27 juni 2013

Tøvet i NAV under Arbeiderpartiet

I nyttårstalen så satt Jens Stoltenberg og så inn i kamera mot hele det norske folk med dådyrøyne og sa "Alle skal yte, og få etter behov." Det er tydelig at dette bare var tomme fraser på årets første dag. Behovene ser vi å lese hver dag i avisene, der det viser seg at de ikke får når behovet er der, selv om de har ytt et langt liv i arbeid og betalt sin skatt med mer og mindre glede.
I dag leser vi om Bjørn Meistad på NRK-nyhetene. Han har kreft og det er ikke mer å gjøre med sykdommen. Han vet han skal dø. Slik man kan forstå ut fra artikkelen så vil han forlate denne jorden i løpet av høsten, kanskje før. Han trenger stell og omsorg, noe kona ønsker å gi han de siste månedene han har igjen. Hun har kanskje også et behov for å være nær, sluttføre livet sammen med sin mann, for å kunne gå videre. Hun har søkt om pleiepenger fra NAV for å kunne ta fri fra jobb de siste månedene han har igjen, men hun får avslag. Kona er sykepleier og jobber turnus. Pleiepenger blir dekket av NAV kun i ukedagene. Har man hørt og lest noe så tullete? Dette er Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiets politikk i praksis. " Alle skal få etter behov..."
Bjørn Meistad og kona har nå et behov Jens Stoltenberg!! Kan du ikke se det!

Må du Jens Stoltenberg en dag måtte svare for din ondskap mot den norske befolkning og bli tilgodesett den varmeste plassen der kjettingene rasler! Det finnes ingen tilgivelse for den slags ondskap mot folk, som er i sin vanskeligste tid mot den dypeste sorg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.