23 februar 2014

Arbeiderpartiet med Helga Pedersens svertekampanje fortsetter

Vadsø Arbeiderparti hadde årsmøte sist onsdag 19. februar 2014.
Det har lenge vært kjent at mange i Arbeiderpartiet og venstresidens politiske krets har vært aktive på nett med å mobbe og plage meningsmotstandere. De verste drittpakker er blitt konstruert om mennesker. Falske beskyldninger og meninger er tillagt mennesker de ikke har, for å latterliggjøres og hånes i samfunnsdebatten. En ny studie som er omtalt i teknofil.no viser at slike mennesker er psykopater.

Arbeiderpartiets nestleder Helga Pedseren ga klar oppfordring til medlemmene i Vadsø AP om å sverte regjeringen. Hennes ord skal ha vært: "– Nå har jeg brukt mye tid på å sverte regjeringen, men det er jo viktig. Og det er viktig at alle bidrar til å gjøre nettopp det, sa Helga Pedersen, med blikket farende over de frammøtte til Vadsø Aps årsmøte." Hun påstår at ordene bare "glapp ut" under talen. Da må man kunne stille stort spørsmål om hvilke oppfordringer hun da kommer til å gi medlemmer i lukkede rom, når hun ikke eier mindre begrensninger i sin oppfordring til hatpropaganda i det offentlige rom med mange til stede.
Vi ser her at du har vært ute før med den slags Helga Pedersen. Linken ser ikke ut til å fungere for alle, men handler om partienes valgkamp og bruk av sosiale medier, der ABC-nyhetene skriver: "– Jeg ble bombardert av twittermeldinger fra fylkessekretærer i Arbeiderpartiet, sier Venstre-leder Trine Skei Grande". Ingen fikk betalt skriver avisen videre. Pedersen fortalte til Oslo Redaktørforening og Presselosjen, som hadde invitert til møte, at Arbeiderpartiet hadde 2000 aksjonister på sosiale medier, som drev valgkamp for dem. 
Man kan få inntrykk av at det er toppen av isfjellet, av råttenskap som befinner seg i kjølvannet av dette kvinnemenneske, som påstår seg å være en representant av folket, blant den øverste ledelse i Arbeiderpartiet.
Jeg er helt sikker på at medlemmene til AP forstod hva du mente Helga Pedersen, vi som har vært i opposisjon til Arbeiderpartiet har erfart de smertelig i debattfeltene. Du sier til ditt forsvar at du og dine medlemmer selvsagt skal være skikkelige og redelige. Nei, godeste Pedersen, slike dyder eier ikke dere i Arbeiderpartiet! Dere opptrer som fandensmakta selv der dere herjer løs med mennesker, og den oppfordringen du der ga dine medhjelpere med sterke psykopatiske trekk, det er å helle bensin på bålet til disse i kontruksjon av enda flere skittpakker.

Det kommer en dag at vi alle skal gjøre opp for våre gjerninger på jorden. Må du Helga Pedersen bli tilgodesett en av de varmeste plassene der kjettingene rasler for den djevelskap du har, og oppfordrer til, som dine medlemmer sluker, som en slenger et kjøttbein til kjøtere! Du er ikke verdig tittelen politiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.