13 august 2015

Valgkampen går...

Hør ikke på hva de sier, se hva de gjør!


Mens folk er opptatt av kulturverdier og propaganda som pressen serverer, for å holde fokus vekk fra landsforræderiet styresmaktene holder på med disse dager, inngår regjeringer og Storting hemmelige avtaler som fører makten ut av landet bak befolkningens rygg. La det ikke skje! Konfronter lokalpolitikerne i valgkampen, hvor de står i forhold til TISA. (Tar jeg ikke mye feil, så står de med fårete blikk og vet ikke hva du snakker om, spesielt de i Arbeiderpartiet, som gjerne kjører inn psykisk utviklingshemmede på sine stands, for å stagge publikum. Hvem har vel samvittighet til å snakke hardt til en psykisk utviklingshemmet, eller med en slik ved siden av? Slik utspekulert driver AP sine valgkampboder. Sannheten om deres politikk skal forties.)

Regjering og Storting er ansatt av befolkningen i et demokratisk styrt land. Norge fremstår som demokrati. Her er det blitt omformet til et "partikrati"
Hvilke ansatte ledere i bedrifter ville hemmeligholde visjoner og arbeid for sine bedriftseiere? Slike ledere ville blitt sparket på dagen og svartelistet i næringslivet! Hvem vil vel ha falsknere og forrædere i sine bedrifter, som jobber mot eierens mål for bedriften? Det er det som skjer i AS Norge nå, der befolkningen er aksjonærer og eiere.

TISA (Trade in Services Agreement)

Dette kan bare skje, om folk sover. På tide å våkne og ta samfunnsansvar. 
DINE barn skal leve videre etter deg her i landet.


Jeg oppfordrer befolkningen til å etablere bygdalister og stemme inn partiuavhengige politikere. 
Partikratiet på tvers av partifarger er en og samme makt. Før befolkningen innser dette, blir ingen forandringer i dette landet. Befolkningen er mer gjeldstynget enn noen gang i norsk historie. Det samme er kommunene landet over. Folkets penger føres ut av landet, og natur- med matressurser like så.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.