17 august 2014

Edderkoppen og gjeldsslaver av "staten"

Staten er der for oss, får vi så ofte høre. Betal din skatt med glede, for staten sørger for alt du trenger når du har behov for det. Ja, det blir barn og unge oppdratt til å tro. Endel voksne lever i den troen fremdeles, at det er slik. Men slik er det jo ikke. "Staten" får aldri nok, den er som et umettlig uhyre, som er etter deg og forsøker å tyne deg for mest mulig, alt den kan! "Staten", det er oss det, oss befolkningen påstår mange i politikken. Men om vi var "staten" hvorfor drives det da slik selvpining, hvor folket setter seg selv i gjeld til langt over pipa, på slik måte at man ligger søvnløse om natten, krangel i ekteskap om de økonomiske forholdene til familien, samlivsbrudd følger ofte på grunn av trang økonomi. De fleste voksne som har hatt noen økonomiske forpliktelser gjennom årenes løp kjenner til ordtaket: "Når krybba er tom bites hestene." De unge i dag har trolig erfart også at både de selv og foreldre blir vanskeligere å ha med å gjøre, om de stadig er blakk og ikke har penger til å delta på noe som helst, eller aldri kjøpe noe tiltrengt nytt. Være seg klær eller utstyr til fritidsaktiviteter og penger man trenger i slik forbindelse.

Vi betaler 28% i personskatt på lønnen vi får når vi jobber. Litt skatt må alle bidra med i landet, slik at vi kan opprettholde sykehus, politi, skoler, bygge og vedlikeholde veier, sørge for infrastruktur som fører vann og strøm inn i boligene vi lever.
Men "staten" nøyer seg ikke med de 28 % som bidrag fra borgerne i landet. Den vil ha mer, mye mer! Arbeidsgiveren har også betalt skatt til denne "staten" for at du jobber for han. Arbeidsgiveren betaler rundt 14 % i arbeidsgiveravgift til staten i tillegg, til de 28% som staten allerede har krevd inn. Den vil ha alt den kan grafse til seg. Du som borger i landet skal ha igjen bare så mye at du akkurat er fornøyd og ikke klager. De som eier mye, de krever å ha mye mer enn den som har lite. Derfor lar "staten" disse få ha mer, så de ikke klager. De som eier mindre, de tør ikke rope så høyt som de som har mye. Derfor flår "staten" disse først. De fattige får ha igjen akkurat nok til at de kan greie seg. Helst sørger "staten" for at folk har så lite igjen at de må låne penger i bankene. På slik måte kan "staten" tyne enda mer penger ut av folk. De fleste mennesker strekker seg veldig langt for å betale tilbake det de låner. Det ligger i stoltheten til folk, at man skal gjøre opp for seg. Gjør man ikke opp for seg med bankene så blir man sett litt ned på av resten av samfunnet. Det er de uskrevne moralske regler som gjelder slik.
Staten vil som skrevet over, ha enda mer. Den vil ha 25 % på alle varer du kjøper og nesten alt du forbruker.
Når du har igjen 72 prosent av lønnen din etter personskatt, så må du betale høye renter til banken på lån du har av disse 72 prosentene du har igjen av lønnen. Den norske bank, skal ikke den være folkets bank?
Staten vil også ha 25 % i merverdiavgift på omtrent alt du kjøper for den 72 % av lønnen du har igjen. Da har du igjen bare 47 % av lønnen din.
Men "staten" nøyer seg ikke med å grafse til seg 53% av lønnen din, den vil ha mye mer!
"Staten" har funnet på at den vil tyne deg for enda mer av det du tjener og erverver deg, så den har laget regler så den kan stjele mye mer fra folk som jobber og bor i landet her. Den har funnet på noe som heter: eiendomsskatt, formueskatt, vannavgift, renovasjonasjonsavgift, tv-lisens (det er bare for å eie et TV-apparat). Regner man med alle ekstraskatter som slike avgifter er, så har "staten" grafset til seg rundt 70 % av lønnen du tjener. Det er vanskelig å tenke seg? Mange tenker ofte ikke så grundig over hvor pengene forsvinner, bare man har igjen til mat og livsopphold. Vi er blitt så vant til at "staten" skal ha sitt.
Men den nådeløse innkrevingen fra "staten" stopper ikke der. Det grådige uhyret krever også at du må betale mye penger for å kjøre på denne "statens veier". Uhyret har kalt det for bompenger. Det har "staten" bestemt at du skal betale, selv om befolkningen allerede har betalt inn skatt som heter veiavgift, som er langt over det som denne "staten" bygger og vedlikeholder veier for.

Så hvem er denne "staten", som mange politikere mener er deg og meg, der de villig, nærmest sprengkåte mater dette uhyret, daglig. Det kan virke som at mange av politikerne plages om de ikke får laget store nok porsjoner å fóre dette umettelige Dyret med. Hvem er de? Hvilken kunnskap har de? Vet de hvem de mater?

Bildet tatt fra ukebladet Hjemmet, utg. 34 -14, s. 90

Denne "staten", det umettelige Dyret stopper ikke med å grafse til seg der. Har man barn som er i ferd med å flytte for seg selv, og kanskje skal gå skoler og trenger et rimelig sted å bo under skolegangen, så er det noen foreldre som har penger til å kjøpe en ekstra liten bolig som barna kan bo billig i. Det for å hjelpe sine barn, så de ikke sitter igjen med så mye gjeld etter endt studier. Men det skal ikke "staten" ha noe av! Der har den funnet på enda en skatt, så de unge ikke skal greie å komme seg rimelig gjennom studietiden. Der har "staten" funnet opp noe som heter fordelsskatt! Om en datter får leie en liten leilighet som foreldrene har kjøpt, for et par-tre tusen i måneden, så har "staten" bestemt at datteren skal betale markedspris for å leie boligen som foreldrene har kjøpt med ærlig tjente penger. Siden de færreste foreldre krever slike summer av sine barn, der de gjerne vil hjelpe de om de kan, så har "staten" bestemt at datteren skal betale fordelsskatt av mellomlegget. Det vil si, om datteren betaler tre tusen til sine foreldre i husleie, der tilsvarende leiligheter i nabolaget har en leiepris på ti tusen, så har "staten" bestemt at datteren skal betale skatt av de syv tusen, som blir differansen mellom det hun betaler i leie til foreldrene og markedsprisen. "Staten" regner det som inntekt- fordelsinntekt
Med dagens boligpriser på toppen av studielån, så starter unge mennesker i dag som gjeldsslaver, som "slaver av staten". Er du fortrolig med å leve ditt liv som slave for finansmakten representert ved "staten"?

Vi er født som frie mennesker. Men vi er ikke lenger frie mennesker! Det norske folk har ikke før i historien vært mer gjeldstynget. Det samme gjelder norske kommuner, som har en gjeldsgrad som peker bratt til himmels. En himmel som fortoner seg som varme helvete for mange.
Menneskerettighetene slår klart at trelldom ikke må finne sted. Hvem står bak denne "staten" og trekker i trådene og bruker norske politikere som marionettfigurer, som om norsk politikk er et dukketeater, farget i rødt, blått og grønt?

Ingunn Sigurdsdatter er en tøff dame som ikke lenger finner seg i dette slaveriet og har meldt seg ut av "staten". En godt skolert dame som har fulgt trådene til finansmakta. Hun har opplevd latterliggjøring og hån. Blitt kalt konspirasjonsteoretiker og trolig det man kan finne på av hets. Jeg ber dere lytte til henne, og søk informasjon. Hun forteller hvem EDDERKOPPEN, bak denne staten som trekker i trådene er:

Ingunn og Michaels Film - Om Tvangssalg, Frihet og Glede
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.