. På løgn og bedrag har AP bygget partiet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.