06 februar 2014

Sosialistenes lik ramler ut av skapet

Denne blogg skrives som en oppfølger til "Sakene som Arbeiderpartiet ikke vil du skal se". Vi har sett hvordan den sosialistiske regjeringen har sendt pengene til befolkningen ukritisk ut av landet, samtidig som de har tynet store etnisk norske grupper her hjemme i Norge. Syke og gamlehjem har måtte spare på bleier til de gamle, eldre som ikke er blitt hjulpet ut av sengene før langt ut på dagen. Skoler som ikke har nok lærere til å ta seg av alle ungene med utfordringer, økende fattigdom, der folk ikke makter de daglige utgiftene til livsnødvendige ting. Syke som ikke har fått behandlingen de trenger. En psykiatri i krise.
Kan vi håpe at flere tør å åpne munnen og fortelle hvordan ting har fungert innen statlig og offentlig sektor, nå som meningsdiktaturet er fjernet fra makten? Kan vi håpe på at den norske pressen begynner å dekke de store sakene, som uheldige koblinger mellom finanseliten i landet og de norske domstolene? Kan vi håpe på en redelig presse som tar sitt ansvar som folkeopplysere og  presenterer gravende journalistikk, eller må bloggere presse frem sannheten om det som skjer i maktens mørkeste kroker i dette landet? Den materie som journalister og redaktører ikke tør røre ved i frykt. Frykt for hva? Hvem styrer Norge?

Aftenposten (06.02.14) har snakket med tidligere veivesentopper som forteller at en vei som var planlagt i 9 år plutselig ble skrinlagt. Flere involverte i veibyggingen forteller at de har vært endel av et norsk veibyggingssystem med kostbare svakheter. Håpløs lang saksbehandlingtid, politiske prosesser som har forsinket arbeidet, manglende disiplin i veivesenet, beslutningsvegring der sakene ble gitt mulighet til å komme opp igjen, gang på gang, er noen av det de forteller.
Lappverksarbeidet ved utbyggingen av E18 i Østfold og Follo kunne de spart ca en milliard kroner på.
(Aftenposten slår plutselig om åpne artikler til betalingsartikler så linkene ramler plutselig ut.)

I Norge så er det en kanossagang hos NAV for å få hjelp om man kommer ut for permitteringer eller arbeidsledighet. Det skal dokumenteres flere år og måneder tilbake for å få økonomisk hjelp i vanskelige livssituasjoner. Nåde den klient som mangler et bilag, da rykker man tilbake til start, bakerst i køen. Annerledes er det for den som er rumener. TV2 skriver om en 24 år gammel rumensk stasborger uten oppholdstillatelse eller arbeidstillatelse i landet, som får sosialhjelp. Han møtte bare opp på NAV-kontoret i Oslo og ba om penger. NAV skriver i sitt vedtak: "Søker er en enslig mann fra Romania uten oppholds- eller arbeidstillatelse. Han har meldeplikt til Sentrum politistasjon i Oslo i påvente rettsak. Han har ingen inntekter, rettigheter eller arbeid og søker penger til mat. Da han til nå bare har fått matpengesats 100 kr pr dag søker han også om månedskort, lesebriller og vinterjakke". Mannen har fraktet romfolk til byen og tvunget dem til tyveri og tigging, og er siktet for menneskehandel.
Tre dager etter at han ba om hjelp fra NAV fikk han den gledelige meldingen fra NAV "Du får oppjustert støtten til full livsoppholdssats, det vil si fra 100 kr per dag til 6068 kr per måned".
Normen er forøvrig langt over den norm som gjelder de fleste andre steder i landet. Hvor mange flere utlendinger er det som har fått slike gavepakker fra den norske stat, betalt av skattebetalere i landet som er blitt pålagt enda flere skatter og avgifter for å dekke opp sosialistenes gavmildhet mot alle andre enn etnisk norske? Betal din skatt med glede...

En nordmann med utenlandsk opprinnelse sitter fengslet i Los Angeles. Han har flere ganger bedt utenriksdepartementet om hjelp, men hevder de bryr seg ikke og har ikke peiling på jussen de er satt til å forvalte i utlandet. De er opptatt av å ha høy levestandard og bruker skattepengene på å kjøpe seg luksusbilder. Han undres på hvorfor den norske stat betaler så mye til norske diplomater som ikke kan jobben sin. Han mener det er sykt og at diplomatiske kanaler suger heftig. Han sier til NA-24 at han vet om flere korrupte statsledere i Norge, som går helt til toppen. Han begrunner det med at han har vært på toppen en gang selv. Han vil offentliggjøre navn og det han vet når han er ute av USA. Det hevdes han kan bevise det han snakker om. Kan det være at denne saken blir brukt som en spydspiss inn i maktens korridorer, som får flere lik til å ramle ut?...

Fra 2007 til 2013 har politiets henleggelse av anmeldte saker steget med 92% (fra 2338 til 4505 saker), skriver TV2. Samtidig har anmeldelsene gått ned siden 2011 tross at politiet har fått 800 flere ansatte de siste to år. Man kan lure på hvor de ressursene ble satt inn. Det kan se ut som folk har gitt opp å anmelde straffbare forhold, da de vet at sakene blir henlagt. Manglende saksbehandlingskapasitet skriver de som årsak. Hvordan er det mulig spør jeg, med så mye tilførte ressurser. Stadig kan vi se politi ligge langflate etter veiene å skrive fartsbøter. Blir de ansatte brukt på mest hensiktsmessig måte? Riksadvokaten mener tallene er bekymringsfulle. Mer bekymringsfult er det at den makt han selv tilhører ikke gjør nødvendige grep. Hvem er det som ikke ønsker at sakene skal bli oppklart? Hvem er det som ønsker dette kriminellet kaoset i landet? Kriminalitet som brekkstang forå bryte opp eksisterende samfunn. Et samfunn i oppløsning lar seg lettere okkupere og trekker fokuset vekk fra maktens korridorer.

Nationen skriver 19.02.14 at næringsministeren, Monica Mælan (H) vil rydde opp i statlige selskaper der 79 av nær 300 styremedlemmer i de statlige selskapene på Næringsdepartementets liste har partibakgrunn. 

Jan Egeland, generalsekretær i Flyktningehjelpen tror ikke vi har hatt en så stor militær eller sivil investering som har gitt så minimale resultater som i Afghanistan. Norge har brukt nesten ti milliarder kroner i militære utgifter, i tillegg til over bortimot 7,6 milliarder kroner på sivil bistand. Problemene startet under Bushs styre da det ble bestemt at NATO, som ikke hadde peiling på statsbygging i islamistiske stammesamfunn, skulle ta styringen i Afghanistan. Det var feil å tro at vestlige militære kunne drive lokal distriktsutvikling der. Han sier at det ble brutt med det gylne prinsipp om å skille mellom militær og politisk virksomhet på den ene siden og uavhengig humanitært arbeid på den andre.
Utenriksminister Børge Brende sier at Norge har forpliktet seg til å bidra til stabilisering og utvikling i Afghanistan også i årene som kommer.
Nå bør vel den nye regjeringen begynne å se nærmere på hvilke forpliktelser de har overfor det norske folk, heller enn å frelse verden der ute, mens de selv begår lovbrudd mot eget folk. Globalistene som tapper Norge og det norske folk for midler. Opplysningene er hentet fra Dagbladet.

Europaminister Vidar Helgesen (H) ser ut til å være av samme ulla. Grafser til seg av folkets bistandsmidler uten blygsel. Han mottok penger av bistandsorganisasjonen til personlig boliglån. Milliongevinsten beholdt han selv, skriver NRK. De vet å sko seg kameratene i den politiske eliten. Hva ville skjedd om en meningmann forsynte seg så frekt av eksempelvis NAV's pengepott? Gud hjelpe den!

Sosialistenes diskriminering av det etniske norske folk er avslørt. NAV ved sosialtjenestene opererer med to forskjellige satser, en lav sats på sultegrensen for etnisk norske, og bortimot det dobbelte for innvandrere. Dokument som er kommet meg i hende fra NAV i Alta viser klare tall.

"Enkelte Frp-ere og noen Høyre-folk fikk morgenkaffen i vrangstrupen etter å ha hørt Brende prise SV-forgjenger Erik Solheim. Brende var enig i alt, ble han sitert på i Adresseavisen." - skriver Aftenposten. At Adresseavisens redaksjon er blodrød, det vet man fra før. Kan man stole på en avis som leverer så store vrangforestillinger til lesende befolkning? Antall land som mottar norsk bistand bør ned fra 112 til mellom 20 og 40, er det Høyre vil. Det stemmer vel ikke overens med Adresseavisens fremlegg i hele tatt. Man kan spørre om journalisten har skrevet presentasjonen i fylla etter en tur på byen, for edruelighet er det ikke i det som ble skrevet.

Etterslepet på infrastrukturen i vann og kloakknettet er nå gitt. Overslag er gjort og etterslepet fra Arbeiderpartiregjeringen er på svimlende 490 milliarder. Det mens det norske folks penger har blitt sluset ut av landet i strie strømmer. Her i eget land har Stoltenbergregjeringen og forgående sosialistregjeringer knapt brukt penger på vedlikehold og oppgradering. AP's finansminister Sigbjørn Johnsen var mest opptatt av "pææææng på bok". Man trenger ikke være økonom for å skjønne at det ikke er sparing og investering, når man sylter ned kostnadsdrivere til etterkommerne. Vanskjøtsel og hasardiøs bruk av befolkningens penger er det!*************************************************************

Adresseavisen skriver 9/8-14 om avsløringer der flere norske politikertopper har vært KGB agenter. Avsløringene kom etter at Mitrokhin-arkivet som ligger i Churchill College i Cambrigde i England ble åpnet, i juli i år. De burde legge til hvilken partitilhørighet disse landsforrædere har hatt. Den som har lest seg opp på svinmakta i AP, vet at det er Arbeiderpartitopper. Boken ved skjermdump under ble stanset fra utgivelse av nettopp AP i Norge. Her kan redaktør Blix og journalist Knut Okkenhaug i Adresseavisen virkelig jage frem troll, der de to tarvelige avisfolkene har en politisk agenda langt høyere enn faglig journalistikk å presentere befolkningen i den blodrøde Adresseavisa. Steklov, Juris, Martin, Rich, Mono.. ja, hvilke kallenavn hadde de andre? Du Knut Okkenhaug, som blir tildelt stor spalteplass for å jakte og henge ut "troll" i Adressa, dette er vel noe for deg? 


********************************************************

 Løgnerne! På lovnad og løgn svindlet Stoltenbergregjeringen til seg makt. Freidig og stor i kjeften stod de på valgpallene og øste ut lovnader til folket. Som det skulle skinne av eldreomsorgen, og fattigdommen skulle fjernes med et pennestrøk. Kristin Halvorsen breiere i kjeften enn hun er over skuldrene. Som det skulle skinne! Hva fikk de gjort annet enn ugang mot befolkningen og landet, annet enn å begunstige seg selv og hverandre, disse kameratene? De snakker om netthets!

Les hele saken på Nrk.no her.

Det er et stort problem med sexuell trakassering innad i Arbeiderpartiet skriver NRK.no.Så blir de beskyldt for å være "Breivikinger" de ofrene fra terroren på Utøya, som vil få gransket pengebruken i kommunene, der kommuneledelsen har brukt pengene som skulle brukes til tiltak for ofrene på helt andre ting enn de er ment. Snakk om å sko seg på tragedier!Denne bloggen oppdateres fortløpende fremover, så se innom igjen om en tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.