23 januar 2010

Resultatet av skolering?

"Mer utdanning vil få ned sykefraværet og antall uføretrygdede, mener kunnskapsminister Kristin Halvorsen (SV). Hun er ikke i tvil om at det er sammenheng mellom utdanningsnivå og sykefravær."
Det er jo ikke overraskende at en slik idiotisk påstand kommer fra en "skolert sosialist". De har vel knapt klepet i fysisk arbeid , eller gjort et dagsverk utover å prate tull i folk! Finnes det en sosialist som har betalt inn mer enn denne har hentet ut fra samfunnet?
Norge kan aldri drives av kun administrasjon og ledere. Noen må utføre det fysiske arbeidet som kreves i et samfunn også.
Hvor mange er det som jobber rundt om i serviceyrker i dette samfunnet; - butikkansatte, helsearbeidere, hotell-restaurantansatte, ansatte i renholdsverket, renholdere, for ikke nå nevne produksjonsarbeidere! Hva er nødvendigheten av at disse menneskene lærer om Ibsen, Wergeland, infrarød stråling eller polynomregresjon, om de ikke har personlig interesse av fagområdene? Disse som utfører de jobbene som ikke krever videregående utdannelse, vi er avhengig av dem! Mange av de har knallharde fysiske jobber, som ofte fører til belastningsskader, derav kommer høyere sykefravær for endel av disse yrkesgruppene også. Man kan også nevne kommunene hvor de ansatte går på deltidsstillinger, hvor de aldri kan planlegge sin hverdag, for de er nødt å rykke ut på kort varsel for å greie og overleve økonomisk! Stadig psykisk stress for hvordan de skal kunne få inntekt nok til å forsvare sine utgifter. Dette er med på å ødelegge helsen til folk over tid! Psykosomatisk stress, heter det visst på fagspråk.
Man trenger ikke være rakettforsker for å resonere frem til minimum av fornuft! Sosialister, de evner ikke å tenke en selvstendig tanke, uten å slå opp i en bok, hvor en eller annen med "utdannelse" har skrevet hva de skal tenke og mene!
Disse "skolerte" må vel kunne evne å snakke et språk som alle forstår? Stoppe med dette jålete, "kodespråket" av hersketeknikker, for å heve seg selv over arbeideren i samfunnet. Hadde Halvorsen og resten av de sosialistiske politikerne besittet halvparten av fornuften som en mindre skolert arbeider har, så hadde det trolig ikke vært så stort sykefravær i Norge!
Idiotien lenge leve! Og dette skal styre landet!?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.