09 oktober 2015

Skjevdelingen av pengene i landet og Europa

Det henger en tristhet over landet...

Jeg anbefaler alle politikere og lesere å se denne dokumentaren, som viser den vanvittige skjevdelingen av pengene her i landet og resten av Europa. Dokumentaren er veldig lettfattelig og opplysende suveren! Den er så bra at jeg vil anbefale lærere i ungdomsskole og videregående skole å bruke den i samfunnsfagtimene. Den blir tatt av eteren på NRK 24. oktober, så det er viktig å få sett den før det.
Som jeg tidligere har oppfordre folk til gjør jeg det igjen. Ta ut alle sparepenger fra bankene, slutt å lån penger, kvitt dere med kreditter og klipp i stykker kredittkort. Handle varer og klær norskprodusert av enkeltstående bedrifter som ikke tilhører kjeder. Det samme med utesteder og kaféer, bruk privat enkeltstående utesteder og styr unna de store kjederestaurantene. FORBRUKERMAKT!

https://tv.nrk.no/program/KOID22002815/kapital-russell-brand-keiserens-nye-klaer

Denne dokumentaren burde vært vist i samfunnsfagtimene i alle ungdomsskoler og videregående skoler. Med tanke på det store frafallet i videregående skoler. Hvorfor skal ungdom ta utdanning, der de går ut og starter livet som gjeldsslaver til denne finansmafiaen som blir så tydelig synlig i denne dokumentaren? Ungdommene ser det, men kan ikke nok om banksystemet og finansverden til at de forstår hvor frustrasjonen kommer fra, og sette ord på det. De ser bare at noe er fullstendig galt og urettferdig.  I denne dokumentaren ligger svaret på det store frafallet i videregående skole, etter min syn!Vil man søke videre så google "Fractional bankingssystems". Finner også mye på youtube.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.