22 juli 2009

I adresseavisen av 22.07.09 står skrevet, uttalt av:
boliganalytiker Gunn Helen Øye i Prognosesenteret og advokat Thore Eithun Helland i Huseiernes Landsforbund:
"Kvinner bestemmer huskjøp i dag, men nå er det på tide at menn tar kontrollen. Kvinner bestemmer for mye og henger seg opp i bagateller, mener Huseiernes Landsforbund."

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article1354986.ece

En kan jo lure på om disse to "krøsuser" er Huseiernes Landsforbund i sin helhet, eller om det er bare noen villfarne uttalelser, etter å ha sittet for mye og snurret på sine stoler foran pc'n i sin yrkeskarriere. En tur ute i samfunnet og fått sjekket opp kunnskapsnivået og den praktiske sansen på dagens menn, ville kanskje vært smart, før man kom med slike tåpelige uttalelser.

Hvor er de mannfolkene som har såpass motorikk og praktisk sans at de er i stand til å klatre i en stige, for å se tilstanden ved en takrenne? Og ikke minst i stand til å brekke ut en planke, for så å hamre på plass en ny? I nåtidens datatid, så finnes det knapt mannfolk som innehar evnene til det menn tidligere kunne, og utførte! Menn med tynne armer og så fin hud på hendene at de kan sammenlignes med en babys, i mangel på deltakelse i fysisk og teknisk arbeid!
Nei, hold disse "spaghettiguttene" unna boligkjøp og avgjørelser som krever praktisk vedlikehold og handling, sier nu jeg! Ære være bondeguttene, som har lært noe praktisk i livet, men de er gjerne utrustet med gård og kjerring selv!
Likestillingen har gjort menn flest til måssadotter som ikke evner å ta i et tak av gammelt realt mannfolkarbeid! En kvinne kan ikke gjøre seg til idiot for at en mann skal føle seg som mann.
- Som i dette tilfellet burde tatt ansvaret for boligkjøp iflg HL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.