02 november 2015

Tilbakemelding fra en illsint lærer fra Arbeiderpartiet i Herøy

I kveld var jeg innom meldingsboksen på Facebook. Jeg oppdaget at det lå en melding under fanen som heter "Annet". Det er lett at det lurer seg inn en melding der iblant som jeg ikke oppdager før det er gått noen dager. Som det gjorde nå. Det var en melding der fra en dame som heter Trine Ingvaldsdotter Garnes. Hun var tydeligvis vred. Meldingen var skrevet tirsdag, 27.11.15, klokken 22.20, som man ser av skjermdumpen av meldingen.


Som det viser av skjermdump under, så spør jeg henne hva hun finner skammelig. Jeg har aldri hilst på damen før, og vet heller ikke hvem hun er, så jeg ønsket å vite hva hun fant skammelig, der hun ikke refererte til noe konkret. Det er jo for seg hyggelig å lese at hun finner meg både voksen og oppegående. Men hun påstår jeg legger store mengder energi i å spre usannheter og skremselspropaganda om medmennesker.
Jeg vil påstå jeg er veldig rask på tastaturet så jeg bruker ikke så mye energi på å få skrevet ned noen ord. Hadde maskinskriving i valgfag på ungdomsskolen og gikk ut med "S" i det faget, så fingrene løper lekende lett, når jeg vet hva jeg skal forfatte. Jeg må vel innrømme jeg har stor interesse av å lese nyheter også, og er samfunnsengasjert.
Det er greit at det finnes mennesker som ikke liker det jeg skriver eller publiserer, oftest publikasjoner med mine kommentarer til de. Vi har ytringsfrihet og den gjelder alle. Jeg vet at jeg skriver direkte og kontroversielt mange ganger. Mange ganger provoserer det. Det er fint om folk lar seg provosere, for da søker de ny informasjon. Ofte må den synke inn, og folk søker mer og andre kilder. Det er bare død fisk som flyter med strømmen!
Trine Ingvaldsdotter Garnes, som forøvrig står som nr. 29 som listekandidat på Arbeiderpartiet i Herøys liste for 2015, påstår jeg sprer usannheter og skremselspropaganda om medmennesker.
Virkeligheten begynner å bli skremmende her i landet, som ellers i Europa og resten av verden. Skal vi stikke hodet i sanden som strutsen, og ellers synge "Deilig er jorden" disse dager, og late som vi ikke ser?


Så jeg spør henne hva hun finner usant. 
Jeg fikk ikke noe svar på det, bare en ny skyllebøtte om at jeg ikke var medmenneskelig og at jeg har et forkvaklet syn. (Jeg bruker riktignok briller, med de er det da riktig styrke på.)
Denne læreren som jobber i Herøy kommune og ved Folkeuniversitetet i Midt-Norge, skriver EOD... til slutt. Jeg vet ikke hva det betyr. Jeg spurte henne så om det, men da koblet hun ut og blokkerte meg.
Når man påstår at folk skriver usant så er vel det det samme som å beskylde noen for å fare med løgn? Å bli beskyldt for å fare med løgn liker jeg ikke, så jeg søkte opp telefonnummeret til lærerinnen for å få vite mer hva hun mente. Jeg satte telefonen på lydopptak for å være sikker på at jeg ikke gikk glipp av noe.
Jeg spurte om jeg hadde kommet til Trine Ingvaldsdotter Garnes da hun svarte, og det kunne hun bekrefte, så jeg presenterte meg med Ann Tove Buklev. Jeg henviste til meldingen og spurte i en vennlig tone hvor jeg har skrevet usannheter, - noe jeg tolket som at hun beskyldte meg for å være en løgner. Hun påstod jeg hadde manipulert det jeg postet av tall. Jeg spurte så om det var tallmaterialet fra NAV- i Finnmark. Jeg fikk ikke noe klart svar, men fikk forståelse for at det var det. Jeg spurte om hun som lærer ikke hadde lest linken som lå ved, som viste kilden til der tallene fra skjermdumpen var hentet fra. Hun spurte om det var noe jeg skulle bruke for å anmelde henne og var tydelig opphisset.
Så vel ikke noe grunnlag for anmeldelse. Å bli skjelt ut kan jeg tåle, men jeg liker å vite grunnen når først folk skal tømme magen sin ut over meg og beskylde meg for å fare med usannheter.
"Sitt der bare i rødvinsrusen din" - smelte hun til på nordlandsk dialekt før hun slengte på røret til meg, etter at jeg sa at jeg hadde telefonen på lydopptak.


Link til siden hvor skjermdump er tatt fra

Skjermdump av profilen til Trine Ingvaldsdotter Garnes per 02.11.15 kl. 21.00. Så er det ingen tvil om hvem messengermeldingene er fra. Se samme bilde av henne som barn.PS. Jeg synes rødvin smaker fælt, så det drikker jeg ikke, og ikke liker jeg følelsen av rus heller, så jeg drikker stort sett te og kaffe, for den som måtte lure. Men kanskje var Trine Ingvaldsdotter Garnes på fylla i kveld, hva vet vel jeg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.