25 juli 2009

Voldtatt som 8 åring, utstøtt av familien.

I VG-nett i dag så står det skrevet om en 8 år gammel libanesisk jente i Amerika som er voldtatt av fire gutter. Normalt så ville familiemedlemmer, som mor og far, beskytte sin datter med all sin foreldrekjærlighet i et slik tilfelle. Hjelpe sitt barn etter en slik traumatisk opplevelse! Men de libanesiske foreldrene støter heller fra seg sin skadde datter og mener hun har brakt skam på familien. I artikkelen så skylder de bedrevitende på et regime de har flyktet fra, hvor kvinner er underdanig og likestilling et fremmedord.
Men nå lever vi i vesten! Når en mor, uansett hvordan hun har det og er blitt oppdratt.. støter vekk sin datter i et slikt tilfelle... så kan ikke jeg som mor og selv kvinne, greie å se på et slikt hunnkjønn som et likeverdig menneske. Kultur eller ei, vi er mennesker og oppfører oss ikke som usiviliserte dyr!
En annen kultur, hvor menn ser på kvinner som laverestående. - Hvordan skal man greie som kvinne å se på de libanesiske, og andre menn fra østblokkland med et slikt forkvaklet kvinnesyn, som mennesker i sin helhet med respekt? Denne kulturen passer ikke inn her i Norge. Hverdagen med å "dressere" disse Østens menn i arbeidsliv og samfunnet i sin helhet, preger miljøet så negativt at det er med på å ødelegge Norge som kulturnasjon!
Er det genetiske feil, som gjør at slike mennesker ikke evner å vise omsorg for sine barn? Noen kaller det rasisme. Jeg kaller det sunt vett, å sette spørsmål ved galskapen!
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=564565

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.