31 desember 2020

"Pandemien", med friske smittede mennesker.


For få år tilbake (2009) endret WHO (Verdens helseorganisasjon) definisjonen av en pandemi. Det med å fjerne at det måtte være x-antall døde, om man skulle kunne benevne en smittsom verdensomspennende sykdom for pandemi. Om covid-19 hadde vært før den lovendringen, så ville ikke mennesker i samfunnet merket at det var coronavirus i omløp. Det er nesten ikke dødelighet av viruset. De aller fleste har dødd MED corona, og av underliggende sykdommer. De fleste døde så gamle at de allerede stod med en fot i grava. Gjennomsnittlig gjenlevende liv når eldre kommer i sykehjem, er to år i Norge. De samme mennesker ville dødd av en helt vanlig influensa, som kommer hvert år. Nå flyr folk rundt med munnbind, og avstår fra å være sammen med sine barnebarn og eldre familiemedlemmer, av et skapt hysteri, som virker grenseløst. 
Folk bør begynne å tenke, og slutte å la seg skremme. Nå har det være kjørt covid-19 propaganda fra statskanalene 24/7 som mitraljøser mot befolkningen for å skape skrekk og gru, siden dette ble kastet ut som "plandemi" (planlagt pandemi) i mars -20. Folk løper rundt som vettskremt høns, uten å stille kritiske spørsmål til noe som helst av det man blir beordret.

(https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/nA9Ela/vaksine-rush-i-farmasibransjen-saa-mye-eier-oljefondet) 
(Legger inn tekst i link, da en del sider flyttes på av ukjent grunn, i nettavisene.)

 Oljefondet eier også aksjer som tilsvarer ca 930 milliarder kroner i selskaper som leverer coronatester og annet utstyr til helsesektoren. Tenk da på omsetningen av munnbind og antibac disse dager! 

E24 har gjort en gjennomgang av fondets aksjebeholdninger. Ved årsskiftet satt Oljefondet på over 150 milliarder kroner i aksjer i noen av de store selskapene som jobber med coronavaksiner, inkludert Pfizer, Astra Zeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Merck og Moderna. Av dette utgjør Pfizer-aksjene en beholdning på nær 20 milliarder kroner.
Per 30. juni  hadde fondet plassert omtrent 13 prosent av aksjene sine i helseaksjer. Noe som tilsvarer rundt 930 milliarder kroner. Helseaksjer var dermed fondets fjerde største sektor etter finansbransjen, teknologiselskaper og industri. - skriver E24.

Kan noen tenke seg til hvor mye Oljefondet får i avkastning på de aksjene, når hele verdens folk skal vaksineres to ganger, og med alt forbruket av antibac og munnbind, som oljefondet tjener penger på? 
Hvordan blir coronaregnskapet til Erna Solbergs globalistregjering, når avkastningen på de aksjene siger inn, opp mot de milliarder som er brukt på nedstengningen av landet? Kan det være de går ut med gevinst, og globale multinasjonale selskap innen legemidler gjør århundrets business? "Plandemi" - planlagt pandemi. Jeg venter på at noen av økonomene i finansavisene tar det regnestykket og presenterer det befolkningen.
Dette handler nok om penger! Store penger! Børs og Big Pharma! Bruk vettet og skaff dere informasjon, og begynn å still dere selv kritiske spørsmål til hva dere er med på!
Mange har trolig fått spørsmålet i skolen, i historietimene om krigshistorien: "Hvordan kunne Adolf Hitler få med seg så mange mennesker inn i nazismen, og utføre alt han gjorde, med så massiv oppslutning i folket?"
Det er det samme som skjer nå, med denne "plandemien". Folket springer ukritisk inn i denne coronafeberen som rir landet til det sykelige. En pandemi av galskap, der folket har gått fra vett og forstand.

For det nye året ønsker jeg at mange flere mennesker begynner å tenke selv, og stiller kritiske spørsmål til det myndigheter og offentlige maktpersoner gjør, og beordrer menneskene i landet. Søk, og les mer utenfor den statsfinansierte pressen, som er globalismens tjenere. Slutt å påstå konspirasjonsteorier, til saker og stoff dere ikke har kunnskap om. Vær nysgjerrig, les og vær kritisk til kilder!

Ønsker alle mine lesere, og følgere på Facebook, 
et riktig godt og opplysende nytt år!

Jeg har også konto på den sosiale plattformen MeWe. 
Har du sett innom siden med live-sendinger til Alternativ Media på Facebook? 
Der er det mange interessante tema som blir tatt opp og debattert. Anbefaler spesielt å se sendingen med Aavitsland fra FHI og lege Fosse, som blir intervjuet om temaet covid-19. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.